Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η Απάτη Ροκφέλερ-Μπάιντεν Καταρρέει Καθώς ο Κόσμος την Αποστρέφεται

Benjamin Fulford 29/3/2021
Το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οικογένεια Ροκφέλερ και τους σκλάβους της του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων καταρρέει, καθώς ο κόσμος αποστρέφεται αυτή την αποτρόπαια εγκληματική οικογένεια.  Μετά την έξοδο του Ντόναλντ Τραμπ, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της ελίτ εξουσίας ότι η ψεύτικη προεδρία του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ταινία καταστροφής.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιας εξουσίας επεξεργάζονται μια τρίτη εναλλακτική λύση, αναφέρουν πηγές πολλών Μυστικών Κοινωνιών.

Όπως έχουν τα πράγματα, η οικογένεια των Δράκων, οι P3 Ελευθεροτέκτονες, οι Ιππότες της Μάλτας, η Βρετανική Κοινοπολιτεία, οι Ελευθεροτέκτονες του Λωτού, οι Ρώσοι και άλλες ομάδες συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητος για τον πλανήτη ένας αξιοκρατικά στελεχωμένος οργανισμός οργάνωσης μέλλοντος, με τρισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης.  Η Κοινωνία της Θούλης επίσης προσεγγίστηκε για να εκδηλώσει αν θα ήταν πρόθυμη να βγει από την κρυψώνα της και να καταστήσει διαθέσιμη στην ανθρωπότητα την αντιβαρύτητα και όλες τις άλλες τεχνολογίες της.

Όπως το θέτει η MI6, αυτές οι «μυστικές συζητήσεις είναι αυτή τη στιγμή η πιο σημαντική διπλωματική συζήτηση στον κόσμο, αν όχι στην ιστορία, εάν επιτύχουμε αυτό που οραματιζόμαστε».  Δεδομένου ότι – για λόγους ασφαλείας – οι συζητήσεις αυτές διεξάγονται με αναλογικά μέσα, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για οποιαδήποτε δημόσια ορατά αποτελέσματα, αναφέρουν επίσης οι πηγές.

Εν τω μεταξύ, η ψεύτικη ψυχολογική επιχείρηση-προεδρία Μπάιντεν συνεχίζει να εκφυλίζεται.  Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι κανείς από τους στρατιωτικούς διοικητές των ΗΠΑ δεν συναντήθηκε με τον λεγόμενο Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Llyod Austin όταν αυτός επισκέφθηκε την Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου.  Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας απέφυγε τόσο τον Austin όσο και τον ψεύτικο υπουργό Εξωτερικών Anthony Blinken όταν επισκέφθηκαν τη χώρα της Ν. Κορέας μετά την Ιαπωνία.

Ο αποκαλούμενος πρόεδρος Μπάιντεν είχε επίσης αυτό που χρεώθηκε ως η πρώτη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη εβδομάδα.  Ωστόσο, δεν έλαβε χώρα στο Λευκό Οίκο και δεν υπήρχαν ξένοι δημοσιογράφοι.  Ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοσιογράφων του Λευκού Οίκου από την κυβέρνηση Τραμπ ήταν εκεί.  Με άλλα λόγια, ήταν ένα εντελώς σκηνοθετημένο περιστατικό για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν προπαγανδιστές δημοσιογράφοι-σκλάβοι που έριχναν ερωτήσεις-μαξιλαράκια σε έναν διανοητικά ανάπηρο σωσία του Μπάιντεν, ο οποίος μετά βίας μπορούσε να διαβάσει το ότοκιου.

Ενώ αυτή η αξιολύπητη παρωδία αμαυρώνει ακόμη περισσότερο την εικόνα των ΗΠΑ, ο οικονομικός πόλεμος μαίνεται με επιθέσεις τόσο από όσο και κατά της μαφίας του Ροκφέλερ και των ανδρείκελών τους.  Το πιο προφανές σημάδι αυτού, φυσικά, είναι το πλοίο Evergreen που μπλόκαρε τη διώρυγα του Σουέζ μετά την πλοήγηση σε σχήμα «στα τέτοια μου».

Evergreen είναι ο κώδικας της μυστικής υπηρεσίας για την Χίλαρι Ροκφέλερ Κλίντον, που σημαίνει ότι αυτή η απόφραξη ήταν ένα σαφές μήνυμα προς τους Ροκφέλερς.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εταιρικά μέσα μαζικής προπαγάνδας, όπως οι New York Times, αποκαλούν το πλοίο «Ever Given» (Διαρκώς Δεδομένο, ή Ποτέ Δεδομένο…).

Όπως έχει αναφερθεί ευρέως αλλού, σε μια κεντρική κινεζική εθνική οδό επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία από ένα φορτηγό που έφερε το λογότυπο Evergreen.

Το μήνυμα είναι σαφές, η συμφωνία του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος με τους Ροκφέλερ για τη χρηματοδότηση της ψεύτικης προεδρίας του Μπάιντεν πρέπει να τερματιστεί, διαφορετικά οι κινεζικές εμπορικές οδοί θα μπλοκαριστούν.

Οι Κινέζοι εξέλαβαν το μπλοκάρισμα της διώρυγας του Σουέζ ως πράξη πολέμου και απάντησαν καταρρίπτοντας δύο αμερικανικούς στρατιωτικούς δορυφόρους, λένε πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.  Τα σύντομα βίντεο κλιπ παρακάτω δείχνουν την καταστροφή τους, λένε οι πηγές. 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:23
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:20

Η απόφραξη της διώρυγας του Σουέζ και η κατάρριψη των δορυφόρων ήταν τα μόνο πιο ορατά πρόσφατα σημάδια του συνεχιζόμενου υβριδικού παγκόσμιου πολέμου Για παράδειγμα, η αυτοκινητοβιομηχανία, ένα εναπομείναν προπύργιο της βιομηχανικής δύναμης των Ροκφέλερ, στραγγαλίζεται αργά από την έλλειψη ημιαγωγών.

Οι NXP Semiconductors (ημιαγωγοί) και η Infineon Technologies, οι παγκόσμιοι No.1 και No.3 παίκτες σε τσιπ αυτοκινήτων, είδαν την παραγωγή τους να καταρρέει τον Φεβρουάριο από τις αφύσικες καταιγίδες στο Τέξας.  Τώρα η ιαπωνική κατασκευαστική εταιρία τσιπ Renesas Electronics, ο νούμερο 2 παίκτης σε τσιπ αυτοκινήτων, λέει ότι το εργοστάσιό τους καταστράφηκε από πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα.  Έτσι, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κατευθύνεται προς παύση.

https://asia.nikkei.com/Business/Tech/Semiconductors/Chip-starved-automakers-shudder-at-Renesas-plant-s-1-month-halt

Βλέπουμε επίσης επιθέσεις σε διυλιστήρια πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο.  Και πάλι, πρόκειται για βασικούς προμαχώνες της δύναμης των Ροκφέλερ.  Ειδικότερα, τις καταστροφικές επιθέσεις κατά των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων των Ροκφέλερ στη Σαουδική Αραβία ακολούθησαν τώρα επιθέσεις σε εγκαταστάσεις σε μέρη που απλώνονται από τη Μοζαμβίκη έως την Ινδονησία.

https://www.nzherald.co.nz/world/homes-evacuated-after-massive-explosion-fireball-obliterates-indonesian-oil-refinery/SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/

https://sputniknews.com/asia/202103281082475776-massive-explosion-hits-balongan-oil-refinery-in-indonesia/

Υπάρχει επίσης σε εξέλιξη μια νέα έξαρση δολοφονιών και εκτελέσεων.  Ο Tom Heneghan, ο οποίος δημοσίευσε την εικόνα του ναζί πράκτορα της CIA Mike Cottrell, ανέφερε σύντομα την περασμένη εβδομάδα ότι ο Cottrell σκοτώθηκε.  Έκτοτε, η αναφορά αυτή έχει διαγραφεί εντελώς από το διαδίκτυο.

Ανέφερε επίσης ότι ο δικηγόρος του Cottrell, Al Hodges, συνεργαζόταν με την υπηρεσία Λευκά Καπέλα «παραδίδοντας τις εσωτερικές επικοινωνίες μεταξύ του Cottrell, της Dana Wilcox του Delmara Timber Trust, του τότε υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Henry ‘Hank’ Paulson και του βιαστή παιδιών Ναζί Γερμανού George W. BushFRAUDScherff.»  Αυτό επίσης έχει διαγραφεί από το διαδίκτυο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε επίσης για το θάνατο του Μέγα Ηγεμόνα των Γνωστικών Ιλλουμινάτι Sasha Zarik, γνωστός και ως Αλεξάντερ Ρομάνοφ.  Ο Zarik σκοτώθηκε από ένα τρένο στο σταθμό Hanakoganei στο Τόκιο τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με τη σύζυγό του.  Αυτό το μάθαμε μόλις την περασμένη εβδομάδα, διότι οι πληροφορίες μας είχαν σκόπιμα αποκρυφθεί από την ομάδα γκάνγκστερ που κρύβεται στον δεύτερο όροφο του αστυνομικού τμήματος Koganei στο Τόκιο.

Ο Zarik ήταν πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αυστραλίας (ΜΥΠΑ)  που διείσδυσε σε επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών της Ανατολικής Ασίας, που υπάγονται στη φατρία διακίνησης ναρκωτικών της CIA.  Απώλεσε την κάλυψή του τον Ιούνιο του 2010 όταν πήγε στην πρεσβεία της Αυστραλίας στο Τόκιο για να προειδοποιήσει ότι μια πυρηνική συσκευή είχε εισαχθεί λαθραία στην Ιαπωνία για χρήση σε πυρηνική τρομοκρατική επίθεση.  Την επόμενη μέρα ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Κέβιν Ρουντ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το » Συμβούλιο Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων» (Federal Reserve Board), σύμφωνα με τους συναδέλφους του Zariks στις ΜΥΠΑ, αφού ο Ρουντ μετέδωσε αυτή την προειδοποίηση στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Zarik είχε επίσης διαταχθεί να επισκεφθεί τον παρόντα συντάκτη και να ανακοινώσει ότι είχε 70 κιλά λαθραίου εμπορεύματος και ότι έπρεπε να τον συστήσω στον υπόκοσμο της Ιαπωνικής Yakuza αλλιώς θα με δολοφονούσαν.  Είπε ότι αν τους σύστηνα θα αποκτούσα εισόδημα γύρω στα 10.000 δολάρια μηνιαίως.  Αντ’ αυτού, σύστησα τον Ζάρικ στον Ιάπωνα πράκτορα των στρατιωτικών πληροφοριών Takamasu Kawase, ο οποίος προειδοποίησε ότι ήταν παγίδα.  Τα λαθραία όπως αποδείχτηκε είχαν επιστρωθεί με χημικά που καταστρέφουν τον εγκέφαλο και ο Zarik υπέστη πλήρη νοητική εκφύλιση μετά την κατανάλωσή τους μέσα σε μια περίοδο αρκετών μηνών.

Ο Zarik είχε επίσης κληθεί από τους τραμπούκους αστυνομικούς του Koganei να ψευδορκήσει καταθέτοντας ότι ήμουν ο εγκέφαλος πίσω από τη συμφωνία.  Αρνήθηκε, και κατόπιν τούτου οι προηγούμενοι συνάδελφοί του στις μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να τον αποφεύγουν.  Ήταν επίσης περίπου εκείνη την περίοδο που ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ άρχισε να καυχιέται ότι σύντομα θα φυλακιστώ με κατηγορίες για ναρκωτικά.

Επειδή σφύριξε για την προγραμματισμένη πυρηνική τρομοκρατία και αρνήθηκε να διαπράξει ψευδορκία του πήραν τα διαβατήρια και όλα τα έγγραφα ταυτοποίησης που είχε στην κατοχή του, αφήνοντάς τον χωρίς ιθαγένεια και χρεοκοπημένο.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα του Koganei θα στιγματιστεί ως εγκληματίες πολέμου, και θα κυνηγηθεί και θα σκοτωθεί, εκτός αν παραδώσει τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τον Zarik, συμπεριλαμβάνοντας, όπως λένε οι πηγές μας, τον Hirofumi Nakasone, γιο του Yasuhiro Nakasone (ο οποίος πέθανε ενώσω ανακρινόταν στο Γκουαντάναμο).

Σε ευρύτερο πλαίσιο, αυτό που είχαμε συναντήσει ο Zarik και εγώ ήταν ένα ναζιστικό πραξικόπημα κατά της δυτικής εξουσίας που πραγματοποιήθηκε από Γερμανούς πράκτορες DVD (Deutsche Vereinigung für Datenschutz = Γερμανική Ένωση Προστασίας Δεδομένων).

 Μεταξύ αυτών ήταν ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεώτερος, ο Πάπας Ράτζινγκερ, ο Τόνι Μπλερ, ο Ιησουίτης Στρατηγός Πήτερ Χανς Κόλβενμπαχ, ο Βαρόνος Φριτς Τάισεν, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιασουχίρο Νακασόνε, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Χένρι (Χάιντς) Κίσινγκερ, ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί της Γαλλίας και η Βασιλική Οικογένεια των Αψβούργων που κρύβονται πίσω από το Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός μεταξύ άλλων.

(George Bush Sr., George Bush Jr., Pope Ratzinger, Tony Blair, Peter Hans Kolvenbach, Fritz Thysen, Yasuhiro Nakasone, Benjamin Netanyahu, Henry (Heinz) Kissinger, Nicolas Sarkozy)

Ο Zarik συναντά τον Νιλ Κίναν, την Τζέιν Μπέργκερμάιστερ, τον Κρίστοφερ Στόρι και πολλούς άλλους στις τάξεις εκείνων που έγιναν μάρτυρες επειδή έλαβαν δράση εναντίον αυτών των γενοκτονικών κακοποιών.  Ωστόσο, πολύ περισσότεροι από τους κακούς, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από αυτούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, είτε έχουν σκοτωθεί, είτε φυλακιστεί ή απομακρυνθεί από το αξίωμά τους.  Οποιοιδήποτε παραμένουν ζωντανοί δεν θα είναι για πολύ ακόμα.  Η γενοκτονία δεν είναι έγκλημα με το οποίο μπορείς να ξεφύγεις αβασάνιστα.

Μιλώντας για γενοκτονία: μια πηγή της Μοσάντ μας πληροφορεί ότι ο σύζυγος της αποκαλούμενης Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, ο Νταγκ Έμχοφ, είναι μέλος της αίρεσης θανάτου Chabad «σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας και υποδουλώστε τους υπόλοιπους».

Αυτή η αίρεση θανάτου, έχοντας αποτύχει να μας σκοτώσει με βιολογικά όπλα, προσπαθεί τώρα να μας σκοτώσει με εμβόλια, όπως βγαίνουν τώρα και λένε αμέτρητοι πληροφοριοδότες.  Ο ακόλουθος σύνδεσμος και σύντομο απόσπασμα από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Pfizer και Διευθυντή Επιστημών Δρ Mike Yeadon δίνει ένα σαφές μήνυμα:

“Γνωρίζω καλά ότι τα παγκόσμια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διαπράττονται εναντίον μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού…

Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε παρουσία κακών (προσδιορισμός που δεν έχω κάνει ποτέ σε καριέρα 40 ετών) και επικίνδυνων προϊόντων…

… αν κάποιος ήθελε να βλάψει ή να σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια, τα συστήματα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή θα το επιτρέψουν.  Κατά την άποψή μου, είναι απολύτως πιθανό ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί για μαζική ελάττωση του πληθυσμού.”

https://brandnewtube.com/watch/covid-19-vaccines-are-weapons-of-mass-destruction-and-could-wipe-out-the-human-race_GcjtJu9dY1RcSNh.html?fbclid=IwAR3wBXvglHEGJdhzXReN9nTGZiJ3jzRIJ5FWdz7xxDEqRwCTtu0hlwFLR6k

Τα εγκληματολογικά ίχνη προς τον επικεφαλής αυτού του χταποδιού, ή αλλιώς της ομάδας Octogon, εξακολουθούν και δείχνουν την Ελβετία.  Θυμηθείτε, όταν πήγα να επισκεφθώ τους P2 (τώρα P3) Ελευθεροτέκτονες στην Ιταλία, μου είπαν ότι επρόκειτο να απολύσουν τον Πάπα Maledict (Βενέδικτο) και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μπερλουσκόνι, και το έκαναν.  Τώρα, ένα μέλος αυτής της ομάδας, ο Leo Zagami, λέει ότι ο Πάπας Φραγκίσκος (ή πιθανότατα το σωματικό διπλότυπό του) θα «παραιτηθεί σύντομα». 

https://leozagami.com/

Ο Zagami και οι συνάδελφοί του είπαν επίσης ότι πήραν τις εντολές τους από «εξωγήινους στην Ελβετία».

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων προσφέρθηκε να στείλει έναν εκπρόσωπο να συναντήσει αυτούς τους «εξωγήινους» στην Ελβετία για να διαπραγματευτεί μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας αυτού του πλανήτη.  Λεπτομερείς προτάσεις έχουν σταλεί μέσω διαφόρων υπηρεσιών πληροφοριών στην ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών: BIS).  Όπως προαναφέρθηκε, η Κοινωνία της Θούλης, η οποία λειτουργεί σε υπόγειες βάσεις στην Ελβετία και τη Γροιλανδία, , έχει επίσης προσεγγιστεί, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές.

Η οικογένεια των Δράκων επίσης πρόσφερε στη WDS (Κοινωνία των Λευκών Δράκων) τη χρήση οποιουδήποτε από τα αμέτρητα IOUs (ομόλογα υψηλής ονομαστικής αξίας κ.λπ.) που τους δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από αυτούς τους Ελβετούς «εξωγήινους», σε αντάλλαγμα για το χρυσό τους.  Αυτά τα IOUs, αξίας αμέτρητων τρισεκατομμυρίων δολαρίων, θα ήταν υπεραρκετά για να χρηματοδοτήσουν τεράστια έργα μετατροπής του πλανήτη αυτού σε παράδεισο για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Ο δημιουργός του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος, ο οποίος πρόκειται να πάρει τα δικαιώματά του πίσω για το σύστημα που ανακτήθηκε από τους Rothschilds, (οι οποίοι το έκλεψν από αυτόν) έχει επίσης προσφέρει υποστήριξη και έχει επικοινωνήσει με την BIS.

Οι Ελβετοί πρέπει να παραδώσουν αυτούς τους «εξωγήινους» σε δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης.  Θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν –και εξακολουθούν να προσπαθούν– να δολοφονήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters