Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από θαλασσινό νερό: 760HP, κορυφαία ταχύτητα 186 MPH, 621 μίλια / δεξαμενή

Η γερμανική εταιρεία Nanoflow Cell παρουσίασε ένα κομψό ηλεκτρικό Quant 48Volt στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης φέτος με στόχο να φέρει το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο που θα τροφοδοτείται από αλμυρό νερό. 

Το Quant 48Volt έχει δύο δεξαμενές υγρού με διαλυμένο μεταλλικό αλάτι που τους δίνει αντίθετα φορτία. Το υγρό διαχωρίζεται από μια μεμβράνη όπου τα θετικά φορτισμένα ιόντα χάνουν ηλεκτρισμό που παράγει ηλεκτρόνια.

Ένα γέμισμα των δεξαμενών είναι καλό για 621 μίλια (1.000 χλμ.) Που εκπληκτικά είναι μεγαλύτερη απόσταση που μπορούν να μας οδηγήσουν τα βενζινοκίνητα οχήματά μας. Ωστόσο, για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ που έχει χωρητικότητα 3x μεγάλου SUV θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αλλά σίγουρα όχι ώρες.

Το όχημα με αλμυρό νερό παράγει> 560kW (760HP) και πηγαίνει 0-60mph σε 2,4 δευτερόλεπτα.


«ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΧΑΛΚΟΥ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ 45-ΦΑΣΕΩΝ, 140 KW ΤΗΣ QUANT ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΔΟΜΗ ΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΡΑΜΑ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΙ, ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ. "

nanoFlowcell



Πιστωτική εικόνα: nanoFlowcell

Το Quant 48Volt λειτουργεί με φιλικό προς το περιβάλλον «βιο-ION» που είναι υγρά ηλεκτρολύτη.
Η εταιρεία έχει πει ότι είναι «μη τοξική» και «μη εύφλεκτη». Επίσης, ένα από τα καλύτερα νέα είναι ότι το «bi-ION» θα κοστίζει μόνο 0,10 σεντ ανά λίτρο ή περίπου 0,38 σεντ ανά γαλόνι. Το ερώτημα είναι εάν αυτή η τεχνολογία θα υιοθετηθεί από έναν σημαντικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, ώστε να μπορούμε να έχουμε σταθμούς πλήρωσης υγρών ηλεκτρολυτών.

ΠΗΓΗnanoFlowcell


https://www.scifront.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters