Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Σώμα πεζοναυτών. Επιπλήττει την Pelosi:«Δεν δουλεύουμε για σένα!»

Ο στρατηγός David H. Berger, Διοικητής του Σώματος των Ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, απέρριψε το αίτημα του Προέδρου της Βουλής Nancy Pelosi να χρησιμοποιήσει το Σώμα. για την προστασία των εγκαινίων του Μπάιντεν από τους υποστηρικτές του Τραμπ και τους εξεγερτές.

Μια πηγή του Πενταγώνου που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε στο Real Raw News ότι η Πελόσι επικοινώνησε με τον στρατηγό Μπέργκερ αργά τη Δευτέρα το βράδυ, και του παρακάλεσε να δεσμεύσει 5.000 στρατεύματα για να βοηθήσει στην ειρηνική μετάβαση της εξουσίας

και να αποτρέψει την επανάληψη της πολιορκίας της 6ης Ιανουαρίου. Καπιτώλιο. 

Ο στρατηγός Berger, είπε η πηγή μας, δεν κατάλαβε γιατί η Pelosi χρειαζόταν επιπλέον στρατιώτες για να αυξήσει μια ήδη εντυπωσιακή δύναμη που συγκεντρώθηκε από ομοσπονδιακούς και κρατικούς αξιωματούχους. Αυτή η δύναμη περιλαμβάνει 15.000 Εθνική Φρουρά από την DC, το Delaware, τη Μασαχουσέτη και το Rhode Island, καθώς και έναν άγνωστο αριθμό πρακτόρων FBI και DHS που έφτασαν στο DC την Κυριακή το βράδυ.

Η Πελόζι είπε ότι ήθελε ενισχύσεις «έτοιμες για μάχη», επειδή «οι ριζοσπαστικοί υποστηρικτές του Τραμπ  και οι άνθρωποι της συνωμοσίας Kooky Qanon» επρόκειτο να συγκλίνουν στο DC. Τον παρακάλεσε να επανεξετάσει, υποστηρίζοντας ότι ήταν πατριωτικό καθήκον του στρατηγού να σταματήσει τις εξεγέρσεις και να εγγυηθεί την ανάληψη του Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο.

Η δήλωσή της έκανε τη γενική έκρηξη, είπε η πηγή μας.

«Μη με διαλέξεις για τον πατριωτισμό, κυρία Πρόεδρε. Έχω υπηρετήσει αυτήν τη χώρα με διάκριση εδώ και 40 χρόνια. Έχω χύσει αίμα για το έθνος μας. Τι έχετε κάνει, ένας αυτοεξυπηρετούμενος αξιωματούχος, για τη χώρα σας; " Ο στρατηγός Berger είπε.

Ο Πελόσι τον εξόργισε περαιτέρω λέγοντας ότι ήταν υπόλογος στο Κογκρέσο.

«Απαντώ μόνο στον πρόεδρο, και όπως το καταλαβαίνω, ο Donald J. Trump εξακολουθεί να είναι πρόεδρος και αρχηγός αρχηγού. Τηρίζω το Σύνταγμα όπως γράφτηκε, όχι την ερμηνεία σας γι 'αυτό », ο στρατηγός Μπέργκερ προειδοποίησε την Πέλοσι.

Παραθέτοντας την πηγή μας, «Όταν η τακτική εκφοβισμού της απέτυχε να επηρεάσει τον στρατηγό Berger, η Pelosi δοκίμασε μια  διαφορετική τακτική: επαιτεία και κολακεία».

Ο Πελόσι ισχυρίστηκε ότι οι «πολεμιστές του Σαββατοκύριακου» της Εθνικής Φρουράς δεν ήταν έτοιμοι να αποκρούσουν έναν στρατό «τρελών Τραμπιστών». Ωστόσο, οι πεζοναύτες με σκληρότητα μάχης ήταν πιο ικανοί να νικήσουν τους «rabble rousers», είπε. «Έχετε τους καλύτερα εκπαιδευμένους στρατιώτες στον κόσμο και η Αμερική τους χρειάζεται».

Ο στρατηγός Berger δεν μετακινήθηκε. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να αναπτυχθούν οι πεζοναύτες, της είπε, εάν ο ίδιος ο Πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε αυτή την εντολή.

«Αν θέλετε να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση των υποστηρικτών του, σας προτείνω να τον πάρετε στο τηλέφωνο και να του πείτε αυτό. Αν με διατάξει, θα το κάνω. Διαφορετικά, σας προτείνω να ακούσετε πολύ σκληρά τις λέξεις που ξεφεύγουν από τα ραγισμένα, δηλητηριώδη χείλη σας. ισοδυναμούν με προδοσία », του είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

https://realrawnews.com/2021/01/marine-corps-rebukes-pelosi-we-dont-work-for-you/

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://beforeitsnews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters