Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Το βίντεο της χρονιάς, με αυτό μπορώ από μόνος μου να αρχίσω την επανάσταση.

Από αγαπητό συμπατριώτη μας.

Συγκροτήματα εκατομμυρίων κτίζονται για να υλοποιηθεί το σχέδιο του Soros.

To 50% της συμμετοχής των καναλιών στη ψηφιακή τηλεόραση από σήμερα πληρώνεται από τη κυβέρνηση.

Πέντε χιλιάδες ελαιόδεντρα κόπηκαν στη Λέσβο προς τέρψι των απανταχού στη γη ακτιβιστών.

Αν έχετε καταλάβει τα εκατομμύρια στις τσέπες των πολιτικών και των ΜΜΕ τρέχουν με τα τσουβάλια γιατί ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

Στην Ρόδο συγκεντρώνουν τους Ρομά, κτίζουν αντί να κλείνουν τζαμιά γιατί μετατρέποντας ο Ερντογάν την Αγία Σοφία σε Τζαμί βοήθησε τα μέγιστα τον Κούλη να τελειώνει οριστικά με το Ελλαδιστάν.

Κύριε Αρχηγέ των Ενόπλων Δυνάμεων μη πηδάτε με αλεξίπτωτο, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αν δε το κάνετε εσείς άλλοι θα σχηματίσουν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

Το Δεκαπενταύγουστο όλοι οι Έλληνες θα κάνουν το θρησκευτικό και Πατριωτικό τους καθήκον.


Video Player

Στέργιος Σμυρλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters