Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σώζουν παιδιά από ένα σύστημα σήραγγας κάτω από τον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο

Οι δυνάμεις των Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ανέκτησαν πτώματα, μέρη σώματος και τουλάχιστον 100 παιδιά που σώθηκαν από ένα σύστημα σήραγγας κάτω από τον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, την Παρασκευή. 29 Ιανουαρίου.



Στις πρώτες πρωινές ώρες καθώς παραδόθηκαν σακούλες σώματος, πολλά στρατεύματα φάνηκαν να βγαίνουν από τον Λευκό Οίκο με τουλάχιστον εκατό παιδιά να έλκονται.

Τα παιδιά πιστεύεται ότι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά, βασανιστεί και σκοτωθεί από πολιτικές ελίτ σε ένα περίπλοκο σύστημα σήραγγας που έτρεχε κάτω από το Κάπιτολ Χιλ και συνδέθηκε με άλλα συστήματα για 200 μίλια. Όλα θεωρήθηκαν μέρος ενός διεθνούς δακτυλίου διακίνησης παιδιών που διευθύνεται από παγκόσμιες και πολιτικές ελίτ με δεσμούς με το Pedophile Island του Jeffrey Epstein - που βρίσκεται δίπλα στο Water Island του Joe Biden.
Λίγες μέρες αργότερα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, την 1η Φεβρουαρίου και με τις ΗΠΑ να λειτουργούν σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Νόμο, ο Τζο Μπάιντεν και 464 εκλεγμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνελήφθησαν και απελευθερώθηκαν εντός της περιοχής του Κάπιτολ Χιλ. Το Κάπιτολ Χιλ είχε περιτριγυριστεί σε περίφραξη με συρματόπλεγμα ύψους οκτώ ποδιών από την Ημέρα Εγκαινίων στις 20 Ιανουαρίου.
Γραμμές λεωφορείων με σκοτεινά παράθυρα πήραν τα παιδιά μακριά. Την Παρασκευή το πρωί στης 5 Φεβρουαρίου ο Δρ. Τσάρλι Γουάρντ επιβεβαίωσε από τους ανθρώπους του, πως στο Κάπιτολ Χιλ οι στρατιωτικοί, στην πραγματικότητα, διασώζουν παιδιά που βρέθηκαν σε δωμάτια και σήραγγες κατασκευασμένες κάτω από τον Λευκό Οίκο. Μαύρα φορτηγά και λεωφορεία με σκούρα παράθυρα πήραν τα παιδιά για ιατρική περίθαλψη και ενημέρωση. Προφανώς ανακάλυψαν πολλά πτώματα και πολλές τσάντες σώματος πήγαιναν στην περιοχή.
Δείτε το βίντεο:

Από τον Οκτώβριο του 2019 βρέθηκαν βασανισμένα, υποσιτισμένα παιδιά και πτώματα σε δεκάδες χιλιάδες, σε ένα εξελιγμένο δίκτυο Deep Underground Military Bases (DUMBS) που έτρεχε κάτω από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη. Για πάνω από ένα χρόνο οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ εκπαιδεύτηκαν για τις αποστολές διάσωσης που ξεκίνησαν στις 16 Οκτωβρίου 2019 με τη διάσωση εγκλωβισμένων μωρών και παιδιών κάτω από την εγκατάσταση του Ναυτικού της Λίμνης στην Καλιφόρνια.
Μια στρατιωτική επιχείρηση 10.000 πεζοναυτών και ναυτικών σφραγίδων έσωσε ένα απίστευτο 2.100 παιδιά που κρατούνται σε κλουβιά σε υπόγειες σήραγγες στη λίμνη της Κίνας. Τα παιδιά και οι έφηβοι λέγεται ότι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, βασανιστεί και σκοτωθεί για να συλλέξουν το αδρενόχρωμά τους.
Marines, Navy Seals Rescue 2,100 Caged Children, Teens
____________________
Άλλες στρατιωτικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα για τη διάσωση παιδιών:
31 Οκτωβρίου 2019: Χιλιάδες παιδιά διασώθηκαν από βασανιστήρια από την Global Elite Pedophiles
9 Απριλίου 2020: Πάνω από 35.000 παιδιά με υποσιτισμό και εγκλωβισμένα σώθηκαν από τις Σήραγγες των ΗΠΑ από στρατιωτικούς
21 Απριλίου 2020: 21 Απριλίου 2020: Πάνω από 50.000 τραυματισμένα παιδιά διασώθηκαν από στρατιωτικούς εκτός σηράγγων, κάτω από τις πόλεις των ΗΠΑ
6 Μαΐου 2020: Χιλιάδες βασανισμένα παιδιά διασώθηκαν και βρέθηκαν νεκρά από τον στρατό των ΗΠΑ
28 Αυγούστου 2020: Ο Τραμπ ως επικεφαλής, διέσωσε χιλιάδες βασανισμένα παιδιά από υπόγειες σήραγγες.
24 Σεπτεμβρίου 2020: Το δίκτυο Pedophile του Βατικανού έκλεισε και ο χρυσός που βρέθηκε εκεί επαναπατρίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.
8 Σεπτεμβρίου 2020: Ο Στρατός συνεχίζει τη διάσωση παιδιών από υπόγειες σήραγγες σε όλο τον κόσμο.
Οκτ. 2020: Διάσωση εκατομμυρίων παιδιών.
Judy Byinghton



===========================================================
==================================





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters