Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ - 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 42.000 ΕΥΡΩ;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΕΙ 42.000 ΕΥΡΩ.

ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ...
ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ...

ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... ΓΙΑΤΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ; ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ;

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;

42.000 ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡE ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;

ΟΥΤΕ ΕΦΕΣΗ; ΤΙΠΟΤΑ;

ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ;


ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.


Vasilis Theodoropoulos

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 8 ΕΤΩΝ (ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 42.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την καταδίκη Αρτ.Σώρρα

Εναντίον της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Εφετ. Κακουργ. Πατρών, ΠΟΥ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΑΊΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ με την οποίαν καταδικάσθηκε χωρις ελαφρυντικά ΑΠΩΝ σήμερα ο ιδρυτης της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αρτ Σώρρας και η σύζυγος του για κακουργηματική υπεξαίρεση σε ποινη καθείρξης 8 ετών και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, θα ασκηθεί άμεσα ΕΦΕΣΗ καθώς επίσης Αιτηση Αναστολής εκτέλεσης ποινής άρθρ.497παρ 7ΚΠΔ με αίτημα να ανασταλεί υπο όρους η επιβληθείσα ποινή, μέχρις ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό
Προσδοκούμε δικαιότερη κα
ι πιο αντικειμενική, απροκατάληπτη κρίση σε δεύτερο βαθμό


Βασίλης Δ.Νουλέζας
Δικηγόρος





http://thecerberusonline.blogspot.gr/2017/03/8-42000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters