Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Διασώσεις από τις Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις (DUMBS) - 1/4/2020

Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός
Ναι σώζονται άνθρωποι από τις υπόγειες βάσεις DUMBS, όχι μόνο παιδιά αλλά και γυναίκες που εξυπηρετούσαν ως γεννήτορες και άνθρωποι που χρησιμοποιούνταν σαν πειραματόζωα. 
Και βγαίνουν έξω από εκεί σε όλα τα σχήματα, κάποιες φορές όχι και τόσο όμορφα. 

Οι άνθρωποι, κάποιοι από αυτούς, φαγώθηκαν. Αργά η γρήγορα, φυλακίστηκαν και στη συνέχεια φαγώθηκαν. 
Είναι πραγματικά φρικιαστικό αυτό που συμβαίνει κάτω από τα πόδια μας. 

Είναι πολύ άσχημο για όσους από εμάς μπορούμε να μεταβούμε εκεί με το αστρικό μας (άυλο) σώμα και να δούμε τι συνέβαινε εκεί. Απλά φρικτό. Υπάρχουν γενιές ανθρώπων που γεννήθηκαν εκεί και που πέθαναν εκεί οι οποίοι δεν είδαν ποτέ την επιφάνεια της Γης η ακόμα χειρότερα δεν ήξεραν καν ότι υπάρχει αυτή. Δεν είχαν καμία προηγούμενη εμπειρία η εικόνα η έννοια της ζωής πέρα από τον τρόμο τον οποίον υποχρεώνονταν να ζουν κάθε μέρα.
.
Οι διασώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό απλώς τώρα το μαθαίνουμε. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε φωτογραφίες να ξεπροβάλλουν η αρχίζουν να βγαίνουν κάποιες ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του στρατού στις υπόγειες βάσεις (DUMBS).

.Οι άνθρωποι θα είναι σαν να πέρασαν από την κόλαση όταν συνειδητοποιήσουν ότι τόσο καιρό δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Ίσως κάποιοι νιώσουν την ενοχή του επιζώντα. Όμως οι αδερφοί και οι αδερφές μας της Γης και εκτός αυτής βρίσκονται εκεί κάτω και υποφέρουν. Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα σοκαριστούν σχετικά με όλα αυτά που γίνονται σε αυτές τις υπόγειες βάσεις. Ναι, υπάρχουν παιδιά σε κλουβιά, κάποιες φορές μαζί με τους γονείς τους, κάποιες φορές μόνα τους. Κάποια είναι παιδιά της Γης και κάποια εκτός της Γης.

.Χρησιμοποιούνται για διάφορους αρρωστημένους σκοπούς; Κάποια μετατρέπονται σε Cyborgs τα οποία εντάσσονται στο στρατό της κλίκας η μεταφέρονται στο διάστημα για να πολεμήσουν σε μάχες εκτός του πλανήτη. Εάν φρικάρετε όταν σκέφτεστε τα Borg στη σειρά Star Trek, μαντέψτε, υπάρχουν. Και δημιουργούνται από τους δικούς μας ανθρώπους.
.
Οι διοικητές της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός με έχουν ενημερώσει για όλα αυτά. Δεν είναι κάτι όμορφο. Καθόλου όμορφο. Μιλάμε για ένα κόσμο με πιθανώς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους κάτω από τα πόδια μας παρά στην επιφάνεια της Γης.
.Έχω βιώσει τη βλακεία που υπάρχει εδώ στην επιφάνεια σχετικά με τον ιό, λοιπόν, είναι ένα κλάσμα της ασχήμιας που υπάρχει κάτω από τα πόδια μας.
.
Υπάρχουν αράχνες της Xιμαίρας σε αυτές τις βάσεις που πιάνουν ανθρώπους και τους τρώνε. 
Υπάρχουν δωμάτια που πειραματίζονται πάνω στους ανθρώπους. 
Υπάρχει τεχνολογία για ταξίδια στο χρόνο, τεχνολογία HAARP, CERN και άλλα. Αυτές οι συσκευές καταστρέφονται και αποσυναρμολογούνται τώρα ούτως ώστε να μην μπορούμε να τις πάρουμε στα χέρια μας και να τις χρησιμοποιήσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters