Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ντροπή τους... Ξεπέρασαν τα όρια του παρακράτους της καραμανλοκρατίας του 1961 - Ούτε ο Τοτόμης της χούντας δεν τα έκανε αυτά!!!

"Χρήστο Παπουτσή, αν δεν συμμαζέψεις τους ασφαλήτες σου, 
θα τους πάρει ο διάολος μαζί μ’ εσένα! "
 από σίβυλλα

Όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας, και δεν επιδεχόμαστε διαψεύσεις, ΕΔΕ, συγνώμες κι άλλα κουραφέξαλα!
  
Φοιτητής ο γιος μου, πρωτοετής…
Ήσυχο παιδί… αλλά καθημερινά είναι θύματα μια βίας και τρομοκρατίας χωρίς όρια.
Σημερινό περιστατικό: (12:30 με 13:00) Στην εκκλησία Παναγίτσα (Λένορμαν και Κηφισού), μοτοσικλέτα Suzuki v-strom μπλε (εξάτμιση ελευθέρας Yoshimura), χωρίς πινακίδες, με επιβάτες δύο νεαρούς, κλείνουν το παιδί, τον κατεβάζουν και του διαλύουν κυριολεκτικά -για καψόνι οι αληταράδες σου Παπουτσή- το 50αρι μηχανάκι. (ακόμη και τη σέλα ξεβίδωσαν και γελούσαν). και του έκαναν βίδες το μηχανάκι
Φοιτητής ο γιός μου, εργάζεται για να σπουδάσει -δεν έχω δυνατότητα οικονομική να στείλω ΟΠΩΣ ΕΣΥ το παιδί σου στις ΗΠΑ.
Το σημερινό περιστατικό ξεπερνάει κάθε όριο και η ευθύνη είναι αποκλειστική του Χρήστου Παπουτσή.
Γι’ αυτό:
1. Δεν θέλω να είμαι πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ, που έχει υπουργό Δημόσιας Τάξης, άτομο που εγκρίνει και δίνει εντολές τρομοκράτησης σε αληταράδες. Σαν αυτούς τους αλήτες θεωρώ κι εσένα Χ. Παπουτση! Δικαίως σε φωνάζουν Τοτόμη!
2. Θεωρώ αποκλειστικό υπεύθυνο -δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι είναι εν...
 αγνοία του ή άλλα παραμύθια- τον Χ. Παπουτσή
3. Στην πρώτη ευκαιρία, φταίνε δεν φταίνε οι μπάτσοι του καθεστώτος που οικοδομείς, θα κτυπάω με ότι μπορώ και κάθε τρόπο.
4. Θα μάθω να φτιάχνω μολότοφ. Μόνη αντίσταση στο νεοφασιστικό καθεστώς που κτίζουν στην πατρίδα μας είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
5. Παπουτσή, ευτυχώς που δεν ξαναπατάω (αν και εσύ δεν πρόκειται να ξαναπάς) σε Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, γιατί θα σε έφτυνα. Ακόμη κι αν δεν συνόδευαν δεκάδες ασφαλήτες σου, δεν θα σε κτύπαγα, δεν αξίζεις.
Κλέψατε τα όνειρα των παιδιών μας, κλέβετε και την ελευθερία μας!
Αλητήριοι υπουργοί, με αλητήριους πραιτοριανούς!
* Η φωτο της μηχανής είναι από το διαδίκτυο, σαν αυτή των μπάτσων, ώστε να μαθαίνουν όλοι με τι κυκλοφορούν οι χαφιέδες-αλήτες του Παπουτσή!
==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters