Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Med Bed. Η τεχνολογία Ιατρικών Κρεβατιών. Ας πάρουμε μια εικόνα. - 27 φορές ταχύτερα από το φως. -

Προφανώς θα είμαστε αγνώριστοι σχεδόν σε όλους. Η τεχνολογία Med Bed έχει αποσιωπηθεί και κρυφτεί από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ευτυχώς, λόγω της αυξανόμενης απαίτησης για διαφάνεια στη συλλογική ανθρώπινη συνείδηση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν από το προσκήνιο για να αποκαλύψουν αυτά που γνωρίζουν, τα οποία ήταν κρυμμένα για δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανώς για χιλιάδες χρόνια. 🎐🎊🎉 

Πολύ σύντομα, πριν καν το φανταστεί κανείς, θα συμβούν πολλά πράγματα που θα θεωρηθούν ως το μεγαλύτερο εξελικτικό γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας και θα τα παρακολουθήσουμε όλοι μας.


Μερικά από τα εξωγήινα τεχνολογικά δώρα προς την ανθρωπότητα είναι το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα (που ήδη εφαρμόζεται παγκοσμίως), η αντιβαρυτική κίνηση, οι αντιγραφείς και τα ιατρικά κρεβάτια. 

Υπάρχουν 3 τύποι ιατρικών κρεβατιών που θα φέρουν επανάσταση στην ιατρική. 

1) Ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια (ολογραφικές ιατρικές κάψουλες), 

2) Αναγεννητικά ιατρικά κρεβάτια, 

3) Reatomizate Med Beds - τα οποία αναζωογονούν πλήρως το σώμα σε μόλις 3 λεπτά. 

💫💓🌟💖♾️✨💗⭐️💝 

Αυτό που ισχυρίζεται αυτή η προηγμένη τεχνολογία, για παράδειγμα, είναι ότι μια 80χρονη γυναίκα μπορεί να ξαναγίνει 30 ετών, σε λιγότερο από 3 λεπτά (!) Μπορεί τώρα να κάνει ξανά παιδιά, να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια, επειδή το Med Bed είναι μια αέναη πηγή νεότητας. Κανείς δεν θα ξαναγίνει γέρος. Το Med Bed σαρώνει το σώμα και διορθώνει όλες τις ατέλειες, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου DNA. 


Τα Med Bed δεν δημιουργήθηκε από ανθρώπους, αλλά από μια τεχνολογία που παρείχαν εξωγήινοι και η οποία ήταν κρυμμένη από την ανθρώπινη φυλή για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 Η τεχνολογία Med Beds βασίζεται στην ενέργεια σωματιδίων ταχυονίων (ενέργεια ταχυονίων) και στην ενέργεια πλάσματος (ενέργεια πλάσματος). Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, εν ολίγοις, τα πάντα είναι ενέργεια πλάσματος, τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος. Η ενέργεια των σωματιδίων ταχυονίων είναι μια οργανική, ελεύθερη και λεπτή ενέργεια. Είναι η ενέργεια με την υψηλότερη συχνότητα στο σύμπαν. 

Αυτή η ουδέτερη ενέργεια αποτελείται από δύο ζεύγη σωματιδίων που, λόγω του αντίθετου ηλεκτρικού τους φορτίου, αλληλοεξουδετερώνονται και εξισορροπούνται. 

Επειδή είναι ουδέτερο, δεν προσφέρει καμία αντίσταση και κινείται 27 φορές ταχύτερα από το φως. Δεδομένου ότι δεν έχει πολικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θετικό ή αρνητικό, οπότε δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό. Είναι η δόνηση της κοσμικής αρμονίας. Η ενέργεια ταχυονίων σχετίζεται επίσης με τη σκέψη, τη συνείδηση και την πέμπτη διάσταση. Η ενέργεια ταχυονίων είναι η ενέργεια της σκέψης, η οποία δονείται με την υψηλή συχνότητα των θετικών συναισθημάτων και συνδέεται με τη συμπαντική αγάπη.  Όλα τα πράγματα και τα όντα στο σύμπαν δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής τους. 

Τα ιατρικά κρεβάτια ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη, η οποία λειτουργεί όπως μια μαγνητική τομογραφία, όπου το άτομο ξαπλώνει σε ένα ειδικό κρεβάτι, το οποίο διαθέτει έναν σαρωτή που κάνει μαγνητική ταλάντωση και συντονισμό για τη διάγνωση ασθενειών και ατελειών στο σώμα. 

Το Med Bed εξετάζει το δέρμα, τον μυϊκό ιστό, τα όργανα και τα συστήματα του σώματός σας. Δείχνει τα πάντα μέχρι και το επίπεδο του μικροστοιχείου του αίματος. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος, εντοπίζοντας τυχόν γενετικές ασθένειες και ατέλειες. 

Για παράδειγμα, το άτομο μπορεί να έχει λευχαιμία 4ου σταδίου και, σε ένα ιατρικό κρεβάτι, μετά από μόλις 3 λεπτά, το άτομο θα θεραπευτεί πλήρως και δεν θα υποφέρει από πόνο ή παρενέργειες. Εάν το άτομο έχει αφαιρέσει ένα όργανο, άκρο ή μέρος του σώματος, η διαδικασία επανασωματοποίησης του Med Bed θα αναγεννήσει το όργανο αυτό, σαν να μην είχε αφαιρεθεί ποτέ. Ένα στήθος που αφαιρέθηκε λόγω καρκίνου, ένας στρατιώτης που έχασε τα πόδια του σε έκρηξη στο πεδίο της μάχης ή το αποτέλεσμα ακρωτηριασμού από διαβήτη, για παράδειγμα.

Τα ιατρικά κρεβάτια ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη, η οποία λειτουργεί όπως μια μαγνητική τομογραφία, όπου το άτομο ξαπλώνει σε ένα ειδικό κρεβάτι, το οποίο διαθέτει έναν σαρωτή που κάνει μαγνητική ταλάντωση και απεικόνιση συντονισμού για τη διάγνωση ασθενειών και ατελειών στο σώμα. 


Το Med Bed εξετάζει το δέρμα, τον μυϊκό ιστό, τα όργανα και τα συστήματα του σώματός σας. Δείχνει τα πάντα μέχρι και το επίπεδο του μικρομέτρου του αίματός σας. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος, εντοπίζοντας τυχόν γενετικές ασθένειες και ατέλειες. 

Για παράδειγμα, το άτομο μπορεί να έχει λευχαιμία 4ου σταδίου και, σε ένα ιατρικό κρεβάτι, μετά από μόλις 3 λεπτά, το άτομο θα θεραπευτεί πλήρως και δεν θα υποφέρει από πόνο ή παρενέργειες. Εάν το άτομο έχει αφαιρέσει ένα όργανο, άκρο ή μέρος του σώματος, η διαδικασία επανατομοποίησης του Med Bed θα αναγεννήσει το όργανο αυτό, σαν να μην είχε αφαιρεθεί ποτέ. Ένα στήθος που αφαιρέθηκε λόγω καρκίνου, ένας στρατιώτης που έχασε τα πόδια του σε έκρηξη στο πεδίο της μάχης ή το αποτέλεσμα ακρωτηριασμού από διαβήτη, για παράδειγμα.

Αυτό είναι εφικτό επειδή μόλις το σώμα αφήσει μια δονητική συχνότητα του οργάνου, ένα μέρος που έχει ακρωτηριαστεί ή έχει σταματήσει να λειτουργεί, η τεχνητή νοημοσύνη Med Bed συνδέεται με αυτή τη δονητική συχνότητα και το DNA που αναγεννά το σώμα. 

Με το Med Bed, ο καρκίνος εξαφανίζεται και η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία καθίστανται περιττές. Τα ιατρικά κρεβάτια (Med Pods, Med Beds ή Healing Beds) μπορούν επίσης να αναγεννήσουν τους κυτταρικούς ιστούς του σώματος που πεθαίνουν, ώστε τα κύτταρα να γίνουν ξανά υγιή, καθώς και να αναζωογονήσουν τους νευρώνες και τις συναπτικές συνδέσεις, τα βλαστοκύτταρα κ.λπ. 

Οι κυριότερες και συχνότερες εκφυλιστικές ασθένειες είναι: η νόσος του Alzheimer, η νόσος του Parkinson, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η οστεοαρθρίτιδα, η οστεοπόρωση, ο εκφυλισμός του μεσοσπονδύλιου δίσκου, ο διαβήτης, η αρτηριοσκλήρυνση, η υπέρταση, ορισμένοι τύποι καρκίνου, οι ρευματισμοί, η παραμορφωτική αρθρίτιδα, η αρθροπάθεια και το γλαύκωμα. 

Κατάλογος με τις κύριες αιτίες θανάτου στον κόσμο:*

1°) Ισχαιμική καρδιοπάθεια, 

2°) Εγκεφαλικό επεισόδιο - Εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα, 

3°) Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, 

4°) Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια- Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, 

5°) Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον και άλλες μορφές άνοιας, 

6°) Καρκίνος του πνεύμονα, της τραχείας και των βρόγχων, 

7°) Σακχαρώδης διαβήτης, 

8°) Διαρροϊκές ασθένειες, 

9°) Φυματίωση, 

10°) HIV/AIDS.

Όλες οι ασθένειες απλά θα εξαλειφθούν! Θα είναι το τέλος της φαρμακευτικής βιομηχανίας, των φαρμακείων, των επαγγελματιών που γνωρίζουν μόνο να συνταγογραφούν φάρμακα. 


Θα είναι το τέλος των νοσοκομειακών ξενοδοχείων, των οδοντιατρικών κλινικών, των εργαστηριακών εξετάσεων, των κλινικών αισθητικής, της πλαστικής χειρουργικής, των ερευνητικών εργαστηρίων, εν ολίγοις, η αγορά θα πρέπει να αναδημιουργήσει τον εαυτό της ή να αλλάξει βιομηχανία. Γιατί όλες οι ασθένειες θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης! 

Όταν το άτομο βρίσκεται σε ένα ιατρικό κρεβάτι, δεν αισθάνεται πόνο, δεν υφίσταται κανενός είδους ακτινοβολία. Το άτομο πέφτει σε βαθύ ύπνο, το αναισθητικό είναι ένα υγρό σπρέι, τα λέιζερ είναι εξαιρετικά λεπτά, οι ρομποτικοί χειρουργικοί βραχίονες ελέγχονται από τον υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης. (...). 

 Το άτομο ξυπνάει νιώθοντας υπέροχα, χωρίς να χρειάζεται να περάσει μέρες ανάρρωσης, κοιτάζεται στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζει πλέον τον εαυτό του. 

 Όλα τα λευκά μαλλιά έχουν επιστρέψει στο αρχικό τους χρώμα όταν ήταν 20 ετών. Τα μαλλιά ξαναβγαίνουν προς τέρψη των φαλακρών. 

 Δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε γυαλιά ή ακουστικά βαρηκοΐας, τα χαμένα σας δόντια αποκαθίστανται, το δέρμα σας αναζωογονείται πλήρως, οι ρυτίδες, οι ατέλειες, τα σημάδια, οι λεπτές γραμμές, η κυτταρίτιδα, όλα εξαφανίζονται εντελώς. Όλα επανέρχονται στη νεανική τους κατάσταση.*_ 

Όλα αποκαταστάθηκαν στη νεανική τους κατάσταση. 

Αυτή είναι η νέα Εποχή της νέας Γης και της νέας Ανθρώπινης Φυλής.  Είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που βιώνουμε σήμερα. Και αυτό δεν είναι μια ψευδαίσθηση, ούτε ένα παλιό παραμύθι, πόσο μάλλον επιστημονική φαντασία. 

 Αυτά τα κρεβάτια υπάρχουν και παράγονται ήδη μαζικά για παγκόσμια διανομή. 

Η θεραπεία θα είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Το Med Bed είναι αναμφίβολα η πηγή της αιώνιας νεότητας. Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ 


Massimiliano Grasso III 


👇WWG1WGA 

https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters