Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Η νίκη του φωτός είναι γεγονός !!! Έχουν απομείνει λιγότερες από 10 χιλιάδες συλλήψεις από τα 158 χιλιάδες μέλη της Cabal.

Αγαπημένα παιδιά:

Η πτώση της Cabal θα είναι το τέλος των θεσμικών οργάνων της διεθνούς διακυβέρνησης που κατάφεραν μόνο να επιτύχουν τους μοχθηρούς στόχους τους ενάντια στο ανθρώπινο γένος. NATO, OAS, UN και όλων των ανεξάρτητων συνδεδεμένων οργανισμών μεταξύ των οποίων είναι:
Η Παγκόσμια Τράπεζα
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο '' ΔΝΤ ''
Το Διεθνές Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης '' IFAD ''
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών ′′ FAO ′′
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών ′′ UNIDO ′′
Ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών ′′ UNESCO ′′
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας '' ΠΟΙΟΣ ''
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Καιρού '' WMO ''
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας ′′ WIPO ′′
κλπ κλπ κλπ
Ορισμένες από τις δομές του θα διατηρηθούν προκειμένου να αξιοποιηθούν πληροφορίες δεδομένων για την εφαρμογή νέων κυβερνήσεων.
Αυτό είναι θεϊκό σχέδιο, και ως εκ τούτου είναι τέλειο.
Πρέπει να γνωρίζετε και να καταλάβετε ότι από τις 10 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους 2020, η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει έναν νέο κόσμο. Η ανθρωπότητα θα ελευθερωθεί από την οικονομική δουλεία που επιβάλλουν οι illuminates.
Οι οικονομικές ανησυχίες θα εξαφανιστούν από τη ζωή τους.
Αγαπημένα παιδιά, η αφύπνιση της συνείδησής σας εξαρτάται από το επίπεδο κατανόησης που φτάνετε για αυτή την αλλαγή.
Αυτή η αλλαγή θα σας δώσει την ευκαιρία να ευαισθητοποιήσετε το κοινό για το μεγάλο γεγονός της πλανητικής ανάληψης, επειδή είναι επιθυμία μας να υποβάλλουν στην αξιολόγηση των ψυχών τους και στη συνειδητή πλανητική ανάληψη ότι ζουν ένα κβαντικό άλμα σε άλλη διάσταση.
Η Πλανητική Ανάληψη θα είναι η αναγέννηση της ανθρωπότητας, και αυτή η στιγμή είναι μια
περίοδος μετάβασης όπου αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον πρέπει να αφεθεί.
Ανοίξτε τις καρδιές σας στο μεγαλείο αυτής της στιγμής.
Ανοίξτε τις καρδιές σας σε έναν νέο κόσμο Αγάπης και Φωτός, όπου θα είστε ελεύθεροι από όλα όσα σας συνεπάγονται να ενεργήσετε εναντίον σας.
Ένας κόσμος που θα σας διευκολύνει την ατομική διαδικασία να μεγαλώνετε τη συνείδησή σας και να αναγνωρίζετε ότι μέσα σας ζει μια ψυχή, ένα θεϊκό ον που είναι του φωτός, το οποίο είναι αιώνιο και είναι μέρος ενός όμορφου σύμπαντος που διέπεται από τους νόμους της αγάπης.
Αυτή η αλλαγή θα γίνει χάρη στη Νίκη του Φωτός, η οποία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την παρουσία των αστρικών σπόρων Indigos, Rainbow και Crystals που έχουν ενσαρκωθεί σε αυτό το αεροπλάνο εθελοντικά για να φέρουν την Αγάπη και το Φως τους.
Η υψηλή δόνηση των αστρικών ψυχών έριξε το στρώμα αρνητικής ενέργειας που επιβλήθηκε στον πλανήτη και αυτό επέτρεψε την απομάκρυνση από το χέρι του Πατέρα Θεού. Αν και για κάποιους από εσάς είναι παράλογο δεδομένης της έλλειψης γνώσης της ύπαρξης άλλων κόσμων και άλλων διαστάσεων στο σύμπαν μας, η παρουσία αστρικών σπόρων είναι ένα πραγματικό γεγονός.
Άπειρες ευχαριστίες αστρικοί σπόροι για την αφοσίωσή σας, τη δέσμευσή σας και την άνευ όρων αγάπη σας προς την ανθρωπότητα.
Αγαπημένα παιδιά, έχετε στο νου σας ότι δεν ερχόμαστε να σώσουμε την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε να την σώσουμε.
Νίκη του Φωτός
Ελευθερία Θεϊκή Δόξα
Comandante Ashtar
Διοικητής Ashtaroth
GFOL
Παρακαλώ κοινοποιήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters