Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Στοιχεία NESARA σε δηλώσεις Trump, Δήλωση του Προέδρου που εκδόθηκε στις: 27 Δεκεμβρίου 2020:

Ως Πρόεδρος, έχω πει στο Κογκρέσο ότι θέλω πολύ λιγότερες δαπανηρές δαπάνες και περισσότερα χρήματα για τον αμερικανικό λαό με τη μορφή επιταγών 2.000 $ ανά ενήλικα και 600 $ ανά παιδί.

Η Γερουσία θα ξεκινήσει τη διαδικασία ψηφοφορίας που αυξάνει τις επιταγές σε 2.000 $, καταργεί το Τμήμα 230 και ξεκινά έρευνα για απάτη ψηφοφόρων. Η Big Tech δεν πρέπει να προστατεύει την Ενότητα 230!
Πολλά περισσότερα χρήματα έρχονται. Δεν θα σταματήσω ποτέ τον αγώνα μου για τον αμερικανικό λαό! <- 

Ο Λευκός Οίκος έστειλε χριστουγεννιάτικα μηνύματα στον αμερικανικό λαό. Υπάρχει ο Χρυσός χάρτης της Αμερικής!
Πηγές: twitter.com , www.whitehouse.gov

Ripple XRP - Χρυσό πρότυπο

Τρεις λόγοι για τους οποίους το Ripple XRP μπορεί να γίνει το χρυσό πρότυπο σύντομα:
1. Ο υποψήφιος του προέδρου Trump για το διοικητικό συμβούλιο της Federal Reserve, Τζούντι Σέλτον, έχει υποστηρίξει την επιστροφή σε ένα χρυσό πρότυπο, πιθανώς "με πολύ κρυπτονομικό τρόπο". Αντιμετωπίζει την ψηφοφορία της επιτροπής της Γερουσίας αυτήν την εβδομάδα.
Πηγή: gesara.news
2. Υπάρχουν στενές σχέσεις ή σχέσεις μεταξύ του Donald Trump και του Ripple board.
Πηγή: www.youtube.com
3. Το Ripple XRP έχει ήδη υποστήριξη στον νέο κανόνα του Ομοσπονδιακού Μητρώου των ΗΠΑ.
Πηγή: gesara.news

 

HR5404, ένας λογαριασμός για τον ορισμό του δολαρίου ως σταθερού βάρους χρυσού

Το HR 5404 είναι ένα νομοσχέδιο που εισήγαγε ο εκπρόσωπος Alex Mooney (R-WV2) που θα φέρει τις ΗΠΑ πίσω στο χρυσό πρότυπο μια για πάντα. Θα ισχύσει ακριβώς 30 μήνες μετά την έγκριση του νομοσχεδίου, για να επιτραπεί μια περίοδος προσαρμογής στην αμερικανική οικονομία. Είναι ενδιαφέρον για ένα νομοσχέδιο που εισήχθη από Ρεπουμπλικάνους, εάν το νομοσχέδιο είχε τεθεί σε ισχύ οποιαδήποτε στιγμή μετά τον Ιούλιο του 2018, αυτό το χρονικό διάστημα 30 μηνών θα τελούσε υπό τη διοίκηση των εκλογών 2020.
Πηγή: Congressess.gov

 

Τι είναι το Sound Money; Νομισματική επαναφορά

Ένας κάπως πολιτικός όρος για ένα νόμισμα που υποστηρίζεται από ένα απτό εμπόρευμα όπως χρυσός, ασήμι ή πλατίνα. Το υγιές χρήμα έχει εγγενή αξία, αλλά είναι πιο ευαίσθητο στον αποπληθωρισμό από το χρήμα. Πολλές χώρες χρησιμοποίησαν υγιή χρήματα σε όλες τις ιστορίες τους. Ωστόσο, οι περισσότερες χώρες σήμερα χρησιμοποιούν χρήματα fiat και από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκατέλειψαν το Σύστημα Bretton Woods στη δεκαετία του 1970. Ο όρος «χρηστά χρήματα» χρησιμοποιείται συχνά από όσους προτιμούν την επαναφορά του. Ο πιο κοινός όρος είναι σκληρά χρήματα.
Δεδομένου ότι το τρέχον σύστημα χρημάτων fiat βρίσκεται σε πορεία προς την καταστροφή του, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει γίνει αυξανόμενη συζήτηση για νομισματική επαναφορά.
Πηγές: www.goldmoney.com , thefreedictionary.com

 

Arca πρώτο SEC ρυθμιζόμενο κεφάλαιο με βάση Ethereum

Η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Arca ανακοίνωσε τα πρώτα προϊόντα που διέπονται από τα ισχύοντα πρότυπα SEC (US Securities and Exchange Commission), τηρώντας τους αυστηρότερους νόμους προστασίας των επενδυτών παγκοσμίως.
Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών, δανεισμού, εκκαθάρισης και διακανονισμού, διαπραγμάτευσης και διαχείρισης ταμείων.
Η Arca Labs, επέλεξε το blockchain Ethereum, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια blockchain, λανσάροντας τα λεγόμενα ψηφιακά χρεόγραφα ArCoin, το οποίο χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ERC-1404.
Πηγή: www.ar.ca

 

Τι είναι το Special Drawing Right (SDR)

Το SDR ορίστηκε αρχικά ως ισοδύναμο με 0,8886767 γραμμάρια λεπτού χρυσού - το οποίο, τότε, ήταν επίσης ισοδύναμο με ένα δολάριο ΗΠΑ. Μετά την κατάρρευση του συστήματος Bretton Woods, το SDR επαναπροσδιορίστηκε ως καλάθι νομισμάτων. 

 
Πηγή: www.imf.org

 

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: https://gesara.news

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters