Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

το αύριο του σήμερα


Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και υπαίθριες δραστηριότητεςChristos Xrisimos Poulimenos
Στον επόμενο τόνο... θα βρεθούμε απέναντι σε ερωτήματα, που οι απαντήσεις θα διχάσουν την ανθρωπότητα, αναλόγως το ηθικό, νοητικό και ψυχολογικό παράγοντα του καθενός.
Η αναγκαιότητα που θα μας οδηγήσει να πάρουμε αποφάσεις, θα συγκρουσθεί πρώτα μέσα μας, οδηγώντας μας να λάβουμε μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί.
Τα γεγονότα είναι εδώ και άλλα έρχονται οσονούπω.

Μέσα από αυτό που έχουμε κατανοήσει ως κοινωνία, βλέπουμε εύκολα τα λάθη των άλλων αλλά δύσκολα τα δικά μας. 
Αν ρωτήσουμε τους περισσότερους, θα συμφωνήσουν ότι ο κόσμος πρέπει να αλλάξει προς το "καλύτερο" διότι πάει κατά διαβόλου... Αλλά αν πούμε σε έναν ότι πρέπει να αλλάξει διότι ο ίδιος πάει κατά διαόλου, τότε το πιθανότερον είναι να εναντιωθεί προς τον λέγοντα με λόγια και έργα που ο ίδιος καταδικάζει στους άλλους. Ο κόσμος όμως, δεν αλλάζει ως δια μαγείας αλλά, Μόνον όταν ο καθένας αλλάξει τον Εαυτό του.

Ας αναρωτηθούμε όμως τα εξής: Υλοποιηθήκαμε σ αυτόν τον κόσμο ως ψυχή κατόπιν δικής μας βούλησης με κάποιο σκοπό; Ναι. Άρα ο καθένας μας είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα έχει να πάρει μαθήματα και κάποια στιγμή να δώσει εξετάσεις και να προβιβαστεί στην επόμενη τάξη!
Επειδή αυτή η στιγμή, εποχή, άρχισε να γίνεται ορατή και στους τυφλούς του χθες, τα πράγματα σοβαρεύουν...
Είχα γράψει στο παρελθόν ότι σύντομα η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να ακολουθήσει δύο διαφορετικούς δρόμους. Την πνευματική και την τεχνολογική εξέλιξη.
Τα γεγονότα τρέχουν. Η πραγματική δουλοπαροικία του μέλλοντος είναι ο στόχος. Μην πιστεύετε ότι βλέπετε και ότι ακούτε. Αυτοί είναι ή θύματα ή θύτες. Βρείτε και παραμείνετε στο κέντρο σας. Η αυθεντικότητά σας να αποτρέψει οποιοδήποτε "αντί" που θα σας παρουσιάσουν. Όπως αντίσωμα, μέσω εμβολίου δηλαδή. Το κάθε αντίσωμα πρέπει να είναι προϊόν του οργανισμού σας και όχι εμβόλιμο όπου απενεργοποιείται η φυσική διεργασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο από αυτούς που δεν φοβούνται και βρίσκονται σε πορεία εξέλιξης. Ο σημερινός φοβικός πειθήνιος άνθρωπος, είναι ο δούλος πίθηκος ρομπότ του μέλλοντος.

Ανεβάστε την δόνησή σας. Κάθε κύτταρο δονείται σε συγκεκριμένη συχνότητα και όταν αυτή είναι χαμηλή, λόγω φόβου, διατροφής, πεποιθήσεων κλπ, τότε μέσω του RNA, του αγγελιοφόρου του DNA, κάθε ιός μεταφέρει και μεταλλάσει το dna σας προσβάλλοντάς σας βάση του προγράμματος του ιού.
Η χειραγώγιση μέσω του φόβου βρίσκει ανταπόκριση λόγω αγνωσίας, στα φοβικά μυαλά των ανθρώπων. 

Ελευθερωθείτε.

Είναι προτιμότερο να πεθάνει κάποιος με ελεύθερη βούληση παρά να γίνει το δουλικό όργανο της εκάστοτε σέκτας, cabal. Δεν θα υπάρχει γυρισμός. Άλλωστε θάνατος δεν υπάρχει για τους ελεύθερους Νόες.
Μειώστε όσο μπορείτε περισσότερο τον φόβο σας διότι δημιουργεί εμπόδιο στις φωτεινές δυνάμεις που μάχονται για την ελευθερία σας.

Των τυφλών δεν μπορείς να τους ανοίξεις τα μάτια, ούτε είναι εφικτό. Βρίσκονται σε άλλη γραμμή εξέλιξης.
Η Γη ανεβάζει την συχνότητά της και αν εμείς δεν συγχρονιστούμε, θα μας αφήσει πίσω.
Η Ελευθερία προϋποθέτει: Ανεξαρτησία
Αρτιότητα
Αυτάρκεια
Πειθαρχία
Ευταξία
Πολλοί ρωτούν:
Πότε θα τελειώσει όλο αυτό ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα;
Σε ποιά κανονικότητα θέλετε να επιστρέψετε; Σε αυτή που βρίζατε μέχρι χθες; Μάλλον θέλετε να γυρίσετε στο γνωστό παρά να αντιμετωπίσετε και να οικοδομήσετε το 'άγνωστο' αύριο. Το Νέο πού όλοι έχουμε ανάγκη.
Ρωτάω λοιπόν. Αυτό που ονομάζουμε κανονικότητα του χθες, δε μας οδήγησε στο σήμερα;

Ο καθένας μας δεν εχει μερίδιο ευθύνης;
Θεωρείτε ότι ο Κορωναϊός ειναι το πρόβλημα;
Ο Κορώνα Ιός είναι Ένας. Τον γνωρίζουν από την δεκαετία του 50. Ανάλογα τις μεταλλάξεις, αλλάζει και ονόματα.
Ο φόβος είναι ο κυρίαρχος της παρούσας κατάστασης. Ποιός φόβος και ποιανού;
Ο φόβος του να μην υποφέρω γενικώς και, φυσικά ο φόβος του θανάτου.
Ποιανού; Ναι του μικρού αυτού εαυτού, του φοβικού εγωϊκού εαυτού που φοβάται μη χάσει αυτά που Νομίζει ότι έχει...

Αν αυτό που ζούσαμε ήταν το κανονικό, τότε γιατί τόσος πόνος στον κόσμο; Γιατί τόσοι πόλεμοι; Γιατί τόση δυστυχία, εκμετάλλευση και δυσπραγία στο να ζούμε ελεύθεροι; Ποιός δημιούργησε και ποιός ενέδωσε, έστω εξ ανάγκης, στο μέχρι τώρα σύστημα;

Αλήθεια, τί θα κάνεις στην περίπτωση υποχρεωτικού εμβολιασμού; Ναι ξέρω, θα πεις εγώ; Ποτέ! Κι εγώ ρωτάω άνθρωπε, είσαι έτοιμος να θυσιάσεις το έξω για το Μέσα;
ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.


Μήνυμα για ΕΝΑΝ φίλο μου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters