Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017



Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΡΕΤΕΑ, ΔΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙΤΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΙΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
-)(- -)(- -)(-

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΗ -ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
-)(- -)(- -)(- -)(-

ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΞΩ-ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΝΟΗΣΙΑΚΟ)
-)(_ -)(- -)(-
Φωτογραφία της Αθανασία Γεωργοσοπούλου.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , Η ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ?????


Σ'ενα δημοκρατικό πολίτευμα η ομαλή λειτουργία της αρχής διάκρισης των εξουσιών είναι που κρίνει και το βαθμό της δημοκρατίας.Στο δικό μας Σύνταγμα η αρχή διάκρισης των εξουσιών προβλέπεται στο άρθρο 26 Συντ ,ήτοι : 


«1. Η νομοθετική λειτουργία ασκείται από την Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


2. Η εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.


3. Η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια .Οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού.»


Κατα το Σύνταγμά μας λοιπόν έχει θεσμοθετηθεί η λειτουργική ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης,που σημαίνει ότι κατά την δικαιοδοτική διαδικασία οι Δικαστές δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο.


Με βάση του Σύνταγμά μας, οι δικαστές οφείλουν να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους.


Η παράγραφος 2 του άρθρου 87 του Συντάγματος ορίζει ότι:


«2. Οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.»


Επιπλέον, στο άρθρο 93 παράγραφος 4 προβλέπεται ότι:


«4. Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.»


Εν άλλοις λόγοις , το Σύνταγμά μας ασπιδώνει την Δικαστική Εξουσία εκ των εξωθεσμικών επεμβάσεων στο δικαιοδοτικό της έργο, την εξοπλίζει δε και με την ανέλεγκτη ευχέρεια να αποφαίνεται συμφώνως προς το Σύνταγμα και του Νόμους....


Κι ερωτώ?????


Τις αισθάνεται αδέλφια μου ότι σήμερα η Δικαιοσύνη πράτει και παράγει Δίκαιον συμφώνως προς το Σύνταγμα και τους νόμους?????


Τις αισθάνεται ότι τα συμφέροντά του προστατεύονται εκ των άλλων δύο εξουσιών δια της αμερόληπτης κρίσεως της Δικαστικής Εξουσίας????


Τις αισθάνεται και βιώνει την διάθεση ή την δυναμική των Δικαστών να παράξουν Νομολογία, κόντρα στις βουλές της Εκτελεστικής Εξουσίας????


Τις αισθάνεται ότι η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δρά αδιακρίτως και ισοκρατικώς δικαιοδοτούσα???????????


Είναι σαφές αδέλφια μου, ότι αν η Δικαιοσύνη στην Ελλάς του Σήμερον ήτο πράγματι Ανεξάρτητος και ανεπίπλητος διακρίσεων, τότε η Χώρα μας θα είχε εκ χρόνων πολλών εκδράμει των κινδύνων και οι Πολίτες θα είχαν εξασφαλίσει τουλάχιστον τα ατομικά και τα κοινωνικά του δικαιώματα, έναντι των βλέψεων και των προθέσεων της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας.


Ήρθε όμως η ώρα αδέλφια μου να διεκδικήσουμε με νόηση και επιμονή εξ όλων των εξουσιών τα δίκαι και τα Δικαιώματά μας . ήρθε η ώρα να δικεδικήσουμε μερίδιο και στην Κρίση και την Αρχή .....Διότι Δημοκρατία άνευ Κραταιού Δήμου ουκ έστιν Δημοκρατία....


Γαληνεύετε εν εγρηγόρσει Έλληνες αδέλφια μου !!!!!!!!!!!!!!

Ελενα Αλεξιου-Γκικα
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΒΡΩΜΑ, ΣΙΧΑΣΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑ

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ....ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??????????????

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ???? 
ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ... ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!

ΝΑΙ??? ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ??? 
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!! 
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ????
ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters