Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τραμπ, ο (πραγματικός) ηγέτης της κοινωνικής δικαιοσύνης: ο μήνας του Οκτωβρίου θα φέρει μια «βόμβα πληροφοριών»

 

Joao Lemos Esteves

Αυτές είναι πληροφορίες που μας έρχονται από μια πηγή πολύ κοντά στον Πρόεδρο Τραμπ: την 1η Οκτωβρίου, την ημέρα της έναρξης του οικονομικού έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολύ σημαντικές ειδήσεις όσον αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη και τη συνέχιση της έκτακτης (και απαράμιλλης) ανάκαμψη της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πρόεδρος Trump, μαζί με την Ivanka Trump και την ομάδα των δικηγόρων του Λευκού Οίκου, εργάζονται ασταμάτητα για να ολοκληρώσουν τα πάντα την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου.

Τι είναι εξαιρετικό;

Πρόεδρος, που κάνει εκστρατεία σε όλη τη χώρα (μετά τη Βόρεια Καρολίνα, βρισκόταν στο Μίσιγκαν και τη Νεβάδα, ενώ ο Τζο Μπάιντεν παραμένει στο υπόγειο του σπιτιού του στην πολιτεία του - Ντέλαγουερ, του οποίου η τοπική αστυνομία έχει ήδη εκφράσει υποστήριξη για ... Πρόεδρος Τραμπ!) Συνέχισε τη φρενίτιδα «κυβέρνηση» του

Τα «ψεύτικα νέα» του CNN - το «διαβόητο ανοησιακό κανάλι», όπως το αποκαλούμε, ή μάλλον, πώς αξιολογούμε το CNN σε ημέρες που είμαστε καλά διατεθειμένοι. Τις υπόλοιπες μέρες, είμαστε πιο επιφυλακτικοί από την άποψη της γλώσσας… - είχαμε ως εξαιρετικό σημείο τις τελευταίες μέρες το… Φανταστείτε… τις μίνι καρδιακές προσβολές του Προέδρου Τραμπ! Ο Τραμπ είχε μια σειρά από μίνι καρδιακές προσβολές, οπότε δεν μπορούσε να τρέξει ξανά! Θα έπρεπε να εγκαταλείψει αμέσως την προεδρική επανεκλογή.

Κατώτατη γραμμή: για το "Notorious Nonsense Channel" (γνωστό και ως CNN), ένας Πρόεδρος που ταξιδεύει από τη Βόρεια Καρολίνα στην Ουάσιγκτον (που ασχολείται με επίσημες επιχειρήσεις μετά από πρωτοβουλίες εκστρατείας), στη συνέχεια στο Μίσιγκαν και τη Νεβάδα, είναι άρρωστος με μια σειρά από μίνι καρδιακές προσβολές. Ο άλλος υποψήφιος, ο Τζο Μπάιντεν, που κρύβεται στο υπόγειο, που δεν αφήνει το σπίτι του, το κράτος του, στη μέση της εκλογικής εκστρατείας, είναι ένα άτομο με αξιοζήλευτη υγεία και εκρηκτική ενέργεια!

Οι σχολιαστές του CNN λατρεύουν πολύ να θυμούνται μια δήλωση σχετικά με τη χλωρίνη: λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η βρωμιά της παραπληροφόρησης του CNN ("Notorious Nonsense Channel") δεν βγαίνει πλέον ... Δεν υπάρχει πλέον έκπλυση που σώζει το CNN!

Τούτου λεχθέντος, τα μέτρα που ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να εισαγάγει στις 3 Οκτωβρίου είναι η ακύρωση των χρεών των φοιτητών πανεπιστημίου για δάνεια που έχουν ληφθεί για τη χρηματοδότηση των σπουδών τους, καθώς και μια νέα τροποποίηση του ομοσπονδιακού φορολογικού νομοσχεδίου (άλλο "όμορφο Και το Sweet Trump Tax Cut ", για να χρησιμοποιήσουμε τη φράση του Προέδρου Trump" που τονώνει περαιτέρω τον δυναμισμό της οικονομίας των ΗΠΑ.

Στο τραπέζι θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μείωσης του φόρου επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών σε αντάλλαγμα για την ακύρωση του χρέους των φοιτητών πανεπιστημίου. Χωρίς αυτή τη συγχώρεση, δεν θα υπάρξει μείωση φόρου για τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Έτσι, ο Πρόεδρος Τραμπ θα λύσει ένα πρόβλημα που βρισκόταν στην ατζέντα όλων των προέδρων και το οποίο υιοθετείται συστηματικά ως το πανό της δημοκρατικής πολιτικής εκστρατείας. Θυμηθείτε ότι ο Bernie Sanders χρησιμοποίησε το επιχείρημα της αμοιβαιότητας του χρέους των φοιτητών πανεπιστημίου, χωρίς να προχωρήσει ποτέ με ένα συγκεκριμένο μέτρο, πολύ λιγότερο ικανό να εξηγήσει πώς θα χρηματοδοτούσε την πρότασή του, για να προσελκύσει την ψήφο των νεότερων τομέων του αμερικανικού πληθυσμού.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή πολύ κοντά στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει ήδη πείσει τους κοσμικούς των καλύτερων αμερικανικών πανεπιστημίων - το λεγόμενο "Ivy League", συμπεριλαμβανομένων των Yale, Harvard και του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, των οποίων ο Πρόεδρος Trump και η Ivanka Trump είναι απόφοιτοι - για να συμμετάσχουν στο έργο.

Δεν μπορούμε εδώ, ακόμη και λόγω του σεβασμού για όσα ορίζονται από την πηγή μας, να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του μέτρου που ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να ανακοινώσει την 1η Οκτωβρίου (την ημέρα έναρξης της άσκησης στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι αυτό δεν έρχεται από το πουθενά, ούτε αποτελεί προτεραιότητα που τίθεται τώρα λόγω έκτακτων αναγκών στο εκλογικό φόρουμ: στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Τραμπ, το 2019, είχε ήδη εγκρίνει εκτελεστική εντολή (νομοθετικά μέτρα του προέδρου ) που θέτει ως προτεραιότητα την ελάφρυνση του οικονομικού φόρτου που επιβάλλεται στους φοιτητές πανεπιστημίου, διατάσσοντας τον υπουργό Παιδείας Betsy Devos να παρουσιάσει μια λύση αργότερα εντός αυτού του όρου τον ίδιο χρόνο, ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε την ακύρωση των χρεών των φοιτητών κολεγίου που ήταν βετεράνοι μόνιμα και εντελώς αναπηρίες.

Ήδη φέτος, μετά την πανδημία, και κατά την εκτέλεση της Προεδρικής Διακήρυξης που διέθετε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο Πρόεδρος Τραμπ διέταξε την αναστολή των πληρωμών που οφείλονται από φοιτητές πανεπιστημίου σε χρηματοδοτικές οντότητες, καθώς και τη μείωση της επιτόκιο στο 0%, τουλάχιστον για 60 ημέρες, μια περίοδος που αργότερα παρατάθηκε από τον "νόμο περί βοήθειας, αρωγής και οικονομικής ασφάλειας Coronavirus".

Ενόψει της επικείμενης λήξης αυτής της προεδρικής νομοθετικής πρωτοβουλίας, ο Πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε στις 8 Αυγούστου μέσω του Μνημονίου σχετικά με τη συνεχή ανακούφιση της πληρωμής φοιτητικών δανείων Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, την παράταση της αναστολής της πληρωμής των χρεών από φοιτητές πανεπιστημίου έως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έως ότου η οικονομία σταθεροποιηθεί, τα σχολεία και η κοινωνική δυναμική επανέρχονται σε μια αποδεκτή ομαλότητα.

Τώρα, ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να ανακοινώσει τον Οκτώβριο την παράταση της ακύρωσης του φοιτητικού χρέους σε εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες, καθιστώντας την εξαίρεση που ισχύει για τους βετεράνους με ειδικές ανάγκες τον κανόνα που τίθεται ενόψει του πλαισίου που θέτει ο ιός του Κομμουνιστικού Κόμματος. Κινέζικα. Και η διαδικασία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, ουσιαστικά στερείται νομικών πτυχών.

Ο Πρόεδρος Τραμπ υιοθέτησε εδώ την ίδια διαπραγματευτική στρατηγική που είχε ακολουθήσει για τη μείωση του κόστους των ναρκωτικών για τους Αμερικανούς πολίτες: οι βοηθοί του προσπαθούν να αποτρέψουν τον πρόεδρο εξηγώντας ότι αυτό θα ήταν μια ορισμένη ήττα: οι φαρμακοποιοί έχουν μια ισχυρή μηχανή επικοινωνίας και υψηλού πολιτικού βάρους στην Ουάσιγκτον, DC

Τώρα, ο Πρόεδρος Τραμπ - online, από αυτό που βρήκαμε, με τους Peter Navarro και Alex Azar, Γραμματέα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (επιλογή του Προέδρου Trump, με βάση το γεγονός ότι ο Azar είναι πρώην λομπίστας που εργάστηκε για ισχυρούς φαρμακευτικές εταιρείες - αυτό επιτρέπει στον Trump να μάθει τα μυστικά και τις αδυναμίες των κατασκευαστών ναρκωτικών να χρησιμοποιούν στην επιχειρηματική διαδικασία των ΗΠΑ και των ΗΠΑ, είναι κλασικό του Donald J Trump, όπως εξηγεί στο "The Art of διαπραγμάτευση ») - χρησιμοποίησε ένα όπλο που όλοι αγνόησαν: τη χρήση της αρχής του διεθνούς οικονομικού δικαίου για τη μεταχείριση του πιο ευνοημένου έθνους για τη μείωση των τιμών των ναρκωτικών που είναι προσβάσιμα στον αμερικανικό λαό.

Trump, Πρόεδρος, θείος Σαμ, ΗΠΑ

Μια μεγάλη νίκη για τις λιγότερο εύπορες οικογένειες και τη μεσαία τάξη.

Ο συλλογισμός έχει ως εξής: εάν μια αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία χρεώνει λιγότερο σε μια ξένη χώρα - ο Πρόεδρος Τραμπ έδωσε το παράδειγμα της Γερμανίας - τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επωφεληθούν από τις πιο συμφέρουσες συνθήκες, ανάλογα με τις νομικές και οικονομικές αρχές του διεθνούς δικαίου, ισχύει εκεί. Οι Αμερικανοί πολίτες δεν μπορούν να βλάψουν τους Γερμανούς καταναλωτές… ειδικά τις αμερικανικές επιχειρήσεις

Η αρχή του πιο ευνοημένου έθνους αποδείχθηκε ότι ήταν η διαπραγματευτική κάρτα του Προέδρου Trump (καθώς και η απειλή επιβολής ειδικών φορολογικών επιβαρύνσεων) για την απόκτηση της λεγόμενης «μόχλευσης», κυριαρχώντας στις διαπραγματεύσεις με τους κατασκευαστές ναρκωτικών (και δεν κυριαρχείται - και πάλι, είναι όλα στο "The Art of the Deal").

Η ίδια στρατηγική ακολουθήθηκε στις διαπραγματεύσεις για την ανακούφιση των αμερικανικών δαπανών νοικοκυριών που σχετίζονται με την έρευνα χρέους για τη χρηματοδότηση σπουδών κολλεγίων.

Με αυτούς τους όρους, ο Πρόεδρος Τραμπ προωθεί κέρδη στην οικονομική αποδοτικότητα και προωθεί συλλογικά οφέλη: όπως αποδεικνύεται από την ταχεία προσαρμογή των φαρμακευτικών εταιρειών στην αρχή του πιο ευνοημένου κράτους, τα πλεονάσματα που απέκτησαν από τους Αμερικανούς καταναλωτές δεν ήταν οι βέλτιστες καταστάσεις. οικονομική αποδοτικότητα · ήταν απλώς αιχμές εισοδήματος (και επομένως η ευημερία των Αμερικανών πολιτών).

Τέλος, με αυτό το τολμηρό πολιτικό-νομοθετικό μέτρο, ο Πρόεδρος Τραμπ θα δώσει τελικά - μετά από δεκαετίες αναμονής - μια απάντηση στην ανησυχία των νέων, η οποία είναι ακόμη πιο σημαντική στο πλαίσιο της καταπολέμησης των συνεπειών (δημόσια και οικονομική του ιού του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Θα είναι πολύ περίεργο να δούμε την αντίδραση των Δημοκρατών - ένα στοίχημα που λένε ότι θα είναι ένα "ασήμαντο" μέτρο και μια "δέσμευση για τα συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων";

Πολύ προβλέψιμο!

Στην πραγματικότητα, εκτός από την πολιτική σκηνοθεσία, οι Δημοκρατικοί θα ντρέπονται, βαθαίνοντας το διαρθρωτικό τους πρόβλημα: δεν έχουν λόγο, καμία χρήσιμη πολιτική πρόταση!

Ζει μόνο για να προκαλέσει χάος, σύγχυση και "ειρηνικές διαμαρτυρίες" ... που καταλήγουν στην τάση του να κάψει την ιδιωτική περιουσία άλλων ανθρώπων, αν όχι δολοφονία ... Ντροπή!

Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πορτογαλικά (και γενικά τα ευρωπαϊκά) μέσα ενημέρωσης θα το αγνοήσουν ολυμπιακά (ένα ακόμη!) Κατασκευασμένο από τον Πρόεδρο Τραμπ, οπότε θα δείξει εξάντληση (εάν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις) από τα γεγονότα. οι αφηγήσεις των μέσων ενημέρωσης εκτελούνται.

Τα μέσα ενημέρωσης ζουν από αφηγήσεις, όχι από γεγονότα (οι πολυγράφοι αυτής της ζωής είναι να διασκεδάσουν και να προσπαθήσουν να συγκαλύψουν το προφανές ...).

Τα μέσα δεν παρέχουν πληροφορίες. δίνει μόνο μετρητές πληροφορίες.

Κρίμα που φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι αλήθεια ...

Τόσο λαμπρά όσο ο βομβητής του, η Ιβάνκα Τραμπ είπε, την τελευταία ημέρα της Ρεπουμπλικανικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο «Πρόεδρος του Λαού»

Μια μέρα η ιστορία θα τον κάνει δικαιοσύνη ως τον πιο επιθετικό πολιτικό ηγέτη στη μνήμη, ο οποίος κέρδισε δύο προεδρικές εκλογές, και έσωσε τον καπιταλισμό, δηλαδή την ελευθερία μας (με ισότητα) Ο Πρόεδρος Τραμπ γνωρίζει ότι ο καπιταλισμός με φεουδαρχική δομή είναι ο σοσιαλισμός με άλλο όνομα.

Ο Πρόεδρος Τραμπ γνωρίζει ότι ο καπιταλισμός σημαίνει ευκαιρία για όλους, όχι για ορισμένες δυναστείες ...

1 σχόλιο:

Πελασγος είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ/ΤΥΠΟ ΚΛΠ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ: ΧΙΛΑΡΙ - ΟΜΠΑΜΑ - Κι αλλοι.
Οι δικες ειναι παλιες υποθεσεις(2010-2016) , και μιλανε μονο για κατι εξαφανισμενα μειλς απ`οταν ηταν γραμματεας η Χιλαρι στον λευκο οικο . Ακουσθηκε επισης οτι αναμενουμε γεγονος εμφανισης κι επαφης με ..."εξωγη'ι'νους" δρακονιανους και λοιπα υπο-χθωνια ερπετα ; ΕΠΙ ΤΗς ΟΥΣΙΑς ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 20-ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΝΕΣΘΑΙ !

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters