Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Καταστράφηκαν υπόγεια συστήματα κάτω από τη Στουτγκάρδη και το Βερολίνο και τι σχεδιάζουν οι ελίτ για το φθινόπωρο

Η γη βρίσκεται στην τελική φάση

Ήταν η πανδημία της κορώνας απλώς μια προπόνηση ενός πολύ μεγαλύτερου γεγονότος που θα μπορούσε να μας περιμένει το φθινόπωρο; Πολλοί διορατικοί άνθρωποι αναφέρουν αυτήν τη στιγμή για αυτό.
.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν οράματα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να δουν ακριβώς τι θα συμβεί. Υπάρχουν επίσης πολλά υπόγεια, αναφέρεται ότι τα DUMB ενδέχεται να έχουν καταστραφεί στη Στουτγκάρδη τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Στουτγάρδης. Τα γεγονότα στο παρασκήνιο φαίνεται να ανατρέπονται.
.
Από τον Frank Schwede
.
Πολλά αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν υπόγειες εγκαταστάσεις, το μεγαλύτερο από τα οποία βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Οι Whistleblower ανέφεραν ότι πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν υπόγεια που έχουν βάθος έως και 200 ​​επίπεδα.
.
 Καταστροφή τούνελ κάτω από τη Στουτγάρδη
.
Σύμφωνα με πληροφορίες από έναν υπάλληλο μιας εταιρείας ανελκυστήρων, θα πρέπει επίσης να υπάρχει μια εγκατάσταση κάτω από το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης που έχει βάθος έως και 200 ​​επίπεδα. Ο συναρμολογητής λέγεται ότι ανακάλυψε μαζί με τον επιστάτη του αεροδρομίου. Λέγεται ότι η διαδρομή με το ασανσέρ χρειάστηκε αρκετά λεπτά, όταν η πόρτα άνοιξε ξανά, μια τεράστια υπόγεια πόλη λέγεται ότι ήταν μπροστά τους.
.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, πολλοί αμερικανοί στρατιωτικοί ταξίδευαν με ηλεκτρικά οχήματα, οι υπάλληλοι απειλήθηκαν και διέταξαν να μην το πουν στο κοινό. Φυσικά, η ιστορία δεν πρέπει να είναι σωστή, αλλά δεδομένου ότι η Γερμανία είναι μόνο μια διοικητική ζώνη των νικηφόρων δυνάμεων και το κράτος της Βάδης Βυρτεμβέργης εξακολουθεί να είναι υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, στην πραγματικότητα θα μπορούσε να υπάρχει κάτι στην ιστορία.
.
Και όπως έγινε γνωστό, ένα σύστημα σήραγγας συνολικού μήκους 64 χιλιομέτρων πρόκειται να σχεδιαστεί σε μυστικά σχέδια στην αστική περιοχή της Στουτγκάρδης, το οποίο οδηγεί σε όλες τις κατευθύνσεις και τα βάθη - μέχρι στιγμής μόνο 14 χιλιόμετρα ήταν επίσημα γνωστά.
.
Είναι πλέον βέβαιο ότι υπάρχει άμεση υπόγεια σύνδεση μεταξύ του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Στουτγάρδης και του αεροδρομίου, ότι και οι δύο εγκαταστάσεις συνδέονται μεταξύ τους, επειδή στο παρελθόν, ορισμένοι εργαζόμενοι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγκάρδης παρείχαν επίσης πληροφορίες ότι υπήρχαν πολλές εκατοντάδες μέτρα εδώ Έσκαψε σε βάθος ότι υπάρχουν επίσης ανεπίσημα επίπεδα, από τα οποία κανείς δεν φαίνεται να ξέρει τίποτα, εκτός από τους ίδιους τους κατασκευαστές.


.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρέπει να υποτεθεί ότι τόσο η Στουτγκάρδη 21 όσο και ο αερολιμένας BER της πρωτεύουσας είναι καθαρά έργα καμουφλάζ για την
κατασκευή περαιτέρω τεράστιων DUMB, τις λεγόμενες Deep Underground Military Bases, οι οποίες φυσικά είναι κατάλληλες λόγω των εκτεταμένων κατασκευαστικών μέτρων στην επιφάνεια Χρειάζεστε έργο καμουφλάζ (Πώς το mainstream αναφέρει (όχι) για τα απελευθερωμένα παιδιά από τις σήραγγες και τα δίκτυα πεντάλ! (Βίντεο)). https://wp.me/p5eM0T-sg0
.
Πολλοί κάτοικοι του αεροδρομίου της νέας πρωτεύουσας έχουν αναφέρει επανειλημμένα ότι, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, υπήρχαν περίεργοι θόρυβοι από το υπόγειο, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν από έκρηξη (Η γραφή της βαθιάς κατάστασης: αδρενοχρωματική, εμπορία παιδιών και κορώνα - έτσι υπολογίζει η ελίτ με την ανθρωπότητα). https://wp.me/p5eM0T-sm7
.
Η Στουτγκάρδη 21 και ο BER ενδέχεται να είναι μόνο έργα κάλυψης
.
Η κατασκευή υπόγειων συστημάτων διαρκεί συχνά πολλά χρόνια επειδή αυτή η εργασία πραγματοποιείται με ειδικά μηχανήματα διάτρησης της σήραγγας. Υπάρχουν τεράστιες μηχανές στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλες λευκές και με την ετικέτα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Αυτά τα "τέρατα" λειτουργούν σαν τυφλοπόντικες. Πρόκειται για μηχανήματα διάτρησης πυρηνικών σηράγγων που μπορούν να τεμαχίσουν ακόμη και τα μεγαλύτερα κομμάτια βράχου και να τα γυαλίσουν ταυτόχρονα.
.
Τα μηχανήματα διάτρησης σήραγγας έχουν διαφορετικά μεγέθη, δημιουργούν ακόμη και τεράστιες σήραγγες σε διαφορετικούς τύπους βράχων και πάνω απ 'όλα όσο θέλετε. Οι γεωτρήσεις αυτού του τύπου έχουν ήδη δημιουργήσει συστήματα σήραγγας πολύ κάτω από τον ωκεανό, γύρω από τη γη - τώρα συνδέουν ακόμη και ολόκληρες ηπείρους.
.
Πριν από πολλά χρόνια άνθρωποι από όλες τις περιοχές της Γερμανίας ανέφεραν περίεργους θορύβους, οι οποίοι μπορούσαν να ακουστούν ειδικά τη νύχτα. Μπορεί να υποτεθεί ότι αυτοί οι θόρυβοι προήλθαν από τέτοια μηχανήματα και ότι πραγματοποιήθηκαν επίσης υπόγεια εκρήξεις.
.
Οι άνθρωποι κοντά στον Κεντρικό Σταθμό της Στουτγάρδης ανέφεραν επίσης κάτι παρόμοιο. Και εδώ, στο παρελθόν, υπήρξαν επαναλαμβανόμενοι θόρυβοι και εκρήξεις από το έδαφος.
.
Όπως αναφέρθηκε από το metropolnews.info https://www.metropolnews.info , λέγεται ότι υπήρχε ένα παράξενο εργοτάξιο κοντά στον Κεντρικό Σταθμό της Στουτγκάρδης, για τον οποίο προφανώς δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Ήταν μια τρύπα περίπου οκτώ μέτρων που πολλοί κάτοικοι πίστευαν ότι ήταν μέρος μιας σήραγγας. Οι κάτοικοι είπαν στο metropolnews :
.
  • "... Αυτή η τρύπα περιφράχτηκε και κλείστηκε. Κοντέινερ για τους εργάτες κατασκευών γύρω από την τρύπα. Όλα πίσω από μια οθόνη απορρήτου, οπότε δεν παρατηρήσαμε τι πραγματικά συνέβαινε. Δεν μπορούσαμε να δούμε ποιος πήγαινε μέσα ή έξω.
.
  • Στις αρχές Ιουνίου, αυτή η τεράστια τρύπα γεμίστηκε και σκυροδέθηκε Τώρα μπορείτε να δείτε μόνο τη μαύρη πίσσα στη στρογγυλή επιφάνεια. Ολόκληρο το εργοτάξιο έκλεισε. Δεν βλέπετε τίποτα σήμερα. Και τώρα μπορούμε να δούμε ότι το έργο της Στουτγάρδης 21 προχωρά πολύ περισσότερο ... "
.
(Adrenochrome και τα βασανισμένα παιδιά από υπόγειες εγκαταστάσεις - οδηγεί επίσης το μονοπάτι στη Γερμανία; Η Χίλαρι Κλίντον γυρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού βασανιστηρίων; (βίντεο)). https://wp.me/p5eM0T-skR
.
Τι συνέβη εκεί; Το υπόγειο σύστημα έχει ολοκληρωθεί ή έκτοτε έχει καταστραφεί, πιθανώς πλημμυρίσει;
.
Οι κάτοικοι ανέφεραν ένα ρεύμα που ξαφνικά εμφανίστηκε και έθεσε υποψίες ότι ήταν υπόγεια ύδατα (Χόλιγουντ: Η έλλειψη λήψεων από το "Eyes Wide Shut" - οργανωμένες ομάδες κυνηγιού για παιδιά) (βίντεο) . https://wp.me/p5eM0T-sjX

.
Επιπλέον, φέρεται να ρήξη σωλήνα νερού κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν μεγάλα τμήματα της περιοχής γύρω από το σταθμό. Υποτίθεται ότι η υλική ζημιά στον αγωγό νερού https://www.zvw.de/stuttgart-region/bahnhof-stuttgart-materialschaden-grund ήταν υπεύθυνη για αυτό, όπως λέει σε επίσημη ανακοίνωση.
.
Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι τα DUMB έχουν πλημμυρίσει και έτσι καταστραφούν. Το ίδιο πράγμα θα μπορούσε να είχε συμβεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης.
.
Επίσης τον Απρίλιο, το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης ( www.stuttgarter-zeitung.de ) έκλεισε στο κοινό κατά τη διάρκεια του κλειδώματος για δεκαεπτά ημέρες Σύμφωνα με πληροφορίες από το Stuttgarter Nachrichten, ο αερομεταφορέας προφανώς ήθελε να χρησιμοποιήσει την κρίση της κορώνας για να προωθήσει μέρος των εργασιών ανακαίνισης στους διαδρόμους.
.
Τα DUMB καταστράφηκαν επίσης στη Γερμανία
.
Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι σωστό, αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πραγματοποιήθηκε υπόγειος καθαρισμός εδώ, σχεδόν ταυτόχρονα με το DUMB κάτω από τον κεντρικό σταθμό της Στουτγάρδης.
.
Μπορεί να υποτεθεί ότι δεν έχουν ακόμη καταστραφεί όλα τα υπόγεια συστήματα στη Γερμανία, πολλά από τα οποία ενδέχεται να είναι ακόμη ανέπαφα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να παρατηρηθεί μαζική συσσώρευση αστυνομικών και στρατιωτικών στις εισόδους των υπόγειων εγκαταστάσεων στην περιοχή Ρουρ και στην περιοχή της Κολωνίας και της Βόννης. Δεν ήταν δυνατό να ανακαλυφθεί ποιος ήταν ο λόγος για αυτό.
.
Το γεγονός ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη ο πρωτεύων του BER δεν είναι, όπως ισχυρίζεται συχνά, λόγω κακής διαχείρισης ή έλλειψης προσόντων από μηχανικούς ή κατασκευαστικές εταιρείες. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο BER ήταν επίσης ένα έργο καμουφλάζ από την αρχή.
.
(Ανακάλυψη δικτύου: κολάζ εικόνων από τον Michael Müller)

Η Στουτγάρδη και το Βερολίνο ήταν προφανώς κεντρικής σημασίας για το Deep State, δηλαδή στρατηγικούς στόχους για την κατασκευή τεράστιων DUMB. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ένα υπόγειο έργο αυτού του μεγέθους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα όσο ένα αεροσκάφος υπεράνω.
.
Έργα αυτού του είδους συχνά καθυστερούν για πάνω από δέκα χρόνια ή περισσότερο, επειδή μπορεί πάντα να υπάρχουν απροσδόκητες δυσκολίες σε σχέση με καθυστερήσεις στην κατασκευή (Χόλιγουντ και ελίτ πεντό δίκτυα: «Μια σημαντική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κλείσουν») .
.
Πριν από μισό χρόνο, οι κύκλοι καταγγελίας πληροφορήθηκαν ότι σχεδόν όλα τα μεγάλα DUMB, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, είχαν ήδη εκκαθαριστεί και καταστραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, συχνά ακόμη και χρησιμοποιώντας μικροσκοπικές βόμβες.
.
Τα DUMB χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για την παράνομη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και παιδιών (τελετουργικά αίματος: αδρενοχρώματος και αντιγήρανση)
https://wp.me/p5eM0T-rDR
.
Στα DUMBs στις Ηνωμένες Πολιτείες, χιλιάδες παιδιά βασανίστηκαν σαδικά για να παράγουν αδρενοχρώματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πολλά παιδιά γεννήθηκαν εδώ και πέθαναν εδώ - δεν είδαν ποτέ τον ήλιο στη σύντομη ζωή τους.
.
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν κρατήθηκαν και βασανίστηκαν παιδιά στα γερμανικά DUMBs, αλλά μπορεί να υποτεθεί. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος ειδήσεων των ΗΠΑ και ο ερευνητής δημοσιογράφος Timothy Holmseth στο ιστολόγιό του , λέγεται ότι υπήρξαν ή υπήρξαν περισσότερες από 10.000 τέτοιες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, επειδή η πλειονότητα των βάσεων καταστράφηκαν μετά την απελευθέρωση των παιδιών, συχνά ακόμη και με τη βοήθεια μικροσκοπικών βομβών , γι 'αυτό υπήρξαν πολλοί, μερικές φορές σοβαροί, σεισμοί σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.
.
Πολλοί παρατηρητές λένε ότι οι αναφερόμενες σημαντικές αλλαγές θα συμβούν μόνο όταν αυτά τα συστήματα καταστραφούν εντελώς.
.
Αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό λόγω άλλου, διότι η κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων εξυπηρετούσε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, του οποίου η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα.
.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gene Cosenei, ενός εμπιστευτικού σώματος της στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας, η προγραμματισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη βασίζεται σε ένα σατανικό σχέδιο που προβλέπει να σκοτωθεί μεταξύ 80 και 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ οι υπόλοιποι υπηρετούν ως σκλάβοι στα DUMBs. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο, εγκαταστάσεις αυτού του τύπου έχουν κατασκευαστεί τις τελευταίες δεκαετίες.
.
Η τελική αναμέτρηση είναι επικείμενη
.
Ο Cosnei ισχυρίζεται ότι η Γη βρίσκεται επί του παρόντος στα τελικά στάδια της οικοδόμησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , η οποία είναι η αιτία των πικρών αγώνων. Καμία πλευρά δεν θέλει να παραιτηθεί. Οι δυνάμεις του φωτός πολεμούν ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις, το καλό ενάντια στο κακό και το αντίστροφο.
.
Αυτό σημαίνει ότι καμία πλευρά δεν έχει ακόμη επιτύχει τον στόχο της, γεγονός που οδηγεί σε φόβους ότι θα τρέξει ξανά φέτος, πιθανώς το φθινόπωρο.
.
Πολλοί υποπτεύονται ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο κύμα κορώνας, αυτό που δημιουργούν οι πολιτικοί αυτήν τη στιγμή - αλλά σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες από κύκλους πληροφοριών, αυτό πιθανώς δεν θα συμβεί επειδή το θέμα έχει τελειώσει και κανείς δεν πιστεύει πραγματικά στον κίνδυνο αυτού του ιού.
.
Έτσι θα υπάρξει ένα άλλο σοβαρό γεγονός.
.
Είτε πρόκειται για "επίθεση εξωγήινων ψευδών σημαιών", όπως έγραψα εδώ πρόσφατα, είτε εάν πρόκειται για ένα καιρικό γεγονός που ενεργοποιείται με τη χρήση της τεχνολογίας HAARP, είναι ανοιχτό (το Deep State σχεδιάζει αυτό το φθινόπωρο προσομοίωση μιας ψεύτικης επίθεσης εξωγήινων φέτος - ως τελικός χάρτης;). https://wp.me/p5eM0T-sht
.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προκαλέσει μεγάλο χάος μεταξύ του πληθυσμού, οι άνθρωποι πρέπει τώρα να γονατιστούν εντελώς από αυτό το γεγονός, ώστε να παραδοθούν και να αποδεχτούν άνευ όρων τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η Corona δεν πέτυχε αυτόν τον στόχο.
.
Πολλοί πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo και ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Markus Söder, έχουν συχνά μιλήσει στις ομιλίες τους και δήλωσαν ότι η Corona είναι απλώς μια άσκηση, ένα είδος «προθέρμανσης», το οποίο φυσικά υποδηλώνει ότι πραγματικά μεγάλο γεγονός θα πρέπει να έρθει στο άμεσο μέλλον.
.
Μείνε σε εγρήγορση!


Πηγές: PublicDomain / Frank Schwede για PRAVDA TV στις 8 Ιουλίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters