Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Μια ματιά στο «Εξωγήινο όχημα αναπαραγωγής» που οι κυβερνήσεις έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες

Είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν γράφεις για ένα θέμα που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή των γραφημάτων της μηχανής αναζήτησης Google κάθε χρόνο. Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος είναι γοητευμένος με την ιδέα ότι η έξυπνη εξωγήινη ζωή επισκέφτηκε τον πλανήτη μας, και μπορεί να είναι τακτικά. Το ατυχές μέρος για το φαινόμενο είναι ότι ο κόσμος σπάνια βλέπει στοιχεία που παρουσιάζονται με αξιόπιστο τρόπο.

Σχεδόν όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης, οι άγκυρες ειδήσεων και οι δημοσιογράφοι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, δυσφημίζοντας ένα θέμα που έχει πολλές αποδείξεις πίσω από αυτό. Είτε δεν συζητείται καθόλου, είτε γίνεται γελοιοποίηση.

Ωστόσο, ο πρώτος διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) δήλωσε στους New York Times το 1960 ότι « πίσω από τα παρασκήνια, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας ανησυχούν σοβαρά για τα UFO, αλλά μέσω του επίσημου απορρήτου και της γελοίας, πολλοί πολίτες ανησυχούν οδήγησε να πιστέψει ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ανοησίες. "

Αναρωτιέμαι αν οι συνδέσεις που έχουμε γράψει στο παρελθόν μεταξύ της CIA και των μέσων μαζικής ενημέρωσης περιελάμβαναν επίσημες εκστρατείες παραπληροφόρησης σχετικά με το UFO / εξωγήινο θέμα και αν ναι, αν αυτό συμβαίνει ακόμα σήμερα. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτές τις συνδέσεις και μερικά από τα πραγματικά έγγραφα απευθείας από τον Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA), στα άρθρα που συνδέονται παρακάτω:

Αποκλεισμένα έγγραφα της CIA δείχνουν τον έλεγχο του πρακτορείου στα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον ακαδημαϊκό χώρο

Επιφάνειες εγγράφων που δείχνουν τα σχέδια της CIA για διείσδυση σε ακαδημαϊκά προγράμματα / μέσα μαζικής ενημέρωσης και αλλαγή προγραμμάτων σπουδών πανεπιστημίου / κολεγίου

Η CIA και τα μέσα ενημέρωσης: 50 γεγονότα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος

Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες άτομα και έγγραφα που έχουν δείξει, χωρίς αμφιβολία, ότι υπάρχουν UFO και ότι μερικά από αυτά θα μπορούσαν να είναι εξωγήινα, και άλλα, η δική μας προηγμένη τεχνολογία. Τα έγγραφα δείχνουν αντικείμενα που ταξιδεύουν με απρόσιτες ταχύτητες και εκτελούν ελιγμούς που δεν μπορούν να εκτελέσουν γνωστά αεροσκάφη. Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, από χιλιάδες, που περιγράφει λεπτομερώς μια τέτοια συνάντηση.

Ακολουθεί μια συνάντηση σχετικά με στρατιωτικές βάσεις της Ανταρκτικής που περιγράφουν κόκκινα, κίτρινα και πράσινα «ιπτάμενα πιατάκια» που εντοπίστηκαν να αιωρούνται για περισσότερες από δύο ώρες.

Όσον αφορά τους ανθρώπους, έχουμε υψηλόβαθμο στρατιωτικό προσωπικό, πολιτικούς, αστροναύτες και ακαδημαϊκούς από διάφορα πεδία, που μας λένε ότι δεν είμαστε μόνοι, και ότι αυτό είναι γνωστό στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης, ή σε αυτούς που μαριονετούν την κυβέρνηση. Είτε πρόκειται για πρώην Πρόεδρο του Βασιλικού Ναυτικού που μας λέει ότι  «υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μας επισκέπτονται και να μας έχουν επισκεφτεί άτομα από το διάστημα», είπε  πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας ότι  «το κάνω ξέρετε ότι ό, τι έχει η Πολεμική Αεροπορία για το θέμα θα παραμείνει εξαιρετικά ταξινομημένο »,  ή ένας αστροναύτης του Απόλλωνα 14 που λέει ότι  « έχουν συντριβεί σκάφη, και σώθηκαν σώματα » δεν έχουμε έλλειψη υψηλού επιπέδου εμπιστευτικών που πιστοποιούν την πραγματικότητα αυτού του φαινομένου.

Για δεκαετίες, όπως είπε ο στρατηγός Carlos Cavero στον κόσμο το 1979,  «όλα»  βρίσκονται  «σε μια διαδικασία έρευνας τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ισπανία, καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο». Σε παγκόσμια κλίμακα,  «τα έθνη του κόσμου συνεργάζονται επί του παρόντος για τη διερεύνηση του φαινομένου UFO»  και υπάρχει  «διεθνής ανταλλαγή δεδομένων».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ακαδημαϊκοί, όπως ο καθηγητής του Χάρβαρντ και ο βραβευμένος με τον βραβείο Πούλιτζερ Τζον Ε. Μακ, πιστεύουν ότι « και οι δύο κυριολεκτικά, συμβαίνουν φυσικά σε κάποιο βαθμό. και είναι επίσης ένα είδος ψυχολογικής, πνευματικής εμπειρίας που προκύπτει και ίσως προέρχεται σε άλλη διάσταση ». Ίσως η πιο εκπληκτική του έρευνα προήλθε από περισσότερους από 60 μαθητές στην πόλη Ruwa της Ζιμπάμπουε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ .

Ο πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας Paul Hellyer ανέφερε επίσης ότι «επισκέπτες από άλλους πλανήτες» ήρθαν εδώ πριν από δεκαετίες.

Όλα αυτά θέτουν τόσα πολλά ερωτήματα σε τόσους κλάδους της ανθρώπινης γνώσης. Πάρτε για παράδειγμα τη φυσική. Ο Jack Kasher, Ph.D, ομότιμος καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, επισημαίνει ότι  « υπάρχει ένας άλλος τρόπος, είτε πρόκειται για σκουληκότρυπες είτε για παραμορφωτικό χώρο, πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος παραγωγής ενέργειας, ώστε να μπορείτε να την τραβήξετε έξω του κενού και το γεγονός ότι είναι εδώ μας δείχνει ότι βρήκαν έναν τρόπο. " 

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, εάν πιστεύετε στην εξωγήινη υπόθεση για πιθανή εξήγηση για το ήδη επαληθευμένο φαινόμενο UFO, δεν είστε μόνοι και είστε σε καλή παρέα.

« Ευφυή όντα από άλλα συστήματα αστεριών έχουν επισκεφτεί και επισκέπτονται τον πλανήτη Γη μας. Αναφέρονται διαφορετικά ως Επισκέπτες, Άλλα, Αστέρια, ET κ.λπ. Επισκέπτονται τη Γη ΤΩΡΑ. αυτό δεν είναι θέμα εικασίας ή σκεπτικής σκέψης. "

-  Theodore C. Loder III , Phd, Ομότιμος καθηγητής Επιστημών της Γης, Πανεπιστήμιο του Νιού Χάμσαϊρ

Οχήματα εξωγήινης αναπαραγωγής

Ο γνωστός δημοσιογράφος της αεροδιαστημικής James Goodall, ένας πετυχημένος ομιλητής που ειδικεύτηκε στην ιστορία, την ανάπτυξη και τις λειτουργίες των μοναδικών αεροσκαφών αναπνοής αέρα με ικανότητα Mach 3 στον κόσμο, ο οποίος έγραψε επίσης για δημοσιεύσεις όπως το Jane's Defense Weekly , Aviation Week & Space Η τεχνολογία και η Intervavia , πήραν συνέντευξη από πολλούς ανθρώπους από τον κόσμο των μαύρων προϋπολογισμών . Έκανε όλα αυτά ενώ ήταν Αναπληρωτής Επιμελητής στο Pacific Aviation Museum.

Σύμφωνα με αυτόν, και με τους ανθρώπους με τους οποίους έχει μιλήσει,  «έχουμε πράγματα εκεί έξω που κυριολεκτικά είναι έξω από αυτόν τον κόσμο, καλύτερα από το Star Trek ή αυτό που βλέπετε στις ταινίες».

Ισχυρίζεται επίσης ότι γνωρίζει τον Ben Rich - τον δεύτερο σκηνοθέτη της Lockheed Skunkworks - πολύ καλά. Σε μια συνέντευξη βίντεο, ο Goodall δήλωσε ότι μίλησε στον Rich περίπου 10 ημέρες πριν πεθάνει:

Περίπου δέκα ημέρες πριν πεθάνει, μιλούσα στον Μπεν στο τηλέφωνο στο ιατρικό κέντρο USC στο Λος Άντζελες. Και είπε, «Τζιμ, έχουμε πράγματα στην έρημο που είναι πενήντα χρόνια πέρα ​​από αυτό που μπορείτε να καταλάβετε. Έχουν περίπου σαράντα πεντακόσια άτομα στο Lockheed Skunkworks. Τι κάνουν τα τελευταία είκοσι χρόνια; Χτίζουν κάτι.

Μια άλλη πηγή για τα σχόλια του Ben Richs προέρχεται από τον Jan Harzan, ανώτερο στέλεχος της IBM, μαζί με τον Tom Keller, μηχανικό αεροδιαστημικής που έχει εργαστεί ως αναλυτής συστημάτων υπολογιστών στο εργαστήριο Jet Propulsion της NASA. Συζητούν μια ομιλία που έδωσε ο Μπεν πριν από λίγο καιρό. Στις 23 Μαρτίου 1993, σε μια ομιλία της Σχολής Μηχανικών της UCLA όπου παρουσίαζε μια γενική ιστορία του Sunk Works, είπε:

Τώρα ξέρουμε πώς να ταξιδεύουμε στα αστέρια. Υπάρχει ένα σφάλμα στις εξισώσεις και το έχουμε καταλάβει και τώρα ξέρουμε πώς να ταξιδέψουμε στα αστέρια και δεν θα χρειαστεί μια ζωή για να το κάνουμε. Είναι καιρός να τερματίσουμε όλο το απόρρητο σε αυτό, καθώς δεν αποτελεί πλέον απειλή για την εθνική ασφάλεια και να καταστήσουμε την τεχνολογία διαθέσιμη για χρήση στον ιδιωτικό τομέα. Υπάρχουν πολλοί στην κοινότητα πληροφοριών που θα ήθελαν να δουν αυτή τη διαμονή στο μαύρο και να μην βλέπουν το φως της ημέρας. Τώρα έχουμε την τεχνολογία για να μεταφέρουμε το ET στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλές πηγές για δηλώσεις που προέρχονται από τον Ben Rich, αλλά θα σταματήσω εκεί. Παρακάτω είναι ένα βίντεο του Jan που λέει την ιστορία.


Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο, το εξωγήινο όχημα αναπαραγωγής. Αυτή η ιδέα εισήχθη από τον Mark McCandlish, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη που ειδικεύτηκε στην αεροπορία και την εννοιολογική τέχνη στις αμυντικές και αεροδιαστημικές βιομηχανίες για τρεις δεκαετίες. Ο πατέρας του ήταν ένας βετεράνος 25 ετών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, όπου είναι εκεί που ανέπτυξε την αγάπη του για το θέμα. Έχει συνεχίσει να δηλώνει την πεποίθησή του ότι η προσεκτικά προστατευμένη τεχνολογία έχει επιλεγεί από μια άγνωστη ομάδα, και η δέσμευση αυτής της τεχνολογίας έχει δώσει σε αυτόν τον οργανισμό μεγάλη ώθηση στην παγκόσμια πολιτική, τη χρηματοδότηση και τις διεθνείς συγκρούσεις. τις τελευταίες πέντε δεκαετίες.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το 2001, όπου εκατοντάδες πρώην στρατιωτικοί είχαν συγκεντρωθεί στο National Press Club για να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις πληροφορίες τους. Στο παρακάτω κλιπ, μιλάει για το όχημα αναπαραγωγής εξωγήινων και πώς το συναντούσε, και αναφέρει επίσης το ενδιαφέρον του για τα UFO λόγω της παρατήρησης μιας εγκατάστασης αποθήκευσης πυρηνικών όπλων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να πυροδοτήσουν ένα πυρηνικό όπλο στη Σελήνη και κάποιος απάντησε όταν το κάναμε

Εδώ  είναι μια πιο πρόσφατη ομιλία του McCandlish σε ένα συνέδριο που συζητά το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, όπου αναλύει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σκοπιμότητα των διαστρικών ταξιδιών.

Πριν φτάσουμε στο όχημα που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον τύπο εξωτικής τεχνολογίας που χρονολογείται πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα κλασικό παράδειγμα θα ήταν η CIA να παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Γερμανία, όπως εξηγείται από αυτό το  έγγραφο, το οποίο εξέτασε  μια «γερμανική εφημερίδα»  που  «δημοσίευσε πρόσφατα μια συνέντευξη με τον George Klein, διάσημο μηχανικό και εμπειρογνώμονα αεροσκαφών, περιγράφοντας την πειραματική κατασκευή «ιπτάμενα πιατάκια» που πραγματοποίησε από το 1941 έως το 1945. » 

Εδώ  είναι μια αυθεντική εικόνα / ιστορία ενός μεγάλου UFO που αιωρείται πάνω από το Λος Άντζελες, το οποίο παρακολούθησαν 1 εκατομμύριο άνθρωποι. Ονομάστηκε «Μάχη του Λος Άντζελες», ήταν ένα γεγονός που μας έδειξε πώς ο αμερικανικός στρατός μαθαίνει να λέει ψέματα για UFO πέντε χρόνια πριν από το περιστατικό του  Roswell .

Εδώ είναι ένα άλλο έγγραφο  που συνεχίζει να αναφέρει ένα πείραμα που περιγράφεται από τον Klein:

Το «ιπτάμενο πιατάκι» έφτασε σε υψόμετρο 12.400 μέτρων μέσα σε 3 λεπτά και ταχύτητα 2.200 χιλιομέτρων ανά ώρα. Ο Κλέιν τόνισε ότι σύμφωνα με τα γερμανικά σχέδια, η ταχύτητα αυτών των «πιατακιών» θα έφτανε τα 4.000 χιλιόμετρα την ώρα. Μια δυσκολία, σύμφωνα με τον Klein, ήταν το πρόβλημα της απόκτησης των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των «πιατακιών», αλλά ακόμη και αυτό είχε επιλυθεί από τους Γερμανούς μηχανικούς προς το τέλος του 1945 και η κατασκευή των αντικειμένων είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει , Πρόσθεσε ο Klein.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από την ταινία του Dr. Steven Greer  Unacknowledged ,  τώρα διαθέσιμη στο Netflix. Είναι αυτός που έφερε τέσσερις τετρακόσιες επαληθευμένους, υψηλού επιπέδου πρώην στρατιωτικούς μάρτυρες, μερικοί από τους οποίους κατέθεσαν στο National Press Club μαζί με τον McCandlish, όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο. Έκτοτε, έχουν προκύψει πολλές προσπάθειες, μία από τις οποίες είναι το  Citizens Hearing On Disclosure  που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια. Πραγματοποιήθηκε επίσης στο National Press Club στην Ουάσινγκτον, και είδε έναν αριθμό καθηγητών, ιστορικών, επιστημόνων και υψηλού επιπέδου πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού να συγκεντρώνονται για να επεξεργαστούν τη συνεχιζόμενη πραγματικότητα του φαινομένου UFO σε αρκετούς πρώην Κογκρέσους. Ο Δρ Greer κυκλοφόρησε επίσης μια προηγούμενη ταινία, με τίτλο  Sirius, όπου αποκάλυψε ότι είχε συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο Πεντάγωνο σχετικά με το UFO / εξωγήινο θέμα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Δρ Edgar Mitchell, τον αστροναύτη του Απόλλωνα 14 που συνόδευσε τον Greer στις συναντήσεις του.

Το «Sneak Peak».

Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα

Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα σας απολύουν επειδή θεωρούν ότι υπάρχει αλήθεια σε ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που έχει αντιστρέψει την εξωγήινη τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί, προέρχεται από ένα μέρος αθώας άγνοιας από την πλευρά τους. Είναι εύκολο να καταδικάζουμε κάτι χωρίς να το εξετάζουμε ποτέ, και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μικρής ομάδας ανθρώπων και των εταιρειών που διαχειρίζονται ελέγχουν όλα τα μεγάλα δίκτυα μέσων μαζικής ενημέρωσης, ζωγραφίζουν όποια εικόνα θέλουν να αντιληφθούμε για τον κόσμο μας και χρησιμοποιώντας προς όφελός τους.

Απλώς για να επαναλάβω ότι είστε παρουσία καλής παρέας, σκέφτηκα ότι θα χρησιμοποιούσα ένα ακόμη παράδειγμα. Σύμφωνα με τον Herman Oberth, έναν από τους ιδρυτές πατέρες της πυραυλικής και της αστροναυτικής, «Τα πιατάκια είναι αληθινά και. είναι διαστημικά πλοία από άλλο ηλιακό σύστημα. Νομίζω ότι είναι πιθανώς επανδρωμένοι από έξυπνους παρατηρητές που είναι μέλη μιας φυλής που μπορεί να ερευνούν τη Γη μας για αιώνες. " (Oberth, Hermann: «Τα Flying Saucers προέρχονται από έναν μακρινό κόσμο», The American Weekly, 24 Οκτωβρίου 1954) ( πηγή  1) ( πηγή  2)

Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο κλιπ, που ελήφθη από το  ντοκιμαντέρ Thrive , ενός πρώην αστροναύτη της NASA και καθηγητή φυσικής του Πρίνστον. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, οπότε ζητώ συγγνώμη αν το έχετε ήδη γνωρίσει.

Το UFO δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με εξωγήινη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί.

Τα προγράμματα που κάνουν αυτήν την εξωτική εργασία υπάρχουν και είναι γνωστά ως Προγράμματα Ειδικής Πρόσβασης (SAP). Από αυτά έχουμε μη αναγνωρισμένους και παραμερισμένους SAP. Αυτά τα προγράμματα δεν υπάρχουν δημόσια, αλλά πράγματι υπάρχουν. Είναι πιο γνωστά ως «βαθιά μαύρα προγράμματα». Μια έκθεση της Γερουσίας των ΗΠΑ το 1997 τους χαρακτήρισε «τόσο ευαίσθητες που εξαιρούνται από τις τυπικές απαιτήσεις αναφοράς στο Κογκρέσο».

Ήθελα απλώς να δώσω λίγες βασικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «μυστικός χώρος» και τι θα μπορούσε να συμβαίνει σε αυτό. Για μια πιο βαθιά ματιά στο θέμα, παρακάτω είναι μια υπέροχη διάλεξη που δόθηκε από τον ερευνητή  Richard Dolan .

 



Δημοσίευσε Πριν από 3 χρόνια 30 Οκτωβρίου 2017

https://www.collective-evolution.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters