Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ήταν μόλις 46 χρονών , πατέρας 2 κοριτσιών και πέθανε ανώνυμα για την Πατρίδα του


Αναστέλλουμε τη δράση μας .

Ο Παναγιώτης δεν είναι ποια μαζί μας , έχασε τη μάχη με το δολοφόνο ιό που τον κτύπησε ύπουλα . Σήμερα τα ξημερώματα σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης , δεν άντεξε .

Ήταν εκείνος που ενημέρωσε ότι η Τουρκία κρύβει τα κρούσματα όταν αποκάλυψε με στοιχεία στους New York Times και σε γνωστή Τουρκική εφημερίδα ότι στις 16 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη μόνο, υπήρχαν 2-3.000 κρούσματα και πάνω από 120 νεκροί. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του Τούρκου δημοσιογράφου, Χακάν Γκιούλσεβέν, και η μεγάλη διαδικτυακή «αντι-Ερντογανική» εκστρατεία που ακολούθησε.


Ήταν εκείνος που πολλές φορές βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον Τούρκο Πρόεδρο και την οικογένειά του , δίδοντάς μας λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους , τις κινήσεις τους , τα όσα είπαν και τόσα άλλα. Τις πληροφορίες αυτές τις χρησιμοποιήσαμε αμέσως μετά για να πούμε και να δείξουμε πειστικά στον Τούρκο Πρόεδρο ότι , ¨Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης »

Ήταν ο άνθρωπος σκιά του δημοσιογράφου Μανώλη Κωστίδη εκεί στην περιοχή Κιουκλού, νοτιότερα από το Σουφλί, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε στους συγκεντρωμένους μετανάστες και πρόσφυγες αποκαλύπτοντας το σχέδιο του Ερντογάν . Ήταν εκείνος που παρουσίασε το μετανάστη που μιλούσε Ελληνικά και που έδωσε την συνέντευξη στον Μανώλη Κωστίδη . Μια συνέντευξη που αποκάλυψε σ ολους τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου στον Έβρο

Ήταν εκείνος που , μαζί με την ομάδα του , πρόσφεραν όσα δεν μπορείτε να φανταστείτε από τους καναπέδες σας , για την Πατρίδα του . Ανώνυμα ,αθόρυβα , άψογα και με ανιδιοτέλεια , όπως ο ίδιος ήταν .

Ήταν εκεί http://aegeanhawk.blogspot.com/2013/05/blog-post_9740.html

και σε δεκάδες άλλες αποστολές αργότερα ως απλός πολίτης . Αυτός ήταν ο Παναγιώτης , αυτοί είμαστε!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα !!

Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του .

Αναστέλλουμε όλες τις δομές μας και ανακαλείτε η δράση της ομάδας « Μυρμιδόνες » που δρούσε στην Κωνσταντινούπολη και στην Τουρκική ενδοχώρα και της ομάδας «Μιχαήλ Μελάς» ( διακριτικά ειδικής ταυτότητας ΜΜ ) που δρούσε σε Βουλγαρία και Σκόπια.

Υ.γ1 Η Κωνσταντινούπολη είναι κυριολεκτικά στο Έλεος της Πανδημίας του νέου κορονοϊού . Η κατάσταση σύντομα θα ξεπεράσει εκείνη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας . Δεν υπάρχουν αναπνευστήρες , το 90% των διασωληνωμένων πεθαίνει , ενώ υπάρχουν Ιατροί που έχοντας κορονοϊό συνεχίζουν να περιθάλπουν ασθενείς .

Υγ-2 Ευχόμαστε η αναστολή της δράσης μας , να μην οδηγήσει σε χάος στο εσωτερικό και σε Εθνικά ζωτικά θέματα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α΄ Υποδιοικητής )


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters