Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Διπλάσιες οι αφίξεις ¨"προσφύγων τον Δεκέμβριο του 2019 σε σχέση το 2018

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα σε 190 περιστατικά συνελήφθησαν 6760 πρόσφυγες – μετανάστες και 7 διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 37 σκάφη

Την ίδια στιγμή που παραγωγικοί φορείς και εκπρόσωποι σωματείων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο προετοιμάζονται για τις διήμερες κινητοποιήσεις για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα εντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζουν οι συλλήψεις προσφύγων και μεταναστών τον Δεκέμβριο του 2019 που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2018.


Ειδικότερα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα σε 190 περιστατικά συνελήφθησαν 6760 πρόσφυγες – μετανάστες και 7 διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 37 σκάφη. Τον ίδιο μήνα του 2018 σε 88 περιστατικά συνελήφθησαν 3138 πρόσφυγες – μετανάστες, 12 διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 10 σκάφη και ένα όχημα.


Επιπροσθέτως τον Δεκέμβριο του 2019 σε 101 περιστατικά παράνομης εξόδου από τη χώρα μας συνελήφθησαν 203 μετανάστες και 25 διακινητές. Τον Δεκέμβριο του 2018 σε 91 αντίστοιχα περιστατικά συνελήφθησαν 261 μετανάστες και 17 διακινητές.

Εν τω μεταξύ από τις 07.00 της Πέμπτης έως την ίδια ώρα την Παρασκευή δεν κατεγράφη κανένα περιστατικό έρευνας – διάσωσης στο Αιγαίο ενώ κατεγράφη η αποβίβαση 22 προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




https://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters