Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ο ακρωτηριασμός της Χώρας μας προβλέπεται από το Σύνταγμα!

Ποσειδώνας Αποσπερίτης

- Σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα από το 2014.

- Ο Μητσοτάκης ... το “πάει” για νέες Πρέσπες! 

- Όσα “προφητικά” είπε η - τότε Πρόεδρος της Βουλής - Άννα Ψαρούδα Μπενάκη (8.2.2005) στον Κάρολο Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, τα “διάβαζε” από άρθρο του Συντάγματος του 1975. 
Αποσπάσματα από την ραδιοφωνική εκπομπή “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” με τον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη. Καλεσμένοι στην εκπομπή: 
1. Σταύρος Καλεντερίδης, Διεθνολόγος - Γεωστρατηγικός Αναλυτής. 
2. Νίκος Καρατουλιώτης, Υποστράτηγος ε.α. και Συγγραφέας. 
3. Αντώνης Παπαντωνίου, Ναύαρχος ε.α. και Νομικός. - 

Εξαιρετική ανάλυση από τον Σταύρο Καλεντερίδη, διεθνολόγο-γεωστρατηγικό αναλυτή: Το “αφήγημα” της κυβέρνησης είναι συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία !!! 
Εθνική μειοδοσία η συμφωνία με την Ιταλία. 
Τι “κρύβεται” πίσω από αυτή την συμφωνία ... 
- Αντώνης Παπαντωνίου - Ναύαρχος ε.α. και Νομικός: Εθνική Προδοσία, μόνοι μας θέσαμε σε αμφισβήτηση τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. 
Μπορεί η Χώρα μας να δέχεται -αδιακρίτως- ξένες στρατιωτικές δυνάμεις, υπό την προϋπόθεση να έχει ψηφιστεί από 151 βουλευτές! 
Ακόμα και σε Τουρκικά στρατεύματα, μπορούν να επιτρέψουν, να διέλθουν από την Ελλάδα!

---------============----------

Δημήτρης Σκρέτας
Τι ξέρεις αλήθεια για το άρθρο 27 του Συντάγματος; Όχι και πολλά έτσι;
Ούτε κι εγώ ήξερα μέχρι που άκουσα τον Αντιναύαρχο ε.α. και Νομικό, Αντώνη Παπαντωνίου στην Ραδιοφωνική εκπομπή “Ανεξάρτητος Παρατηρητής”. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση πριν ακούσω την εξαιρετικά αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα εκπομπή ήταν ο τίτλος:
“Ο ακρωτηριασμός της Χώρας μας προβλέπεται από το Σύνταγμα!”
Έχω ασχοληθεί λίγο σαν υπεύθυνος Ελληνας πολίτης, με το Σύνταγμα μας, αλλά ομολογώ ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου η συγκλονιστική σημασία των δύο παραγράφων του Αρθρου 27 που αναφέρεται στην Μεταβολή των Oρίων της Επικράτειας.
Τι λέει λοιπόν το Άρθρο 27:
1. Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
2. Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ' αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.
Για να τα δούμε τώρα πως μεταφράζονται τα παραπάνω σε πολύ απλά Ελληνικά:
1. Οποιαδήποτε μεταβολή στα όρια της Επικράτειας μπορεί να γίνει με νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
2. Ξένη στρατιωτική δύναμη είναι δεκτή να διαμένει στην Ελληνική Επικράτεια ή να περάσει μέσα από αυτή με νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.
ΔΗΛΑΔΗ: Αν ένας άλλος Μουσσολίνι στείλει ένα παρόμοιο τελεσίγραφο με εκείνο που έλαβε η Ελληνική κυβέρνηση τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα είναι αρκετή η ψήφιση με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ενός νόμου που το αποδέχεται. Όσο και να χτυπιούνται οι Ελληνες πολίτες και να βροντοφωνάζουν ΟΧΙ…
Από όπου και να το δεις και οι οι δυο παράγραφοι του Αρθρου 27 μυρίζουν προδοσία.
Καλύτερα όμως να ακούσεις την εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη και τους 3 καλεσμένους του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters