Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Γνωστός γιατρός χάνει άδεια επαγγέλματος επειδή πληροφορεί γονείς για κινδύνους εμβολίων


Απο Κίμων Πετρόχειλος 

Γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί «αντιρρησίες» μεταξύ των παιδιάτρων σχετικά με τα παιδικά εμβόλια; Ίσως οι ακόλουθες πληροφορίες υπονοούν το λόγο. Γράφει ο Τζέρεμι Χάμοντ στο Ενημερωτικό του Δελτίο, 27 Μαρτίου 2020, ΗΠΑ:

Ανέφερα σε προηγούμενα ενημερωτικά δελτία ότι όλο το χρόνο εργάζομαι σε ένα μεγάλο συγγραφικό πρότζεκτ που εκθέτει τον τρόπο με τον οποίο η Ομοσπονδιακή και οι Πολιτειακές κυβερνήσεις διεξάγουν ολοσχερή πόλεμο στο δικαίωμά μας για ενημερωμένη συναίνεση, συμπεριλαμβανομένης της τωρινής τους κίνησης στο Όρεγκον: της αναστολής της άδειας του Δρ Πολ Τόμας (Dr Paul Thomas) επειδή σέβεται το δικαίωμα των πελατών του παιδιατρείου του να ενημερώνονται για τα εμβόλια και στη συνέχεια να συναινούν σε αυτά ή όχι.

Τελικά, το δημοσίευσα. Με εξαίρεση το βιβλίο μου «Εμπόδιο στην Ειρήνη: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην Ισραηλινο-Παλαιστινιακή Σύγκρουση», θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό σύγγραμμά μου μέχρι στιγμής.

Πρόκειται για ένα μεγάλο δοκίμιο που αποκαλύπτει πλήρως πώς η εντολή αναστολής της άδειας εξάσκησης επαγγέλματος του Δρα Τόμας, του γνωστού συγγραφέα [για τα εμβόλια] ..., βασίστηκε σε ψεύδη.

Υποστηρίζω ότι δεν είναι τυχαίο πως η εντολή αναστολής ήρθε λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση από αυτόν ... μιας μελέτης που εξέταζε τα δεδομένα της κλινικής του και έδειχνε πως εκείνα τα παιδιά στην κλινική του που είναι εντελώς ανεμβολίαστα είναι πολύ πιο υγιή από τα άλλα, με σημαντικά χαμηλότερο αριθμό και σοβαρότητα περιστατικών σε ένα ευρύ φάσμα χρόνιων παθολογικών καταστάσεων.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο τέθηκε σε αναστολή δεν είναι επειδή θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, μα επειδή θέτει σε κίνδυνο το ιατρικό καθεστώς και τους υπαλλήλους δημόσιας υγείας καθώς εφαρμόζει το νόμο παρέχοντας στους γονείς τη δυνατότητα ενημερωμένης συναίνεσης, αντί να τους εκφοβίζει για να συγκατατεθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του CDC.

Αυτό το άρθρο τα περιγράφει όλα, παρουσιάζοντας όλο το ιστορικό πλαίσιο και τα επιστημονικά ευρήματα που είναι απαραίτητα για την κατανόηση της πλήρους σπουδαιότητας των ενεργειών του Ιατρικού Συμβουλίου του Όρεγκον, με μια έκκληση για δράση: να εγερθούμε, να μιλήσουμε δημόσια και να αγωνιστούμε για τα θεμελιώδη μας ανθρώπινα δικαιώματα, γνωστοποιώντας στους γραφειοκράτες ότι δεν θα ανεχθούμε πλέον την αυταρχική τους διακυβέρνηση.

Πέραν από την παραβίαση ενός θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος, οι δημόσιες πολιτικές εμβολίων αποτελούν υπαρξιακή απειλή για την υγεία των παιδιών μας. Η κατάσταση αυτή είναι ανυπόφορη. Πρέπει να φέρουμε πραγματική αλλαγή. Ήρθε η ώρα για την απαραίτητη «μεταβολή παραδείγματος», ώστε να υπάρξει μαζική αφύπνιση σχετικά με το ποιες είναι πραγματικά οι επιπτώσεις των μαζικών εμβολιασμών.

Ο Δρ Πολ Τόμας υπερασπίστηκε με θάρρος τα δικαιώματά μας και την υγεία των παιδιών μας παρότι γνώριζε ότι διακινδύνευε την καριέρα του. Τώρα είναι η ώρα για όλους εμάς τους γονείς, και κάθε μη γονέα που κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να γίνει σεβαστή η ενημερωμένη συγκατάθεση (συμπεριλαμβανομένης και για τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 που θέλουν να επιβάλουν σε όλους μας), να αποκτήσουμε τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουμε αποτελεσματικές φωνές για μια θετική αλλαγή.

Μας υπερασπίστηκε. Ας υπερασπιστούμε τώρα εμείς αυτόν και τον εαυτό μας, τα παιδιά μας και τις μελλοντικές ανθρώπινες γενιές. Είναι ώρα να συμβεί αυτή η αλλαγή.

Δεδομένου ότι είναι ένα μακρύ σύγγραμμα, γεμάτο με πλήρως τεκμηριωμένα γεγονότα σχετικά με το πώς οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας και είναι πρόθυμοι να ψεύδονται κατάφωρα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων καθώς επιζητούν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους στόχο των υψηλών ποσοστών εμβολιασμού, θα συνοψίσω βασικά σημεία σε μια σειρά μελλοντικών ενημερωτικών δελτίων.

 


---------------------

Ο Τζέρεμι Χάμοντ (Jeremy R. Hammond) είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, εκδότης και συντάκτης του περιοδικού Επιθεώρηση Εξωτερικής Πολιτικής (Foreign Policy Journal), συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του Εμπόδιο προς την Ειρήνη: Ο Ρόλος των ΗΠΑ στην Ισραηλινο-Παλαιστινιακή Σύγκρουση.

Γράφει για τον εαυτό του:

«Τα γραπτά μου ενδυναμώνουν τους αναγνώστες μέσω της απαραίτητης γνώσης για να διακρίνουν την κρατική προπαγάνδα που αποσκοπεί στην δημιουργία δημόσιας συναίνεσης σε εγκληματικές κυβερνητικές πολιτικές.»

Το έργο του περιλαμβάνει την προπαγάνδα της κυβέρνησης για τα εμβόλια. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ρόμπερτ Κένεντι, και το σχετικό συγγραφικό του έργο, πολύ αναλυτικό και τεκμηριωμένο, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της αντι-εμβολιαστικής οργάνωσης του Κένεντι Υπεράσπιση Παιδικής Υγείας (Children's Health Defense).

Ο Jeremy Hammond έχει επαινεθεί από επιφανείς στοχαστές όπως τον Νόαμ Τσόμσκι, τον Τζόζεφ Μέρκολα, τον Ρόμπερτ Κένεντυ, τον Sheldon Richman (Εκτελεστικό Εκδότη του Φιλελεύθερου Ινστιτούτου) και τον Paul Craig Roberts (πρώην υφυπουργό του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην συντάκτη του Wall Street Journal).

Ιστοσελίδα του Τζέρεμι Χάμοντ: JeremyRHammond.com

Το άρθρο του για την αφαίρεση της άδειας του Δρα Πολ Τόμας (σε μέγεθος και τυποποίηση βιβλίου):  https://www.jeremyrhammond.com/2021/03/26/oregon-medical-board-suspends-dr-paul-thomas-for-practicing-informed-consent/


πηγη: email





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters