Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό μας έλειπε! Η Ελλάδα θα βοηθήσει οικονομικά την Τουρκία για τους πρόσφυγες - Δείτε πόσα εκατομμύρια θα δοθούν

Αυτό μας έλειπε! Η Ελλάδα θα βοηθήσει οικονομικά την Τουρκία για τους πρόσφυγες - Δείτε πόσα εκατομμύρια θα δοθούν
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικύρωσε και επίσημα την απόφαση της Κομισιόν να δοθεί το ποσό των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία για την υποστήριξη των προσφύγων, έπειτα από την καθυστέρηση που υπήρχε εδώ και μήνες στην έγκριση ακόμα και από χώρες όπως η Ιταλία...
Τα πρώτα δύο δισεκατομμύρια ευρώ θα εκταμιευτούν άμεσα προς την Τουρκία και σε αυτό θα συμβάλλει και η Ελλάδα, που θα συνεισφέρει και εκείνη τον οβολό της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διάγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα η Ελλάδα θα δώσει στην Τουρκία το ποσό των 25,1 εκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη των προσφύγων στη γείτονα χώρα. Τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν από τη Γερμανία, η οποία θα καταβάλλει στην Τουρκία το ποσό των 427,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Βρετανια ακολουθεί με 327,6 εκατ. ευρώ και η Γαλλία τρίτη με 309,2 εκατομμύρια ευρώ.
Η Κομισιόν μάλιστα συμφώνησε να αυξήσει τη συνεισφορά της κατά ένα δισεκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με τα 500 εκατ. ευρώ που ήταν η πρόταση που είχε κατατεθεί τον Νοέμβριο.
Με αυτό τον τρόπο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι σε θέση να δώσει γρήγορα σημαντικούς πόρους στην Τουρκία για τη στήριξή της στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.
Με αυτά τα χρήματα η Τουρκία θα πρέπει να δώσει και πρόσβαση στους Σύριους πρόσφυγες στην τουρκική αγορά, έτσι ώστε να μειωθεί η ροή προσφύγων προς την Ε.Ε. αλλά και να υλοποιήσει τη δέσμευσή της να αυστηροποιήσει τους ελέγχους στα σύνορά της, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων που έρχονται στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/3_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters