Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Μία κλῖκα εἶναι...

Τι περίμενες; Μια κλίκα είναι τα καημένα τα παιδιά. 

Η φεμινίστρια Σακελλαροπούλου είναι αυτή που έβγαλε αθώα περιστέρα τον Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη.


Είναι αυτή που απέρριψε όλες τις προσφυγές κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! 



Mε την Σακελλαροπούλου θα πέσει και το άβατο στο Άγιον Όρος.

Τα πάντα θα ξεπουλήσουν....





Μην ξεχνάς ότι η κυρία αυτή διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τις Ιθαγένειες στους αλλοδαπούςΈνα νόμος που σήμερα εφαρμόζεται από όλους

Ήταν καιρός τελικά να αναγνωριστεί η συμβολή της Δικαιοσύνης στη νομιμοποίηση της αφαίμαξης και φτωχοποίησης τεράστιου τμήματος του ελληνικού πληθυσμού μέσω των μνημονίων.

Σχετικά με τις εκτρώσεις. Πάντα θα γίνονται ακόμα και αν απαγορευτούν. Είναι η ζωή έτσι.



Ο Καραμανλής ο Γ΄κατέβασε τις αφίσες γιατί θέλουν να του δώσουν ένσημα επαναστατικότητας στο αδελφάτο των Αθηνών.


Το πρόβλημα είναι οι λάθρο. Αυτοί θα μας γυρίσουν 500 χρόνια πίσω.

Νέοι καιροί νέες μόδες!



Οι φεμινίστριες σέρνουν το χορό, αλλά δεν είναι μόνες. Ακολουθούν και οι αριστεριστές! Στη δεκαετία του 1970, οι φεμινίστριες έκαιγαν τα σουτιέν...στην ελλάδα θα σταματήσουν να μακιγιάρονται και στην Αμερική περιμένουν την επιστροφή της Χίλαρι......Τη Γυναίκα που θα χαίρεται το κορμί, την ηδονή και τη ζωή της και θα γεννά μοναχά αν το θέλει, όποτε θέλει.....

Σχόλιο ἀναγνώστου ἀπό ΕΔΩ



ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ - ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ - ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 13ου & 14ου ΜΙΣΘΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΣ «ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ» ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΟΤΙ, «ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ..

Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως 



Ἡ Πελασγική



ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters