Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ?

Ο "πρώην" πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο από το Ορλάντο της Φλόριντα, στην πρώτη του ομιλία μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου και όλοι θα στρέψουν τα μάτια τους στον "πρώην" πρόεδρο καθώς όλα είναι ανοιχτά για την δημιουργία ενός νέου πατριωτικού κόμματος όπως είχε ο ίδιος αφήσει να εννοηθεί αλλά και καθώς οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν χωρίς καμιά υποστήριξη να λαμβάνει την συντριπτική πλειοψηφία των ρεπουμπλικάνων.

Η ομιλία του πρώην προέδρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Συνεδρίου Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, έγινε σήμερα γνωστό από συνεργάτες του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει για “το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και του συντηρητικού κινήματος”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο "πρώην" πρόεδρος αναμένεται επίσης να μιλήσει για τη μετανάστευση και τις καταστροφικές πολιτικές του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν στο θέμα αυτό, σύμφωνα πάντα με συνεργάτες του.
Το νέο κόμμα
Μόλις στις 20 Ιανουαρίου ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συζητήσει με συνεργάτες του το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα, δήλωσαν ενημερωμένες πηγές στην εφημερίδα The Wall Street Journal.
Ο κ. Τραμπ φέρεται να εξέτασε το σενάριο σε συζητήσεις με συνεργάτες του και κοντινά του πρόσωπα την τελευταία εβδομάδα, κατά το δημοσίευμα της WSJ. Θα προτιμούσε να βαφτίσει το νέο σχήμα «Patriot Party» («Πατριωτικό Κόμμα»), σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας.
Έξι στους δέκα ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών θα ψήφιζαν ένα «κόμμα Τραμπ»
Στις αρχές Φεβρουαρίου σε δημοσκόπηση είχε καταγραφεί η κυριαρχία του Ν. Τραμπ με την πλειοψηφία των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων να δηλώνουν ότι εάν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφτιαχνε πολιτικό κόμμα θα γίνονταν μέλη του, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Hill-HarrisX.
Συγκεκριμένα, το 64% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος λένε στη δημοσκόπηση που διεξήχθη 28 και 29 Ιανουαρίου ότι θα εντάσσονταν σε ένα πολιτικό κόμμα που θα έφτιαχνε ο Τραμπ, ενώ το 32% δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να το έκανε.
Αντίθετα, το 36% των ψηφοφόρων του κόμματος λέει ότι σίγουρα ή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εντασσόταν.
Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 28% των ανεξάρτητων και το 15% των Δημοκρατικών μάλλον θα εντάσσονταν σε ένα τρίτο κόμμα με ηγέτη τον Τραμπ.
37% του συνόλου των ψηφοφόρων δήλωσε ότι εάν ο πρώην πρόεδρος έφτιαχνε νέο κόμμα, θα γίνονταν μέλη του.
21 ΦΕΒ. 2021 PRONEWS

Υ.Γ. ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ (") ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ πρώην ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ PRONEWS... ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ 75 ΕΚ. ΨΗΦΟΥΣ !



Alexandra Tsikou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters