Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ελβετία: 8.000 στρατιώτες στους δρόμους για τον κορωναϊό

Η ελβετική κυβέρνηση κήρυξε σήμερα τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 19 Απριλίου, μπροστά στον νέο κορωναϊό, απαγορεύοντας «όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις» με εξαίρεση τις κηδείες.

«Αυστηρά μέτρα επιβάλλονται σε ολόκληρη τη χώρα. Τα χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή», δήλωσε η πρόεδρος της Ελβετίας Σιμονέτα Σομαρούγκα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και αναφέρει η Neue Zircher Zeitung.

«Δεν θα σας αφήσουμε μόνους», διαβεβαίωσε η πρόεδρος της Ελβετίας, χώρας που μετρά 14 θανάτους και 2.200 κρούσματα από τον νέο κορωναϊό.

Η εφαρμογή του εν λόγω μέτρου ξεκινά από τα μεσάνυχτα, με τη χώρα να κινητοποιεί 8.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων στη μάχη κατά του Covid-19.


Λόγω του κορωναϊού, ο στρατός περιόρισε επίσης την ακτίνα των μετακινήσεων των στρατιωτικών που υπηρετούν στη χώρα, προκειμένου να μπορούν ανά πάσα στιγμή να επέμβουν σε περίπτωση ανάγκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Βέρνη ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι διαθέτει περισσότερα από 10 δισ. δολάρια για οικονομική βοήθεια προς τις εταιρείες εν μέσω της κρίσης λόγω της επιδημίας covid-19 και έχει περιθώριο να αυξήσει το ποσό αυτό.

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι κλείνει τα σχολεία σε όλη τη χώρα για εβδομάδες, έχει υιοθετήσει ελέγχους στα σύνορα και έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες συναθροίσεις στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2.

Στη δε Γενεύη, οι αρχές αποφάσισαν να λάβουν νέα έκτακτα μέτρα «απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους» ανέφεραν σε ανακοίνωση.




https://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters