Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μυτιλήνη: Έχουν ανοσία στον κορωνοϊό οι διαμαρτυρόμενοι για το λαθρομεταναστευτικό;


Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν όπως φαίνεται αρκετοί πολίτες στη Μυτιλήνη τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που είναι σε εφαρμογή για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Την ώρα που άνθρωποι δίνουν μάχη διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας για τη ζωή τους και άλλοι ήδη την έχασαν, κάποιοι αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα θέτουν τις ζωές τους και τις ζωές άλλων πολιτών σε θανάσιμο κίνδυνο.


Αν δεν είχε εισβάλει τόσο επιθετικά και στη ζωή των Ελλήνων ο φονικός ιός ουδείς θα διαμαρτύρονταν ή θα ασκούσε κριτική για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Ποιος θα διαμαρτύρονταν για μια διαδήλωση (από τις πολλές) για το μεταναστευτικό σε μια δημοκρατική χώρα.;

Ουδείς θα αρνούνταν μια συγκέντρωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τα δικαιώματα των ανθρώπων που αφήνουν τις χώρες τους και αναζητούν μια καλύτερη τύχη αλλού για να επιβιώσουν.

Όμως ο κορωνοϊός είναι εδώ προσβάλει δεκάδες πολίτες κάθε ημέρα και από ότι φαίνεται σκοτώνει. Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κλείνει σχολεία, πανεπιστήμια καφετέριες εστιατόρια κάνει αγώνα με μηνύματα και τηλεοπτικά spot, για να ενημερώσει σωστά τον κόσμο . Στόχος να κατανοήσουν όλοι ότι πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και να προστατεύουν την υγεία τους καθώς και την υγεία των άλλων. Αυτός είναι ο λόγος περιορισμού των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες και αναγκαίες κα της σχολαστικής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής.

Ο αγώνας αυτός και η ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας και στην Ελλάδα ήταν ο λόγος που οι Μυτιληνιοί, εξοργίστηκαν όταν είδαν να πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε μια πλατεία που όπως δήλωσαν πολίτες στο LastPoint.gr χωράει 500 άτομα. Εξοργίστηκαν περισσότερο όταν είδαν να έρχονται πολίτες από την Αθήνα για να λάβουν μέρος σε αυτή .

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Χειρότερο. Είναι το γεγονός ότι μεταξύ των φορέων που εδώ και πέντε ημέρες καλούσαν τον κόσμο να λάβει μέρος στη διαδήλωση ήταν και η Ένωση Γιατρών του ΕΣΥ Λέσβου. Είναι εκείνοι που θα έπρεπε να δίνουν μάχη για το αντίθετο. Εκείνοι που θα έπρεπε να ζητούν από τον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο και ας ζουν σε νησί. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ κεντρικής και νησιωτικής Ελλάδας. Είναι εδώ μεταδίδεται και κάποιες φορές σκοτώνει.

«Από τους συμμετέχοντες στη διαδήλωση, μόνο οι 50 ήταν από τη Μυτιλήνη και οι υπόλοιποι ήταν από ΜΚΟ και από την Αθήνα. Με το καράβι ήρθαν από την Αθήνα 100 άτομα. Πως είναι δυνατό να συμβαίνουν αυτά την ώρα που ο κορωνοϊός εξαπλώνεται. Την ώρα σε κεντρικό επίπεδο δίνεται μάχη για να περιοριστεί η νόσος κάποιοι αγνοούν τα πάντα ταξιδεύουν από την Αθήνα και θέτουν τους ιδίους και εμάς σε κίνδυνﻨ, δήλωσε στο Lastpoint.gr πολίτες που αντέδρασαν .

Τους πολίτες δυσαρέστησε σφόδρα η ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών Λέσβου δηλαδή εκείνων που πρώτοι θα έπρεπε να ζητήσουν όχι τη διοργάνωση αλλά την ακύρωση της συγκέντρωσης για το καλό και κυρίως για την ασφάλεια και την υγεία όλων.

Με την ανακοίνωση οι γιατροί ζητούσαν από τους πολίτες όχι να μείνουν στα σπίτια τους για να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό αλλά να σπεύσουν στην συγκέντρωση και να συνωστιστούν με άλλα άτομα. Να αντιπαραθέσουν δηλαδή τη ζωή τους και τη ζωή άλλων με τον κορωνοϊό.

Τα πυρά για τα σημερινή συγκέντρωση δέχθηκε και η ΕΛΑΣ στο Βόρειο Αιγαίο γιατί δεν διέλυσε την συγκέντρωση. Αναρωτήθηκαν δηλαδή οι πολίτες αν υπήρχε η δυνατότητα απαγόρευσης της συγκέντρωσης των πολιτών, με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή.

Ποιο μέτρο θα μπορέσει τελικά, να κάνει συνείδηση την υπευθυνότητα και τη στήριξη των συνανθρώπων μας; Ποιο μέτρο θα κάνει στάση ζωής την ανθρωπιά;


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters