Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Καταγγελίες ΣΟΚ βουλευτή της Ν.Δ.. Κατηγορεί Σαμαρά για εθνική παράδοση και παραβίαση του Συντάγματος!!

Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας:
1. Κατηγορείτε την κυβέρνηση για την εφαρμογή του Μνημονίου. Η εναλλακτική ποια είναι; Οι δανειστές απειλούν ότι αν δεν εφαρμοστεί το Μνημόνιο θα σταματήσει η χρηματοδότηση και θα βγει η χώρα από το ευρώ; 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Η ατυχία της χώρας δεν είναι η δεινή οικονομική κρίση, αλλά ότι οι κυβερνώντες δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε «οι δανειστές να την έχουν στο χέρι και να τη χορεύουν όπως αυτοί θέλουν».

Αυτήν την απίστευτη εθνική παράδοση την μοιράζονται σε ευθύνη ο ΓΑΠ, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς με συγκολλητική ουσία τον Βενιζέλο....

και τον Κουβέλη. Όμως, εξαρχής, τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν για τον δανεισμό της χώρας δεν έχουν σχέση με Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη. Οι δανειστές με συνεχείς αρνητικές δηλώσεις, απομακρύνουν τις απαραίτητες επενδύσεις και κρατούν τη χώρα δέσμια. Και η νέα τρικομματική κυβέρνηση έπεσε στην ίδια παγίδα με την προηγούμενη. Η λύση είναι μόνο μία: άμεση εθνική συμφωνία για άρνηση του Μνημονίου….. 
 
3. Εκτιμάτε ότι μπορεί να σημειωθεί κοινωνική έκρηξη λόγω των μέτρων; 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τη θεωρώ βέβαιη. Η ελληνική οικογένεια καταπιέζεται αφόρητα όπως συνέβαινε στα κομμουνιστικά καθεστώτα. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, το κοινωνικό κράτος αδύναμο και ανάλγητο, η μικροιδιοκτησία σε διωγμό ενώ απλόχερα μοιράζονται προνόμια σε Τράπεζες και πολυεθνικές αλυσίδες, οι διεκδικήσεις λοιδορούνται και η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα προς εφαρμογή του Μνημονίου. 

Το κράτος είναι συγχρόνως ο μεγαλύτερος εκμεταλλευτής και ο χειρότερος κακοπληρωτής. Όλα αυτά καταρρακώνουν τη μεσαία τάξη που εξαθλιώνεται και τους νέους που υποχρεώνονται να μεταναστεύουν. Όταν ο συντηρητικός οικογενειάρχης εκραγεί δεν «μαζεύεται» αν δεν πάρει πίσω τουλάχιστον όσα χρειάζεται για να ζήσει αξιοπρεπώς.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_445.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters