Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Η ισπανική γρίπη 1918 μια ψεύτικη πανδημία. Η συμβατική ιατρική είναι καταστροφή - ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Ο πρώτος παγκόσμιος μαζικός εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε πριν από 102 χρόνια στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε μια μέχρι σήμερα άγνωστη ασθένεια που κόστισε τη ζωή περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό αργότερα έγινε γνωστό ως «η ισπανική γρίπη». Αλλά αν διαβάσετε τα αρχαία βιβλία γιατρών από εκείνη την εποχή, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πανδημίας της γρίπης:
Στην πραγματικότητα ήταν οι εμβολιασμοί που
πυροδότησαν τη μαζική εξαφάνιση.
Απλώς αρνείστε το γεγονός των μαζικών εμβολιασμών εκείνη την εποχή, βάλετε τις δηλώσεις των σύγχρονων μαρτύρων ως θεωρία συνωμοσίας, και ο αμφίβολος κόσμος της θρησκείας των εμβολίων και των πιστών οπαδών της είναι ξανά σε τάξη.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή η συμβατική ιατρική καταστροφή, η οποία ξεκίνησε στις ΗΠΑ, από τις οποίες προέρχονται οι περισσότερες από τις αναφορές ZEITZEUGEN, δεν μπορεί να καλυφθεί για πάντα.
Η Anne Rilez Hale, μια EYEWITN από αυτή τη στιγμή, αναφέρει μια πραγματική «επιβολή» στον αμερικανικό στρατό. Ως εκ τούτου, υπήρχαν σχετικά πολλοί στρατιώτες μεταξύ των θανάτων.
Οι νεαροί άνδρες που διέφυγαν από την επιβολή
δεν παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και παρέμειναν απόλυτα υγιείς.
Άλλοι αναγκαστικοί εμβολιασμοί στο στρατό, όπως κατά του κίτρινου πυρετού, του
τυφοειδούς κ.λπ., είχαν παρόμοιες επιβλαβείς συνέπειες.
Η μόνη διαφορά στην ισπανική γρίπη ήταν ότι ο εμβολιασμός κίτρινου πυρετού και τυφοειδούς περιορίστηκε στον στρατό, ενώ ο εμβολιασμός γρίπης «έκανε ολόκληρο τον πληθυσμό ευτυχισμένο».
Έτσι, η φτερωτή λέξη προέκυψε σύντομα ότι περισσότεροι στρατιώτες σκοτώθηκαν από εμβολιασμούς παρά από εχθρικά τουφέκια. Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν επίσης στο βρετανικό και γαλλικό στρατό, ειδικά κατά του τυφοειδούς. Παρά τον εμβολιασμό, ή ακριβώς λόγω του εμβολιασμού, υπήρξαν πάνω από 7.000 καταγεγραμμένες περιπτώσεις τυφοειδών στον Βρετανικό Στρατό το 1916 και πάνω από 113.000 στους Γάλλους.


Ισπανική γρίπη 1918
Μέχρι σήμερα, οι μαζικοί εμβολιασμοί της εποχής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων κατά της γρίπης, είτε δεν έχουν αντιμετωπιστεί είτε, προφανώς, ούτε καν αρνούνται.
Το επόμενο EYEWITNESS είναι ο αμερικανός υπουργός πολέμου Henry L. Stimson, ο οποίος επιβεβαίωσε τις θανατηφόρες συνέπειες των εμβολιασμών κίτρινου πυρετού σε 63 περιπτώσεις. Συνολικά χορηγήθηκαν 14 έως 25 εμβολιασμοί στους νεοσύλλεκτους. Τα αρχεία του στρατού δείχνουν ότι όλες οι εμβολιασμένες ασθένειες αυξήθηκαν ανησυχητικά μετά την έναρξη του εμβολιασμού το 1917.
  • Μια άλλη ευγένεια ήταν ο Δρ. Eleanor McBean, Ph.D., MD (Naturopathic Physician):
    Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Dr. Eleanor McBean: The Swine Flu Expose (1977),

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣΣ ΤΟΥ 1918 ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑhttp://www.whale.to/vaccine/sf1.html
Ήμουν ένας έμμεσος παρατηρητής της επιδημίας της γρίπης του 1918!
Όλοι οι γιατροί και οι άνθρωποι που έζησαν την εποχή της επιδημίας «ισπανικής» γρίπης το 1918 λένε ότι ήταν η πιο τρομερή ασθένεια που έχει χτυπήσει ποτέ τον κόσμο. Ισχυροί άνδρες, υγιείς και άγρυπνοι μια μέρα, πέθαναν την επόμενη μέρα.
Η ασθένεια είχε τα χαρακτηριστικά του μαύρου θανάτου (πανούκλα), της τυφοειδούς διφθερίτιδας, της πνευμονίας, της ευλογιάς και της πολιομυελίτιδας σε ένα ... και όλοι οι άνθρωποι που αρρώστησαν και πέθαναν ήταν (ενάντια;) Αυτές οι ασθένειες αμέσως μετά την 1η Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος εμβολιάστηκε.
Πρακτικά, ο συνολικός πληθυσμός ήταν «σκορπισμένος» με δώδεκα ή περισσότερες ασθένειες. Εγχύθηκαν επίσης τοξικοί οροί. Ήταν ιδιαίτερα τραγικό το γεγονός ότι όλες αυτές οι ασθένειες (που προκλήθηκαν από την ιατρική εταιρεία;) Άρχισαν να ξεσπώνται σε μια πτώση.
Η πανδημία που παρασύρθηκε διατηρήθηκε ζωντανή για δύο χρόνια με την προσθήκη τοξικών φαρμάκων που θεωρήθηκαν ως φαρμακευτικά φάρμακα.
  • Οι γιατροί προσπάθησαν να καταστείλουν τα συμπτώματα. Από όσο μπορούσα να μάθω, η γρίπη έπληξε μόνο τους εμβολιασμένους. Όσοι αρνήθηκαν να λάβουν ορούς εμβολίου («εμβολιασμός») διέφυγαν από τη γρίπη. Η οικογένειά μου είχε αρνηθεί όλους τους εμβολιασμούς, γι 'αυτό μείναμε καλά όλη την ώρα. Γνωρίζαμε από τα μαθήματα υγείας του GRAHAM, από το SPUR, από το TILDEN και από άλλους, ότι δεν θα μπορούσατε να μολύνετε το σώμα με τοξίνες χωρίς να προκαλέσετε ασθένεια.

Όταν η «γρίπη» ήταν στο αποκορύφωμά της, όλα τα καταστήματα, τα σχολεία, τα καταστήματα - ακόμη και το νοσοκομείο - έκλεισαν. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες είχαν επίσης εμβολιαστεί και ξαπλώνουν με τη γρίπη. Κανείς δεν ήταν στους δρόμους. Ήταν σαν μια πόλη-φάντασμα. Εμείς [οι μη εμβολιασμένοι] φαινόμαστε να είμαστε η μόνη οικογένεια που δεν πάσχει από τη γρίπη. Έτσι, οι γονείς μου πήγαν από σπίτι σε σπίτι για να φροντίσουν τους άρρωστους, επειδή ήταν αδύνατο να πάρω γιατρό.
Εάν τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι ιοί ή οι βακίλοι ήταν πιθανό να προκαλέσουν ασθένειες, θα είχαν πολλές ευκαιρίες να επιτεθούν στους γονείς μου επειδή περνούσαν πολλές ώρες την ημέρα στα δωμάτια των ασθενών.
Αλλά δεν έπαιρναν τη γρίπη και δεν έφεραν στο σπίτι μικρόβια που θα μας είχαν επιτεθεί παιδιά. Κανένα από την οικογένειά μας δεν είχε γρίπη - όχι χτύπημα ή έκπληξη - και ήταν χειμώνας με βαθύ χιόνι παντού.
Έχει ειπωθεί ότι η επιδημία της γρίπης του 1918 σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως. Αλλά οι παρατηρήσεις μας μάς έδειξαν: ήταν οι γιατροί που πραγματικά τους σκότωσαν με τις ακατέργαστες και θανατηφόρες θεραπείες τους και τα τοξικά τους φάρμακα. Αυτό είναι ένα σκληρό κατηγορητήριο, αλλά επιβεβαιώνεται πειστικά από την επιτυχία άλλων γιατρών που δεν χρησιμοποίησαν χημικά φάρμακα, και ως εκ τούτου αξιολογήθηκε σωστά.
Ενώ τα φαρμακευτικά και φαρμακευτικά ("αλλοπαθητικά") νοσοκομεία έχασαν το 33% των περιπτώσεων γρίπης τους, τα μη φαρμακευτικά νοσοκομεία όπως το BATTLE-CREEK, το KELLOGG και το σανατόριο υγείας της MACFADDEN πέτυχαν σχεδόν 100% επούλωση με τις θεραπείες νερού, τα λουτρά, τους κλύσματα, κ.λπ., με θεραπείες νηστείας και άλλες απλές θεραπευτικές διαδικασίες, ακολουθούμενες από προσεκτικά προετοιμασμένα σχέδια διατροφής με φυσικά τρόφιμα.
Ένας γιατρός χωρίς φάρμακα δεν έχασε έναν ασθενή σε οκτώ χρόνια. Η πολύ επιτυχημένη θεραπεία ανάκαμψης ενός από εκείνους τους naturopaths χωρίς ναρκωτικά που δεν έχασαν κανέναν ασθενή περιγράφεται στο άλλο μέρος του βιβλίου THE CONVESTED VACCINATION και θα δημοσιευθεί λίγο αργότερα.
Εάν οι συνηθισμένοι γιατροί ήταν τόσο προχωρημένοι όσο οι naturopaths, δεν θα υπήρχαν εκείνοι οι 20 εκατομμύρια θάνατοι ως αποτέλεσμα της ιατρικής θεραπείας με γρίπη.
Υπήρχαν επτά φορές περισσότερες ασθένειες μεταξύ των εμβολιασμένων στρατιωτών από ό, τι μεταξύ των μη εμβολιασμένων πολιτών, και οι ασθένειες ήταν ακριβώς αυτές κατά των οποίων είχαν εμβολιαστεί.
Ένας στρατιώτης που ήρθε από το εξωτερικό το 1912. Ηλεκτρονική έκδοση; εννοούσε το 1922;] μου είπε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία ήταν γεμάτα με κρούσματα πολιομυελίτιδας και αναρωτήθηκε γιατί οι ενήλικες άντρες έπρεπε να είχαν βρεφική ασθένεια.
Τώρα γνωρίζουμε ότι η πολιομυελίτιδα είναι μια κοινή συνέπεια της δηλητηρίασης από εμβόλια. Όσοι έμειναν στο σπίτι δεν είχαν πολιομυελίτιδα μετά την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού του 1918.
Τέλος της κίνησης.
Η ισπανική γρίπη - στην πραγματικότητα μια παγκόσμια βλάβη εμβολίου


ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(2) ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
- Πηγή: Μετάφραση του παραπάνω άρθρου: «Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ. Έκθεση μαρτύρων: Μόνο οι εμβολιασμένοι άνθρωποι αρρωσταίνουν », έκθεση impf Ιούλιος / Αύγουστος 2005, σελίδες 19-25, cit. μετά την Petra Timmermann.
Υπάρχει μια άλλη ενότητα μετάφρασης στο  neue-medizin.com:
«Όπως έχω παρατηρήσει, όλες οι ιατρικές και μη ιατρικές αρχές εμβολιασμού συμφωνούν ότι τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν πιο ήπιες μορφές των ασθενειών που έχουν σχεδιαστεί για την πρόληψη. Αλλά επίσης γνωρίζουν και παραδέχονται ότι δεν υπάρχει τρόπος να προβλεφθεί εάν η πορεία θα είναι ήπια ή σοβαρή - ή θανατηφόρα.
Με τόση αβεβαιότητα στην αντιμετώπιση τίποτα λιγότερο από την ανθρώπινη ζωή, είναι πολύ μη επιστημονικό και εξαιρετικά επικίνδυνο να χρησιμοποιήσετε μια αμφισβητήσιμη διαδικασία όπως ο εμβολιασμός.
Πολλά εμβόλια προκαλούν επίσης ασθένειες εκτός από αυτές που προστατεύουν. Για παράδειγμα, το εμβόλιο της ευλογιάς προκαλεί συχνά σύφιλη, παράλυση, λέπρα και καρκίνο.
Οι εμβολιασμοί κατά της πολιομυελίτιδας, η τοξίνη διφθερίτιδας / αντιτοξίνη, τυφοειδές εμβόλιο, καθώς και η ιλαρά, ο τέτανος και όλοι οι άλλοι εμβολιασμοί προκαλούν συχνά διάφορα άλλα στάδια της νόσου, όπως εγκεφαλίτιδα μετά από εμβόλιο (μηνιγγίτιδα), παράλυση, μηνιγγίτιδα της σπονδυλικής στήλης, τύφλωση, καρκίνος ( μερικές φορές εντός 2 ετών), φυματίωση (δύο έως 20 χρόνια μετά τον εμβολιασμό), αρθρίτιδα, νεφρική νόσο, καρδιακές παθήσεις (καρδιακή ανεπάρκεια μερικές φορές μέσα σε λίγα λεπτά από τον εμβολιασμό και μερικές φορές μερικές ώρες αργότερα).
Η βλάβη των νεύρων και πολλές άλλες σοβαρές διαταραχές
είναι επίσης αποτέλεσμα ενέσεων.
Όταν χορηγούνται πολλαπλοί εμβολιασμοί (διαφορετικά εμβόλια) μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, συχνά προκαλούν πιο έντονες μορφές όλων αυτών των ασθενειών ταυτόχρονα, επειδή το σώμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ποσότητα θανατηφόρου δηλητηρίου που εγχέεται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος. Οι γιατροί το αποκαλούν «νέα ασθένεια» και συνεχίζουν να καταπιέζουν τα συμπτώματα.
Εάν τα δηλητήρια απορροφηθούν από το στόμα, το εσωτερικό σύστημα άμυνας έχει την ευκαιρία να αποβάλει κάποια από αυτά μέσω εμετού, αλλά εάν τα δηλητήρια εγχυθούν απευθείας στο σώμα, παρακάμπτοντας όλες τις φυσικές "δυνάμεις ασφαλείας", τότε αυτά τα επικίνδυνα δηλητήρια κυκλοφορούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε όλο το σώμα έως ότου δηλητηριαστούν όλα τα κύτταρα.
Άκουσα ότι επτά άνδρες στο ιατρείο έπεσαν νεκροί μετά τον εμβολιασμό. Αυτό ήταν σε στρατόπεδο στρατού, οπότε ζήτησα επιβεβαίωση από την κυβέρνηση. Μου έστειλαν μια αναφορά από τον Υπουργό Πολέμου των Ηνωμένων Πολιτειών, Henry L. Stimson.
Όχι μόνο αυτή η έκθεση επιβεβαίωσε την αναφορά των επτά που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, αλλά επίσης κατέδειξε ότι υπήρχαν 63 θάνατοι και 28.585 περιπτώσεις ηπατίτιδας ως άμεσο αποτέλεσμα του εμβολιασμού κίτρινου πυρετού μέσα σε μόλις 6 μήνες από τον πόλεμο.
Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο ένα από τα 14 έως 25 εμβόλια που δόθηκαν στους στρατιώτες. Μπορούμε να φανταστούμε τη βλάβη που έκαναν όλοι αυτοί οι εμβολιασμοί σε αυτούς τους άνδρες (δείτε το κεφάλαιο «Τι Εμβολιασμοί έκαναν στους στρατιώτες μας»).
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν σχετικά σύντομος, επομένως οι παραγωγοί εμβολίων δεν μπόρεσαν να πουλήσουν όλα τα προϊόντα τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι ήταν (και εξακολουθούν να είναι) κέρδη, αποφάσισαν να προσφέρουν τα εμβόλια στον υπόλοιπο πληθυσμό.
Ως εκ τούτου, ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία των ΗΠΑ.
Δεν υπήρχαν επιδημίες για να το δικαιολογήσουν, αλλά χρησιμοποίησαν άλλα κόλπα. Η προπαγάνδα τους ισχυρίστηκε ότι οι στρατιώτες επέστρεφαν στο σπίτι από ξένες χώρες με κάθε είδους ασθένειες και ότι όλοι έπρεπε να τους δοθούν όλοι οι εμβολιασμοί που ήταν διαθέσιμοι στην αγορά.
Οι άνθρωποι τους πίστευαν επειδή πρώτα ήθελαν να πιστέψουν τους γιατρούς τους και δεύτερον επειδή οι στρατιώτες που επέστρεφαν στο σπίτι ήταν πραγματικά άρρωστοι. Αλλά δεν ήξεραν ότι οι τελευταίες ήταν ιατρικά επαγόμενες ασθένειες που σχετίζονται με το εμβόλιο, επειδή οι γιατροί του στρατού δεν τους αρέσει να τους λένε τέτοια πράγματα.
Πολλοί από τους επαναπατριζόμενους στρατιώτες έχουν απενεργοποιηθεί για όλη τη ζωή ως αποτέλεσμα αυτών των ασθενειών που προκαλούνται από εμβόλιο.
Πολλοί τρελήθηκαν από τη μετεγχειρητική εγκεφαλίτιδα, αλλά οι γιατροί το ονόμασαν «σοκ κελύφους», αν και πολλοί από αυτούς δεν είχαν αφήσει ποτέ το αμερικανικό έδαφος.
Η νόσος του ομίλου, που προκλήθηκε από τα διάφορα τοξικά εμβόλια, άφησε τους γιατρούς άφωνους. Η νέα ασθένεια που δημιούργησαν είχε συμπτώματα όλων των ασθενειών που είχαν ενέσει στους άνδρες.
Υψηλός πυρετός, ακραία αδυναμία, κοιλιακό εξάνθημα και εντερικές διαταραχές τυπικές του τυφοειδούς. Ο εμβολιασμός με διφθερίτιδα προκάλεσε υπερβολικό πληθωρισμό των πνευμόνων, αίσθημα κρυολογήματος και πυρετού, πρησμένο πονόλαιμο, διαταραγμένο από την τεχνητή μεμβράνη και, μετά από αναπνευστικά προβλήματα και συριγμό, επίσης ασφυξία, μετά το οποίο το σώμα έγινε μαύρο από στάσιμο αίμα, το οποίο στερήθηκε οξυγόνο κατά τις φάσεις ασφυξίας Ημουν. Παλαιότερα ονομαζόταν «μαύρος θάνατος». Τα άλλα εμβόλια προκαλούν τις δικές τους αντιδράσεις - παράλυση, εγκεφαλική βλάβη, τέτανος κ.λπ.
Όταν οι γιατροί προσπάθησαν να καταστείλουν τα τυφοειδή συμπτώματα με ένα ακόμη ισχυρότερο εμβόλιο, προκάλεσαν έναν τύπο τυφοειδούς που ονομάζεται παρατυφοειδής. Ωστόσο, όταν ετοίμασαν ένα ακόμη ισχυρότερο και ακόμη πιο επικίνδυνο εμβόλιο για να καταστείλουν τις συνέπειες του άλλου, δημιούργησαν μια ακόμη χειρότερη ασθένεια για την οποία αρχικά δεν είχαν όνομα.
Τι πρέπει να το ονομάσετε;
Δεν ήθελαν να πουν στους ανθρώπους τι ήταν πραγματικά - το δικό τους τέρας του Φρανκενστάιν που είχαν δημιουργήσει με τα εμβόλια και τα φάρμακα που καταστέλλουν τα συμπτώματα.
Ήθελαν να απομακρύνουν την ενοχή από τον εαυτό τους,
οπότε τελικά ονόμασαν την ασθένεια «Ισπανική Γρίπη».
Τόσο για τις πραγματικές αναφορές από αυτόν τον δυσοίωνο χρόνο Τώρα, ως συνήθως, οι πιστοί εμβολίων μπορούν να ξαναβράσουν και, σύμφωνα με την ορθοδοξία τους, μιλούν, στρίβουν και λυγίζουν τα πάντα μέχρι να ταιριάξουν ξανά στην εικόνα του «τέλειου κόσμου».
Το μυστήριο της προέλευσης της ισπανικής γρίπης
από τον Hans UP Tolzin
στην έκθεση impf αρ. 12/13, Νοέμβριος / Δεκ. 2005.
«Τι σχέση έχει η ισπανική γρίπη, η οποία λέγεται ότι έχει κοστίσει έως και 100 εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως πριν από σχεδόν 90 χρόνια, με την τρέχουσα κατάστασή μας; Όχι πολύ, στην πραγματικότητα, γιατί ο χρόνος μας είναι σχεδόν συγκρίσιμος με αυτόν του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, πρόσφατα αυτή η επιδημία γνωστοποιήθηκε από επιστήμονες και αρχές υγείας ως τρομακτικά στοιχεία ότι μια παρόμοια παγκόσμια πανδημία θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ανά πάσα στιγμή.
Όλα όσα πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε σήμερα σχετικά με τις αιτίες και την πορεία της ισπανικής γρίπης βασίζονται σε αντικρουόμενα ανέκδοτα *, σε καθαρές υποθέσεις και εικασίες. Ωστόσο, η σημερινή επιστήμη πιστεύει ότι έχουν επιλυθεί όλες οι βασικές ερωτήσεις σχετικά με την αιτία της πανδημίας του 1918. Σωστά; "
Ήταν σκόπιμη γενοκτονία της ισπανικής γρίπης (1918);
από τον Henry Makow, Ph.D.
Απόσπασμα μετάφρασης:
«Μια πανδημία είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τους« άχρηστους τρώγοντες »χωρίς να καταστρέψουμε την περιουσία.
Η πανδημία της γρίπης 1918-1919 μολύνει το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκότωσε πάνω από 60 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό είναι περίπου τριπλάσιο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο σε νεκρούς και τραυματίες και είναι περίπου συγκρίσιμο με τις απώλειες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Ωστόσο, αυτή η σύγχρονη πανούκλα έχει εξαφανιστεί από τη μνήμη. Γιατί; Ήταν ένα σκόπιμο κόλπο εκ μέρους των Illuminati να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησαν με τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο; "

liebeisstleben ευχαριστώ Sascha Rakic


1918 Ιστορικό ντοκιμαντέρ Ισπανικής Γρίπης | Πανδημία γρίπης των χοίρων | Θανατηφόρα πανούκλα του 1918



Η ισπανική γρίπη δεν σκότωσε 50.000.000. Τα εμβόλια το έκαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters