Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η Χαζαρική Μαφία Αναζητά να Παραδοθεί, καθώς η Δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση Βρίσκεται σε Εξέλιξη

Benjamin Fulford 11/1/21
Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, και των επόμενων εβδομάδων, θα γραφτούν στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι Η μεγαλύτερη, επαναστάσεις στην ιστορία.  Δεν μιλάμε απλά για την πτώση της Εταιρίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.  Μιλάμε για το τέλος ενός συστήματος δουλείας που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ο αμερικανικός στρατός είναι τώρα επίσημα στο μονοπάτι του πολέμου.  Πολλοί πολεμιστές των ΗΠΑ, όπως οι στρατηγοί Michael Flynn (Μάικλ Φλιν) και Thomas McInterney (Τόμας ΜακΙνέρνι), είναι μεταξύ των πολλών που δηλώνουν δημόσια πως μια Δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση είναι σε εξέλιξη.

Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τόσο από τους P3 Ελευθεροτέκτονες όσο και από τις ρωσικές πηγές της FSB ότι η Χαζαρική Μαφία (ειδικά οι άνθρωποι του Νταβός και οι Ευρωπαίοι Μαύροι Ευγενείς) έχουν επικοινωνήσει με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων και τους συμμάχους της για να διαπραγματευτούν την παράδοσή τους.

Όπως το έθεσαν οι P3:

«Το Βαθύ Κράτος είναι σε πανικό, θέλουν να διαπραγματευτούν… Καταλαβαίνουν σε ανώτατο επίπεδο τι πραγματικά συνέβη και φοβούνται.»

Αυτό θα πάρει χρόνο, διότι θα περιλαμβάνει πολύπλοκες ανταλλαγές εγγράφων και πραγματικές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο (όχι μέσω δικτύων υπολογιστών).  Θυμηθείτε ότι αυτές είναι οι κρυφές οικογένειες που κατέχουν ιδιωτικά ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ, η BIS και η Παγκόσμια Τράπεζα.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να αναμένεται να λάβει χώρα μια ομαλή μετάβαση εν μία νυκτί.  Οτιδήποτε το αντικαταστήσει θα πρέπει να είναι δημοκρατικό, αξιοκρατικό και ορατό σε όλους.

Ωστόσο, όσο περισσότερο καθυστερούν οι Χαζάροι την παράδοσή τους, τόσο πιο πιθανό είναι να κρεμαστούν από τους φανοστάτες αντί να αναγκαστούν απλώς να μιλήσουν σε μια επιτροπή αλήθειας και συμβιβασμού.

Επίσης, να θυμάστε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, είτε τον αγαπάτε είτε τον μισείτε, είναι ένα πραγματικό ανθρώπινο ον που έχει εκλεγεί από τα ανθρώπινα όντα των Ηνωμένων Πολιτειών.  Ο πολιτικός του αντίπαλος Joe Biden (πιο συχνά τώρα ορατός ως σύνθετη εικόνα υπολογιστή CG) εκπροσωπεί μια μη εκλεγμένη ομάδα που κρύβεται από τη δημόσια θέα.

Αυτή η ίδια μυστικοπαθής ομάδα έχει σκοτώσει και αντικαταστήσει τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping, τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin, τον Πάπα Φραγκίσκο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ με γραφικά υπολογιστών και διπλούς ηθοποιούς σώματος.

Ως τελευταία ένδειξη, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος είναι νεκρός, ο προσωπικός του γιατρός πέθανε την περασμένη εβδομάδα από «Covid 19.»  Πιθανώς σκοτώθηκε για να εμποδιστεί να πει στον κόσμο ότι ο Πάπας είναι νεκρός.  

https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-vaccine-updates-01-10-21/h_e979352feb2e66eaffd7275117d350e4

Αναφέρουμε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αντικαταστάθηκε για πρώτη φορά επειδή, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουμε λάβει ανάλογα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή της ως απόδειξη ότι είναι ζωντανή.  Επιπλέον, νέες αναφορές λένε τώρα ότι αυτή και ο σύζυγός της δέχτηκαν τα εμβόλια του ανύπαρκτου «ιού» Covid-19.

Πηγές από τηνMI6 λένε ότι η ανακοίνωση αυτή ήταν «ένα πρωτόκολλο εξαιρετικά εκτός του συνήθους, είναι ανήκουστο οποιεσδήποτε λεπτομέρειες της υγείας της να αναφερθούν ποτέ στο κοινό.»:

https://news.sky.com/story/amp/covid-19-queen-and-duke-of-edinburgh-receive-first-doses-of-their-coronavirus-vaccinations-12183316

Αν η Βασίλισσα έχει αποχωρήσει, αυτό σημαίνει ότι τώρα ο Τραμπ και ο στρατός των ΗΠΑ είναι τώρα το μόνο που στέκει για να προστατεύσει την ανθρωπότητα από την υποδούλωση από κρυφές, κακόβουλες δυνάμεις.  Έχουμε λάβει πολλές, αντιφατικές αναφορές σχετικά με το πού βρίσκεται ο Τραμπ, αλλά όλες συμφωνούν ότι ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται σε στρατιωτική βάση κάπου στις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Lin Wood αναμεταδίδει ένα μήνυμα για το τι πρόκειται να έρθει, και κατά τη διάρκεια ετών καταπολέμησης της Χαζαρικής Μαφίας μπορώ να επιβεβαιώσω ανεξάρτητα και να αποδείξω ότι αυτά που λέει είναι αληθινά.

Να είστε σίγουροι όμως, ότι αυτές οι κρυφές δυνάμεις πρέπει να παραμείνουν κρυφές επειδή είναι λίγες και αδύναμες και βασίζονται σε δωροδοκίες, ψέματα και δολοφονίες για να παραμείνουν στην εξουσία, επειδή θα σκοτώνονταν πάραυτα σε μια ανοικτή, δίκαιη μάχη.

Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που αγωνίζονται για να σώσουν τη χώρα τους, είναι να προσδιορίσουν σωστά τους στόχους τους για αντίποινα.  Θα επιστρέψουμε σε αυτό το θέμα αργότερα.

Αλλά πρώτα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι έχει συμβεί.  Το έναυσμα για την ξαφνική κλιμάκωση αυτού του συνεχιζόμενου πολέμου ήταν τα γεγονότα στην Ουάσινγκτον  DC στις 6 Ιανουαρίου 2021.  Αυτή ήταν μια εντελώς αληθινή προσπάθεια να απομακρυνθεί από το αξίωμά του ο τελευταίος πραγματικός ανθρώπινος ηγέτης μιας μεγάλης δύναμης.

Ορίστε τι έχουν να αναφέρουν μέλη της Λευκής Κοινωνίας των Δράκων, τα οποία βρίσκονταν επί τόπου στην Ουάσιγκτον DC, σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα.  Όπως σημειώνει μια πηγή:

«Σε μια κανονική κοινή συνεδρίαση για την καταμέτρηση των εκλεκτορικών ψήφων, οι πολίτες επιτρέπεται να παρατηρούν από το θεωρείο.  Στις 6 Ιανουαρίου 2017, υπήρχαν διαδηλωτές στο θεωρείο που διέκοψαν τη διαδικασία και διατάχθηκαν να απομακρυνθούν.  Είναι εξαιρετικά παράτυπο να απαγορεύεται στο κοινό η παρακολούθηση της διαδικασίας.  Αλλά αυτό δεν συνέβη την Τετάρτη (6 Ιανουαρίου)..  Το κοινό είχε αποκλειστεί από την είσοδο, λόγω της ψεύτικης κρίσης του ιού.»

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε από το βίντεο:










πως «Όχι μόνο δεν επιτράπηκε στο κοινό να παρακολουθεί από το θεωρείο, αλλά τα περισσότερα μέλη του Κογκρέσου επίσης δεν επιτράπηκε να βρίσκονται στον όροφο και  να συμμετάσχουν.  Μόνο se 11 μέλη από κάθε πλευρά επιτράπηκε η συμμετοχή.  Εάν βρίσκονταν μόνο 11 μέλη από κάθε πλευρά στο χώρο οποιαδήποτε στιγμή, δεν θα μπορούσαν να έχουν απαρτία και η καταμέτρηση των ψήφων δεν θα μπορούσε να είναι επίσημη.»

Οι πηγές μας λένε επίσης ότι οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ έστειλαν μια ομάδα που προσπάθησε στοχευμένα να βρει γερουσιαστές, αλλά απέτυχε.  Ίσως η ομάδα αυτή να ήταν παγίδα.

Ωστόσο, ο στρατηγός Τόμας ΜακΙνέρνι δηλώνει επίσημα ότι οι Ειδικές Δυνάμεις αφαίρεσαν τους υπολογιστές που ανήκουν στα μέλη του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι.  Οι υπολογιστές αυτοί είναι γεμάτοι με ενοχοποιητικές αποδείξεις για την κλοπή των εκλογών, κ.λπ.

Έχουμε ανεπιβεβαίωτες αναφορές, από πηγές της CIA, ότι η Νάνσι Πελόζι συνελήφθη στη συνέχεια στα καναδικά σύνορα.

Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα οι πατριώτες είναι να προσδιορίσουν τους σωστούς στόχους.  Από τη στιγμή που το Facebook, το Twitter, κ.λπ έβγαλαν από τις πλατφόρμες τους έναν εν ενεργεία Πρόεδρο, έχουν διαπράξει ανώτατη προδοσία.  Σε φυσιολογικά γεγονότα, αυτό σημαίνει ότι τα στελέχη αυτών των εταιρειών θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το θάνατο από εκτελεστικό απόσπασμα.  Το ίδιο πράγμα λένε ο Στρατηγός ΜακΙνέρνι και άλλοι.

Έτσι τώρα θα πρέπει να σταλούν Ειδικές Δυνάμεις στα κεντρικά γραφεία της Google, της Amazon, του Facebook, κ.λπ., να προβούν σε συλλήψεις και να σταματήσουν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και άλλης παραπληροφόρησης.

Οι απλοί άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ολιγαρχικών γιγάντων τεχνολογίας κάνοντας τις κινήσεις που προτείνονται στο παρακάτω διάγραμμα:

Φυσικά, οι μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης πρέπει επίσης να καταληφθούν από στρατιωτικές δυνάμεις.  Επίσης, περιττό να πούμε, οι πολιτικοί και άλλοι που πιέζουν την εκλογική κλοπή, τους εγκλεισμούς και τα εμβόλια είναι προφανείς στόχοι.

Ωστόσο, πηγές από την FSB προειδοποιούν ότι οι περισσότεροι από τους προφανείς στόχους έχουν ήδη μετακινηθεί σε καταφύγια.  Προτείνουν να υφαρπάξουμε την τρέχουσα ατζέντα της ελίτ, ενώ αυτοί κρύβονται,  κάνοντας κρίσιμες αλλαγές για να αφαιρέσουμε τα κακόβουλα τμήματα.  Για παράδειγμα, μια πηγή από την FSB και μέλος της WDS (Λευκή Κοινωνία των Δράκων) λέει ότι έχει η ίδια επιβεβαιώσει προσωπικά πως τα ρωσικά εμβόλια που προωθούνται τώρα είναι «συνηθισμένα εμβόλια γρίπης», και ότι η αποδοχή αυτών των εμβολίων (ακόμη και αν δεν χρησιμοποιηθούν) θα ήταν ένας τρόπος εκτροπής της πίεσης να χρησιμοποιούν επικίνδυνα εμβόλια τα οποία προωθούνται από την καμπάλ.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι άνθρωποι αναλαμβάνουν άμεση τοπική δράση σε πολλές περιοχές.  Στο Κεντάκι, το Σαν Ντιέγκο, το Κεμπέκ, κλπ

https://www.courier-journal.com/story/news/local/2021/01/09/live-updates-patriot-rally-gathered-outside-kentucky-capitol/6586529002/.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Πακιστάν, την Ιταλία, τη Γερμανία, και αλλού σχετίζονται με την απόπειρα κλοπής των αμερικανικών εκλογών.  Εδώ είναι ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λεονάρντι, του οποίου οι δορυφόροι έχουν εμπλακεί στην κλοπή των εκλογών.

https://www.leonardocompany.com/documents/20142/5502789/CV+ING+Alessandro+Profumo.pdf?t=1603730712429

Όπως και αν έχει, όμως, πηγές του Πενταγώνου λένε ότι «Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο τελευταίος πρόεδρος της Εταιρείας Ηνωμένων Πολιτειών.»  Αντ’ αυτού «ο Τραμπ στις 4 Μαρτίου θα είναι ο Πρώτος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρουν οι πηγές.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κατανοήσουν οι πατριώτες και ο στρατός των ΗΠΑ, είναι ότι ακόμη και αν ανακηρυχθεί μια Νέα Δημοκρατία και αποκηρυχθεί το χρέος της Αμερικανικής Εταιρείας, θα πρέπει και πάλι να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία με τον υπόλοιπο κόσμο.  Η εναλλακτική λύση θα είναι μια τεράστια κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου των ΗΠΑ και το κλείσιμο όλων των υπερπόντιων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ λόγω έλλειψης κεφαλαίων.

Θυμηθείτε, είναι ο λαός των ΗΠΑ και όχι μόνο η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αυτοί που έχουν χρεοκοπήσει.  Τώρα περίπου το 40% των Αμερικανών δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο ή την υποθήκη τους.  Επίσης, 110.000 εστιατόρια έχουν χρεοκοπήσει από την ψεύτικη πανδημία. 

Η αμερικανική βιομηχανία έχει επίσης ως επί το πλείστον μετακινηθεί στην Κίνα και δεν μπορεί να ξαναχτιστεί εν μία νυκτί,. Θα χρειαστούν πολλά χρόνια, αν όχι δεκαετίες, για να συμβεί αυτό.

Ο αμερικανικός λαός μπορεί να ανακουφιστεί εν μέρει με το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου είναι κι αυτό χρεωκοπημένο. 

Από το Bloomberg:

«Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου που επωμίζονται τα βάρη χρέους ρεκόρ  πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια ανεπιθύμητη κληρονομιά της οικονομικής κρίσης: έναν λογαριασμό χρέους 13 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.»

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-05/a-13-trillion-crisis-era-debt-bill-comes-due-for-big-economies?sref=RJ2RlMrh

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, για παράδειγμα, παραδέχτηκε ότι η χώρα του έχει πτωχεύσει. 

https://www.ibtimes.com/brazils-president-says-country-broke-3115320

Ακόμη και η Κίνα αντιμετωπίζει διακοπές ρεύματος λόγω έλλειψης άνθρακα. 

https://www.cnbc.com/2021/01/05/chinese-cities-go-dark-amid-shortage-of-coal-a-key-australian-export.html

Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητες οι διαπραγματεύσεις για ένα ιωβηλαίο και μια ομαλή μετάβαση σε ένα καλύτερο σύστημα λειτουργίας του πλανήτη.  Αυτές οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται, αλλά, για να φτάσουμε από εδώ μέχρι εκεί σημαίνει ότι πρέπει να επιταχύνουν το ρυθμό τους.  Διαφορετικά, θα δούμε εκφυλισμό μέχρι χάος, πόλεμο και μαζικές συμφορές.

Σε μια τελευταία σημείωση: περισσότερες παράξενες πλανητικές κινήσεις:

https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/2106242/jupiter-saturn-mercury-conjunction/

πηγή

https://eternalnowblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters