Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αφού αντιμετωπίσουμε αυτές τις ακατανόητες αλήθειες, οι καρδιές μας θα σπάσουν σε ένα εκατομμύριο μικρά κομμάτια.


Agnes Janssen
Όταν οι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να ζουν στο σκοτάδι για τόσο καιρό, και κάποιος τους δείχνει το φως, είναι πιο εύστοχοι να απορρίψουν το φως και να υποχωρήσουν στο σκοτάδι... Που είναι το γνωστό.
Στην πραγματικότητα είναι μια φυλακή, αλλά είναι το μόνο που έχουν γνωρίσει. Το γνωστό.
Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, θα σας δείξουν την αλήθεια για κάποια πράγματα που προηγουμένως άγνωστα για εσάς...

Κρατήθηκε μυστικό για αιώνες.
Θα είναι πολύ δύσκολο για τα μάτια σου να το πάρεις αυτό, λόγω του εκτυφλωσης της αλήθειας.
Πραγματικά πιστεύω ότι η αλήθεια μας ελευθερώνει!

Χωρίς να γνωρίζουμε την αλήθεια, είμαστε σαν τους ανθρώπους που περιγράφονται στο σπήλαιο του Πλάτωνα.
Παρακαλώ να ξέρετε, καθώς αυτά τα πράγματα έρχονται στο φως, ότι υπάρχει εκπληκτική χάρη για όλους μας στη δουλειά εδώ. Ολόκληρος ο πλανήτης είναι μέσα βαθιά ανάγκη για θεραπεία, παρόλο που οι περισσότεροι δεν το βλέπουν, ακόμα.
Αυτό που θα δείτε / ακούσετε θα είναι πέρα από το χλωμό! Αλλά όλοι πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας στις θηριωδίες είτε μας αρέσει είτε Όχι, όχι. 
Η αλήθεια δεν μπορεί να μας ελευθερώσει μέχρι να την αντιμετωπίσουμε και να την αναγνωρίσουμε.
Θα μάθεις (ίσως δεις) κάποια τρομακτικά πράγματα πέρα από τη φαντασία σου. Αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις, για να το θεραπεύσεις.
Το κακό που γίνεται στα κρυφά δεν μπορεί να συνεχιστεί όταν εκτίθεται.
Εμείς, που γλιτώσαμε αυτές τις φρίκες, μπορούμε τουλάχιστον να κοιτάξουμε όταν εκτίθενται στο φως.
Αφού αντιμετωπίσουμε αυτές τις ακατανόητες αλήθειες, οι καρδιές μας θα σπάσουν σε ένα εκατομμύριο μικρά κομμάτια. Το ξέρω αυτό γιατί εγώ το έχω βιώσει... ακόμα και τώρα.

Αυτή τη φορά, όμως, όλοι θα ενώσουμε καρδιές σε ολόκληρο τον πλανήτη για να αγαπήσουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο όπως ποτέ άλλοτε.
Επιτέλους θα αφήσουμε στην άκρη όλες τις μικρότητες και τις τεχνητές διαιρέσεις της φυλής, του χρώματος ή του creed σχεδιασμένα για να μας κρατήσουν ξεχωριστά ο ένας τον άλλο ως αδελφοί και αδελφές στο Ένα.
Τι ένδοξος Ιωβηλαίος θα είναι όταν όλες οι φωνές θα μιλήσουν ως ΕΝΑ, τραγουδώντας "δόξα στον Θεό" στον υψηλότερο... εκπληρώνοντας το
προφητείες παλιών.

Αυτή είναι η ώρα. Όλοι συμφωνήσαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την ιστορική στιγμή. Η μεγάλη αφύπνιση συμβαίνει και κανείς
θα μείνει πίσω. Όπου πάμε ένα, πάμε όλοι! (#WWG1WGA)
Είναι πάντα το πιο σκοτεινά λίγο πριν την αυγή. Και θέλω να ξέρεις ότι αυτή η σκοτεινή νύχτα της συλλογικής μας ψυχής είναι πάνω μας. Εμείς είμαστε εμείς.
Πρέπει να το περάσω, για να φτάσω στην άλλη πλευρά. Μαζί.
Η τελειότητα του Θεού δεν χάνεται. Στέκομαι σε έκπληξη με την ακρίβεια! Ο καθένας μας θα πει, "№ περισσότερα" στο σκοτάδι (σταυρώθηκε), καθώς ανασταίνουμε τη συνείδηση του Χριστού στον εαυτό μας... και έτσι θα χρησιμοποιούμε-στον Παράδεισο επί της γης.

Όλοι δόξα, τιμή και δόξα ο Θεός, ο Δημιουργός μας, όπως όλοι συν-δημιουργούμε στην αγάπη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.
Μακάρι όλοι να έχουμε την ειρήνη που περνάει κατανόηση, καθώς περνάμε μέσα από το σκοτάδι, γνωρίζοντας απλά στην άλλη πλευρά εμείς θα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στις ανοιχτές αγκαλιές της υψηλότερης αγάπης.
Namaste!

Κάρολιν

Θα σε σώσω-Lauren Daigle


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters