Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ!!!


ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΠΑΡ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ;… ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!!! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΟΣΕΤ!!! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ… ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ… Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΤΕ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ…
 10295732_10202853282806697_8549851094487622216_n1
Βασιλειάδης Δημήτριος ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ;;
ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ !!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ »ΚΑΘΕΣΤΩΣ »

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!

1
«ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ…» Αρτέμης Σώρρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters