Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ. ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ.
Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟ ΕΡΙΤΜΕ ΠΡΟΓΚΡΑΜΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑ 10.000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.”
……………………………………………………………………..
Μωάμεθ και Γεννάδιος
Ο Σουλτάνος, διόρισε τον Γεννάδιο δεύτερο τη τάξη και εξουσιαστή σε όλους τους σκλάβους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ( εννοείται, ότι οι Μουσουλμάνοι δεν ήταν σκλάβοι, άρα σε όλους τους άλλους χριστιανούς και μη ).
Ο παμπόνηρος Μωάμεθ ήξερε ότι με αυτό τον τρόπο θα είχε το κεφάλι του ήσυχο, αφού ο συνεργάτης του δεν θα άφηνε με τίποτα κανένα πρόβατο να ξεφύγει από το μαντρί !!
Άλλωστε, γεμίζοντας τα μοναστήρια θα άδειαζαν τα βουνά από επαναστάτες !!
Κι έτσι το “θεάρεστο έργο” της υφαρπαγής περιουσιών συνεχίστηκε με άλλη σφραγίδα !! Αντί για έδικτα, φιρμάνια !!!
Ποιός είναι λοιπόν το αφεντικό που κάνει κουμάντο εδώ και 1700 χρόνια;;;

……………………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters