Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ...!!! (vid)

Πολύς λόγος έγινε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ρωσία σε συνεργασία με την Αμερική στη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική....Πολλα ειπώθηκαν και γράφτηκαν χωρίς ωστόσο να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτό που πραγματικά βιώνουμε...
.

 
Η ομάδα Ματζέστικ 12, γι' αυτούς που δε γνωρίζουν, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο φιλτραρίσματος των πληροφοριών που έχουν να κάνουν με εξωγήινους πολιτισμούς. Ιδρύθηκε από το Αμερικάνικο στρατό κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Truman και σαν πρώτη αποστολή της ήταν το Roswel. Ένας από τους ιδρυτές της ήταν και ο γενικός γραμματέας του ναυτικού, James Forrestal.Το αξιόλογο στην υπόθεσή του ήταν ότι ο συγκεκριμένος στρατιωτικός, αν και πολύ καλά στην υγεία του, ξαφνικά κρίθηκε με ψυχολογικά προβλήματα και "αυτοκτόνησε". Στενοί του κύκλοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας μιας και η ψυχολογική του κατάσταση κρινόταν ως άριστη.


Ο Τζέημς ήταν στενός φίλος με τον ναύαρχο Richard E. Bird. O συγκεκριμένος ήταν ο πρωταγωνιστής του δεύτερου μέρους του σχεδίου High Jump, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος οδήγησε ένα αεροπλάνο, δίχως μηχανές -σαν ανεμοπλάνο- εντός της εισόδου προς το εσωτερικό της Γης. O Ναύαρχος Μπερντ του Αμερικανικού Ναυτικού, με ιστορικό αποστολών στην Ανταρκτική, και αξιόπιστοι μάρτυρες καταθέτουν ότι βρέθηκε, κατά τη διάρκεια αποστολής, το άνοιγμα το 1944 και μάλιστα ότι πέταξαν με αεροσκάφος πάνω από αυτό.

 Ο ναύαρχος είχε σχεδιάσει να βγει μαζί με τον Φόρρεσταλ δημοσίως για ν' αποκαλύψουν τα ευρήματά τους. Ωστόσο, η "αυτοκτονία" του γραμματέα από τον 16ο όροφο του Ναυτικού Νοσοκομείου τον έκανε ν' αλλάξει γνώμη και ν' απομακρυνθεί σ' ένα είδος αυτοεξορίας.


Δειτε ενα αποκαλυπτικο βιντεο απο επανδρωμενη πτηση που μας δειχνει αυτο που για τις κυβερνησεις δεν υπαρχει...και μη ξεχνατε......Το χαπι της πραγματικης γνωσης βλαπτει μονο αυτους που δεν θελουν να ξερετε...!!!



 

sinomosiologos

thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters