Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Επεσε το Facebook - Προβλήματα σε όλο τον κόσμο

Αναφορές υπάρχουν από όλο τον πλανήτη πως «έπεσε» η πλατφόρμα του Facebook, ενώ αντίστοιχα προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν και οι χρήστες στο Instagram και στο Whatsapp

Σοβαρά προβλήματα σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook, ενώ αντίστοιχες δυσκολίες παρουσιάζει και η πλατφόρμα του Instagram

Χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο αναφέρουν ότι υπάρχουν προβλήματα στη χρήση των Facebook, Instagram και Whatsapp, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν και ως εκ τούτου να μην μπορούν να στείλουν μήνυμα.

Χαρακτηριστικά, όποιος προσπαθεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του στο Facebook βλέπει την παρακάτω εικόνα:

Image

Το «κραχ» σε Facebook και Instagramείναι γενικευμένο, καθώς παρόμοια προβλήματα αναφέρονται σε ολόκληρο τον κόσμο τόσο όταν η χρήση γίνεται από υπολογιστή, όσο και από smartphones.

Η βρετανική «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά πως υπάρχουν παρόμοια προβλήματα σε αμέτρητους χρήστες στα social media, ενώ αναφέρει πως έχει ζητήσει από την Facebook να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση.

Η απάντηση του Facebook

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του FacebookAντι Στόουν με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε πως η εταιρεία γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν και πως «δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters