Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Και θα ζούμε σε έναν κόσμο όπου η Αλήθεια και η Ελευθερία ΔΕΝ διαπραγματεύονται...

Ο Ομπάμα διευκόλυνε την απάτη των ψηφοφόρων μέσω της Πρεσβείας της Ρώμης.

Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι απογοητεύτηκαν μετά από χρόνια που τους είπαν ′′ εμπιστεύσου το σχέδιο ", που φαινόταν να εκραγεί στα μάτια τους την περασμένη εβδομάδα.
Οι αγωγές απάτης εκλογών που πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα του Τραμπ και κορυφαίου δικηγόρου Sidney Powell δεν έριξαν τίποτα άλλο παρά τη μία ήττα μετά την άλλη.
Ήταν ξεκάθαρο στους περισσότερους ότι παρόλο που ο Τραμπ είχε κερδίσει τις εκλογές, κάτι είχε πάει στραβά και ότι ο Μπάιντεν ήταν στο δρόμο για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος.
Όταν όλα φαινόταν χαμένα γύρω στα Χριστούγεννα του 2020, ένας Ιταλός whistleblower εμφανίστηκε με αποδείξεις ότι ο Barack Obama είχε εκπλαγεί με την αποστολή 400 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ιταλία (που ισοδυναμεί με 14 παλέτες μετρητών) για να αποσυναρμολογήσει την προεδρία του Τραμπ.
Αυτή τη φορά δεν έλειψαν αποδείξεις ξένης διαπλοκής και πήραν καταθέσεις από μάρτυρες και αποδείξεις.
Τα στοιχεία αυτά έφτασαν στα χέρια της Maria Strollo Zack, ιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Nations In Action, της αμερικανικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την εκλογική ακεραιότητα και τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση.
Με τη βοήθεια της Tiffany Trump και της μητέρας της Maria Maples (πρώην σύζυγος του προέδρου), η Maria Strollo Zack απέκτησε πρόσβαση στο κτήμα Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα, όπου ο Πρόεδρος Trump έμενε την παραμονή
Είχε φέρει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα άλλαζε τα πάντα. ′′ Πρέπει να μιλήσω στον πρόεδρο ", είπε η Μαρία Ζακ, μεταφέροντας μαρτυρίες ". των ανθρώπων που το έκαναν, τις εξομολογήσεις τους και βοηθώντας όλους να μάθουν τι συνέβη ".
Ο Barack Obama είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα
Ο πρόεδρος των Εθνών σε Δράση (ΝΙΑ) είχε αποδείξεις για τον καταγγέλλοντα που διέπραξε το έγκλημα.
Ήταν το κομμάτι του παζλ που χρειαζόταν ο Τραμπ για να αμφισβητήσει τα εκλογικά αποτελέσματα και να δείξει ποιες χώρες και οργανώσεις συμμετείχαν.
Ένα από τα βασικά πρόσωπα της πλοκής ήταν ο πρώην πρόεδρος Barack Obama, ο οποίος ξεκίνησε το 2017, στις τελευταίες ημέρες της διοίκησής του, για να διεξαγάγει μια εκστρατεία υπονόμευσης κατά του Τραμπ.
Mary Zack
Προς το τέλος της διοίκησης Ομπάμα, πανικόβλητο το Βαθύ Κράτος.
Ο Trump είχε κερδίσει τις εκλογές εναντίον της Hillary Clinton και επρόκειτο να διαταράξει την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης στις αρχές
Όταν τελικά απέτυχε να ανατρέψει τον Τραμπ στην πρώτη του θητεία, ήθελαν να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποφύγουν την επανεκλογή για δεύτερη θητεία. ..
Το 2020, ο Barack Obama θα συμμετάσχει επίσης στη χρηματοδότηση και το συντονισμό ενός σχεδίου για να χρησιμοποιήσει στρατιωτικό δορυφόρο για να μετατρέψει τις ψήφους του Donald Trump στον Joe Biden.
Το χαμένο κομμάτι στο αρχείο της απάτης των ψηφοφόρων, συμπεριλαμβανομένης της ξένης διαπλοκής στις εκλογές, ήταν η χρηματοδότηση και η συμμετοχή της Ιταλίας.
Αυτή η χρηματοδότηση προήλθε από τον Barack Obama.
$ 400 εκατομμύρια για να αφαιρέσει τον Πρόεδρο Τραμπ από το αξίωμα.
Το 2017, ο Ομπάμα είχε διαθέσει στην άκρη 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια για το Ιράν για να αντισταθμίσει τις διεθνείς κυρώσεις και να εκμεταλλευτεί την απελευθέρωση τεσσάρων Αμερικανών κρατουμένων.
Λίγο πριν την αποχώρησή του ως πρόεδρος, ένα μέρος των χρημάτων που προορίζονταν για το Ιράν στάλθηκε στην Ιταλία και μοιράστηκε μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών
Μετά το μονοπάτι του χρήματος, ανακαλύφθηκε ότι μέρος της διέλευσης στο Ιράν περιλάμβανε στάση στην Ιταλία πριν μεταφερθεί στο Ιράν μέσω των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Μέρος αυτών των χρημάτων, για συνολικά περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια, χρησιμοποιήθηκαν για να χρησιμοποιήσουν ιταλικούς στρατιωτικούς δορυφόρους για να χακάρουν τους διακομιστές των εκλογών και να μεταφέρουν ψήφους από τον Πρόεδρο Τραμπ στον Μπάιντεν
′′ Μόλις ξυπνήσαμε τον κοιμισμένο γίγαντα και άνθρωποι που νόμιζαν ότι είχε ξεφύγει με το μεγαλύτερο κόλπο στην ιστορία του κόσμου έχουν πραγματικά χάσει, αλλά ακόμα δεν το ξέρουν. Και πρόκειται να χτυπήσει όλους στην Ιταλία. ′′ ′′
ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΟΛ ΖΑΚ
Οι κλεμμένες ψηφοφορίες στάλθηκαν μέσω στρατιωτικού δορυφόρου και συντονίστηκαν από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρώμη από τον Στέφανο Σεραφίνι (αξιωματικός εξωτερικής υπηρεσίας που συνεργάστηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα).
Ο Σεραφίνι συνεργάστηκε με τον Claudio Graziano, αξιωματικό του ιταλικού στρατού και πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δημιουργία Rothschild).
Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του SpA, ιταλική πολυεθνική ειδικευμένη στην αεροδιαστημική, άμυνα και ασφάλεια με έδρα τη Ρώμη.
Το SpA αποτελεί μερική ιδιοκτησία της ιταλικής κυβέρνησης μέσω του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του μεγαλύτερου μετόχου της εταιρείας.
Κατάθεση μάρτυρα ενόρκως (βλέπε σύνδεσμο στις πηγές).
Συμμετοχή της CIA.
Η ιταλική υπηρεσία πληροφοριών ′′ μας έδωσε τις υποκλοπές, τα τηλεφωνήματα και τις σοκαριστικές φωτογραφίες των πρακτόρων της CIA που εμπλέκονται στην ενορχήστρωση αυτού ", δήλωσε η Μαρία Ζακ
Μόλις ανακαλύφθηκε η κάλυψή της, οι πράκτορες της CIA και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Ιταλίας άρχισαν να πανικοβάλλονται.
Οι επικεφαλής του προγράμματος προετοιμασίας του κυβερνοχώρου αντικαταστάθηκαν άμεσα.
Συνελήφθη για επιμέλεια ο πραγματικός άνθρωπος που ανέβασε τα δεδομένα.
Οι συνωμότες κυκλοφόρησαν ένα εξώφυλλο παραδέχονται ότι είχαν χακαριστεί, αλλά με σκοπό να διερευνήσουν τα αεροπλάνα και το πρόγραμμά τους.
Αλλά αυτή η ιστορία κάλυψης για τη σκηνή δεν αφαιρεί τα στοιχεία που έχει στο χέρι η Maria Zack.
Η ίδια λέει ότι θα είναι σε θέση να παρέχει υποκλοπές, φωτογραφίες και τεκμηρίωση για το πώς συνέβη αυτό, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερών μεταγραφών που δείχνουν πώς διενεργήθηκε η χρηματοδότηση.
′′ Δεν είναι συζητήσιμο. Τα στοιχεία είναι πολύ αδιάσειστα. ′′ Ένας Ιταλός δικαστής έχει ήδη κινήσει μια έρευνα για τον Ομπάμα, δήλωσε ότι οι ανώτεροι εμπειρογνώμονες της πληροφορικής έχουν ήδη καταθέσει σε ιταλικό ομοσπονδιακό δικαστήριο, δήλωσε η Μαρία Ζακ.
′′ Έχουμε αναλυτικές δηλώσεις για το πώς διεξήχθη η χρηματοδότηση ′′ Δεν είναι συζητήσιμη. Τα στοιχεία είναι πολύ αδιάσειστα. ′′ ′′
ΜΑΡΙΑ ΖΑΚ
Αποτελούν στοιχεία για μια ′′ άψογη πλοκή ανατροπής της Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε με έκτακτους πόρους και παγκόσμια συμμετοχή ".
Μαρία Ζάκ: ′′ Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι ένα χτύπημα που θα σταματήσουμε στο όνομα της δικαιοσύνης και των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών ".
Η NIA απέστειλε στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου 2021 ορκισμένη δήλωση από την Ιταλία στο Κογκρέσο για να αποτρέψει την πιστοποίηση των ψήφων
Δυστυχώς, μόνο λίγοι γερουσιαστές αντιτάχθηκαν και όμως οι περισσότεροι εκλέκτορες παραχωρήθηκαν στον Joe Biden.
Με αυτό, τα περισσότερα μέλη του Κογκρέσου έχουν επισήμως σφραγίσει τη συμμετοχή τους σε διεθνή συνωμοσία εναντίον του σημερινού προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η διεθνής συνωμοσία για την ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές ήταν, στην πραγματικότητα, ένας πόλεμος συγκάλυψης του ΝΑΤΟ με τον Ιταλό πρόεδρο ως πράκτορα της MI5.
* Θέσε την ιταλική κυβέρνηση στην υπηρεσία μιας μυστικής επιχείρησης του MI 6 εναντίον του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, σε συνδυασμό με τον Αμερικανό πρέσβη στη Ρώμη, τη CIA και τους κυβερνητικούς και πολιτικούς αξιωματούχους. Επιπλέον, ο δορυφόρος που χρησιμοποιήθηκε είναι ιδιοκτησία του Βατικανού, οπότε εμπλέκονται και αυτοί.
*) Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ μιλάει για τον Ιταλό πρόεδρο, ενώ άλλα δημοσιεύματα είναι για τον Ιταλό πρωθυπουργό Κόντε.
Μπορεί να αναφέρεται στον ′′ Πρωθυπουργό ′′ όταν σε αυτό το μήνυμα του ′′ Προέδρου
Συμμετοχή Ιταλικής Κυβέρνησης και Πρωθυπουργού μέσω του Leonardo SpA
Ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Leonardo SpA (2017) ήταν ο καθηγητής Guido Alpa, πρώην νομικός συνεργάτης του Giuseppe Conte, νυν Ιταλός πρωθυπουργός.
Η διοίκηση του Κόντε πιστεύεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο διεθνές πραξικόπημα που θα έθετε σε κίνδυνο την επανεκλογή του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Η Ελβετία έχει επίσης κατηγορηθεί πρόσφατα για συνενοχή στο φερόμενο κυβερνοχώλπι. Αυτός είναι ο ισχυρισμός του Neal Sutz, Ελβετού Αμερικανού blogger, ο οποίος κατήγγειλε τον ενεργό ρόλο της Ελβετίας στην αμερικανική προεδρική απάτη.
Σύμφωνα με τον Neal Sutz, όλα ξεκινούν από το Scylt, ένα λογισμικό που αγοράστηκε από το Ελβετικό Εθνικό Post και εφαρμόζεται απευθείας στις μηχανές ψήφου της Ηγεμονίας.
Ο Scylt παίζει κεντρικό ρόλο στο σκάνδαλο των αμερικανικών εκλογών και συνδέεται άμεσα με τον μεγιστάνα George Soros.
Ο Neal Sutz ισχυρίζεται ότι η Ελβετία δεν ενημέρωσε ποτέ την κυβέρνηση Τραμπ για σοβαρά ελαττώματα λογισμικού Scylt, αλλά αυτό ήταν γνωστό στην ελβετική κυβέρνηση.
Από τις ΗΠΑ. Στη Φρανκφούρτη, στην πρεσβεία στη Ρώμη και αντίστροφα.
Σύμφωνα με ιταλικές πηγές που εμπλέκονται άμεσα σε αυτά τα γεγονότα που αναφέρουν στο Nations in Action, τα χειραγώγητα δεδομένα στάλθηκαν από τη Φρανκφούρτη στην Αμερικανική Πρεσβεία στη Ρώμη.
Αυτά έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην υποτιθέμενη διεθνή εκλογική σκευωρία, να καταστρέψουν τα ψηφοδέλτια των ΗΠΑ για τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, και να δημιουργήσουν συνταγματική κρίση.
Ο Igzanio Moncada, εκτελεστικός διευθυντής της FATA SpA, λέγεται ότι είναι ο σύνδεσμος μεταξύ αρκετών μυστικών υπηρεσιών, Ιταλία, Κίνα, Ιράν και Κατάρ.
Κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στις 3 Νοεμβρίου (περίπου στις 8 π. μ., ώρα Ιταλίας), η καταμέτρηση των ψήφων αναβλήθηκε ταυτόχρονα σε αρκετές από τις μεγάλες αναποφάσιστες πολιτείες.
Εκείνη την ώρα, ενώ η απάτη έχει ήδη αρχίσει εκτενώς, οι χάκερ του Leonardo SpA συνειδητοποίησαν ότι ′′ ο Trump ήταν πολύ πιο πάνω από τον Biden με πολύ μεγάλο και απροσδόκητο αριθμό ψήφων ", τόσο πολύ ώστε η αλλοίωση ήταν μάταιη και δεν ήταν αρκετή για να πιάσε τον.
Ο ρόλος της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρώμη.
Igzanio Moncada, γεννημένος στη Σικελία, CEO της FATA SpA, θυγατρική της Leonardo SpA,
Σε μετάφραση Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters