Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Οι Κάπηλοι της τρομολαγνείας του Covid-19 Καταδιώκονται Συστηματικά και Σκοτώνονται

Benjamin Fulford 24/8/2020

Μην αμφιβάλλετε καθόλου, οι Χαζάροι γκάνγκστερ που λατρεύουν το Σατανά προσπαθούν να σκοτώσουν κι εσάς και τις οικογένειές σας. Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με πολλές πηγές, που έχει ξεκινήσει εκστρατεία συστηματικής καταδίωξης και δολοφονίας όλων των φασιστών Δυτικών ηγετών που καπηλεύονται τρομολαγνικά τον Covid-19.
Πηγές από την ΜΙ6 λένε πως “Όλο το σχετικό με τον Covid-19 φιάσκο είναι μέρος της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών, η οποία συμπεριλαμβάνει πολλά πράγματα αλλά κυρίως το ψηφιακό νόμισμα και τα εμφυτεύματα RFID (*Ταυτοποίηση μέσω Ραδιοσυχνότητας) ως διεπαφή μεταξύ των κυβερνήσεων και της παρακολούθησης του παγκόσμιου πληθυσμού από ιδιωτικές εταιρίες”.
Πηγές από τους P3 ισχυρίζονται πως τα ίχνη οδηγούν κατ΄ευθείαν στην οικογένεια Ροκφέλερ και στον επί του παρόντος πατριάρχη τους, το Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ. Ενώ οι ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών συμφωνούν, η οικογένεια Ροκφέλερ δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μου για επικοινωνία μέχρι την ώρα που αναρτήθηκε η παρούσα ενημέρωση.
Αν αυτό ακούγεται κάπως “παρανοϊκή θεωρία συνωμοσίας”, σας παρακαλώ να σημειώσετε πως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ, ο Ουόρεν Μπάφετ, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο Τζορτζ Σόρος, ο Τεντ Τέρνερ, η Όπρα Ουίνφρι και άλλοι έχουν δηλώσει δημόσια πως επιθυμούν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Τώρα ο David Beasley, Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης των ΗΕ (WFP), λέει πως λόγω του Covid-19 ο πλανήτης αντιμετωπίζει “ένα λιμό βιβλικών διαστάσεων”.
Δεδομένου ότι ο Covid-19 είναι μια κρίση ψυχολογικής επιχείρησης (*psyop)  δημιουργημένη εξ ολοκλήρου από ανθρώπους ως ψευτο «φυσική πανδημία» πατενταρισμένου εργαστηριακά βιο-όπλου ασθενείας  με “λειτουργική πρόσβαση”… ολόκληρη η συνωμοσία ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας λόγω πρόκλησης προμελετημένων θανάτων, οδύνης και οικονομικής δυσχέρειας, σε συνδυασμό με την απόκρυψη θεραπειών πρόληψης και φυσικών θεραπευτικών αγωγών. Οπότε, η δολοφονία αυτών των ανθρώπων είναι μια νόμιμη πράξη αυτοάμυνας και όχι έγκλημα.
Οι πηγές από την MI6 υπόσχονται:
“Ο Covid-19 είναι σαφέστατα ευγονικό πρόγραμμα σε λειτουργία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η «Πολιτεία» εμφανέστατα έχει αφηνιάσει και στράφηκε κατά των ανθρώπων. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το θέμα αφορά πλέον το στρατό και κινούμαστε επειδή έχουμε την εξουσιοδότηση.”
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, από την πλευρά του, έριξε ένα μεγάλο χαστούκι στις φαρμακευτικές εταιρίες την περασμένη εβδομάδα, όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο tweet:
“Το «Προνομιακό Εθνικό Διάταγμα» ενάντια στις Μεγάλες Εταιρίες Φαρμάκων, το οποίο υπέγραψα την περασμένη εβδομάδα, σημαίνει πως οι ΗΠΑ θέτουν στα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα την τιμή που ισοδυναμεί στις τιμές της Χώρας με την χαμηλότερη τιμολόγηση οπουδήποτε στον κόσμο. Μείωση στο ύψος του 50%, του 60%, ίσως και του 70%.”
Κι αυτό είναι μόλις το πρώτο χτύπημα. Πηγές από την MI6 υπόσχονται:
“Ο ιατρο-βιομηχανικός κλάδος θα πρέπει να ισοπεδωθεί  με τον ίδιο τρόπο που ισοπεδώσαμε τον χρηματοπιστωτικό κλάδο… Χωρίς αν και αλλά, απλά ισοπεδώστε τον.”
Το Πεντάγωνο βρίσκεται επίσης σε δράση, και ειδικά κατά πρόσωπο με το κράτος-απατεώνα των Χαζάρων μαφιόζων Ισραήλ (για λεπτομέρειες δείτε πιο κάτω στην ενημέρωση).
Για μένα, όπως και για πολλούς από εμάς, το θέμα είναι προσωπικό. Στην περίπτωσή μου, η τελευταία επίθεση προήλθε από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Yoichiro Ikeuchi, τη φωτογραφία του οποίου καθώς και τις πληροφορίες επικοινωνίας μπορείτε να δείτε εδώ:




Φέτος το καλοκαίρι, ενόσω ήμουν στον Καναδά, προσπάθησε να σκοτώσει μια Γιαπωνέζα γυναίκα που με βοηθάει με τις αναρτήσεις των βίντεο στην ιαπωνική γλώσσα.  Ο Ikeuchi είχε πρόσβαση σε προσωπικές της πληροφορίες, τις οποίες η ίδια δεν δημοσιοποίησε ποτέ. Της είπε πως δύο πρώην κοπέλες μου δολοφονήθηκαν. Συγκεκριμένα ανέφερε τη Lisa Tohama, η οποία συνεργαζόταν μαζί μου για 12 έτη πριν πεθάνει από καρκίνο σε ηλικία 39 ετών. Η Tohama δηλητηριάστηκε από γενετικά τροποποιημένο ιό Epstein Barr.
Ο άνθρωπος που καυχιόταν σ΄έναν συνεργάτη πως τη σκότωσε, ο Tenzan Nakai, πέταξε σ΄ ένα απομακρυσμένο νησί στο Αρχιπέλαγος της Οκινάουα, σύμφωνα με πηγές του ιαπωνικού υπόκοσμου.
Δε γνωρίζουμε για κάποια άλλη γυναίκα συνεργάτη που δολοφονήθηκε, αλλά μία άλλη πρώην κοπέλα μου, η οποία τελικά αποδείχθηκε πράκτορας της Βόρειας Κορέας με αποστολή να με κατασκοπεύει, έχει επίσης εξαφανιστεί. Είναι πιθανό να δολοφονήθηκε κι αυτή. Εν πάση περιπτώσει, η βοηθός μου λέει πως υπέστη κάποιου είδους ηλεκτρομαγνητική επίθεση και γλίτωσε μόνο επειδή τράπηκε σε φυγή. Ο Ikeuchi δεν ανταποκρίθηκε στις πολλές προσπάθειες που έκανα για να επικοινωνήσω μαζί του.
Περιττό να αναφέρω, η Ιαπωνική Αστυνομία καθώς και άλλες επίσημες Αρχές δεν κάνουν τίποτα για  τέτοια περιστατικά, ακόμη κι όταν συνοδεύονται από αδιάσειστα στοιχεία. Χωρίς καμιά προσωπική μνησικακία,  απαιτούνται σκληρές δράσεις επειδή ο Δυτικός κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με πολιτισμική κατάρρευση, ειδικά στις ΗΠΑ.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες της εγκαταλειμμένης οικονομικής περιφέρειας του Σαν Φρανσίσκο, που επιβεβαιώνουν πως οι ΗΠΑ βρίσκονται εν μέσω μιας κατάρρευσης τύπου Σοβιετικής Ένωσης.
Εδώ μπορείτε να δείτε άρθρα που περιγράφουν ουρές για ψωμί μήκους 400 μέτρων, σκουπίδια που περιμένουν τα απορριμματοφόρα, δυσλειτουργικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και πληθυσμιακή μείωση της Νέας Υόρκης.




Επίσης, οι αμερικανικές πόλεις έχουν μετατραπεί σε πολεμικές ζώνες με συνεχείς μεγάλες μανιώδεις ένοπλες συγκρούσεις στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες κ.α.
Η κοινωνική κατάρρευση σημαίνει επίσης πως πολλές αστυνομικές δυνάμεις στις ΗΠΑ έχουν υποβαθμιστεί σε ένστολους εγκληματίες.




Η Κυβέρνηση του Καναδά προειδοποιούσε τους πολίτες του να μην μεταφέρουν ρευστό χρήμα στις ΗΠΑ επειδή η αστυνομία θα το έκλεβε. Τώρα λέει στους Καναδούς να μην πηγαίνουν καθόλου στις ΗΠΑ.
Πηγές από την NSA λένε επίσης πως υπάρχει έντονος κίνδυνος για μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα στις επόμενες 90 ημέρες  εντός των ΗΠΑ αλλά και αλλού.
Ευτυχώς,  υπάρχουν όλο και περισσότερα σημάδια κάποιου είδους συναρπαστικής στρατιωτικής κίνησης ενάντια στην καμπάλ, πιθανότατα ακόμη και το Σεπτέμβρη, συμφωνούν πολλές πηγές.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απόλυτη συσκότιση των δορυφόρων πάνω από μια τεράστια περιοχή στο Νότιο Ατλαντικό. Στον πιο κάτω σύνδεσμο περιγράφεται κάποιου είδους «μαγνητική ανωμαλία» που υποχρεώνει τα κέντρα χειρισμού να κλείσουν τους δορυφόρους που περνούν πάνω από το Νότιο Ατλαντικό. Αν κοιτάξετε στο χάρτη, ωστόσο, βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Πηγές από τους Ναζί λένε πως πρόκειται για προκάλυψη μεγάλης στρατιωτικής ανάπτυξης.
Και μετά έχουμε φερέγγυες ρωσικές αναφορές και βίντεο ΑΤΙΑ που πετούν πάνω από την Ανταρκτική. Θα μπορούσε η ανωμαλία αυτή να είναι η συγκάλυψη κάποιου είδους στρατιωτικής κίνησης διαστημικής δύναμης εναντίον της καμπάλ;
Θα δούμε. Όπως συνήθως, με τα διαστημικά πράγματα, να το πιστέψετε όταν το δείτε αλλά ακόμη και τότε να το εξετάσετε και να το αμφισβητήσετε, καθώς η ψευδο-ψυχοεπιχείρηση Μπλε Ακτίνα ακούγεται  πως έχει αρχίσει να προετοιμάζεται.
Ακόμη κι αν καμιά διαστημική δύναμη δεν έρθει να μας σώσει, ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει να εισβάλει στην Καλιφόρνια και να καταλάβει τα κεντρικά των μεγάλων εταιριών τεχνολογίας. Όποιος ελέγχει τον Τύπο στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή σαφέστατα διοχετεύει τεράστια χρηματικά ποσά εκεί. Αν αφαιρεθούν οι Facebook, Apple, Amazon, Microsoft και Google από τα μετοχικά περιεχόμενα, τότε το χρηματιστήριο θα παραμείνει κολλημένο στα χαμηλά που άγγιξε μετά την κατάρρευση των τιμών του Μαρτίου.
Οι εταιρίες αυτές είναι το κλειδί του ελέγχου του νου μέσω του διαδικτύου. Το γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων κεντρικών τραπεζών που παράγεται μέσω υπολογιστή φαίνεται να ρέει προς αυτές τις εταιρίες, υποστηρίζει τα πειστήρια πως οι γνωστικοί ιλουμινάτι  έχουν δίκιο κι έχουμε να κάνουμε με μια “Τεχνητή Νοημοσύνη – απατεώνα”. Ακόμη κι αν δεν υφίσταται ΤΝ, οι εταιρίες αυτές συμπεριφέρονται με τρόπους που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως εγκληματικοί. Ο παρών συντάκτης, μαζί με πολλούς άλλους ανταποκριτές της αλήθειας, έχει υποστεί επιθέσεις επί μακρόν, του έχουν κατεβάσει τη σελίδα, του έχουν στερήσει τα έσοδα κ.λπ. οι εταιρίες αυτές.
Ορίστε ένα μικρό παράδειγμα κατάχρησης εξουσίας από την Apple, δεδομένου πως είναι μια από τους λιγότερο φαύλους τεχνολογικούς γίγαντες. Για κάποιο λόγο, κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω λήψη φωτογραφιών από το iPhone μου στον υπολογιστή μου, μόνο οι μισές φωτογραφίες φτάνουν στον προορισμό τους. Και λίγο αργότερα, λαμβάνω ένα email από την Apple που μου προσφέρει την ευκαιρία να αποθηκεύσω τις φωτογραφίες μου στο δικό τους αποθηκευτικό σύστημα στο cloud. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Apple να εμποδίζει σκοπίμως τον κόσμο να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες του στον υπολογιστή του,  με σκοπό να προωθήσει τη δικής της online επιχείρηση αποθήκευσης. Τέτοιου είδους κατάχρηση είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι τεχνολογικοί γίγαντες της Καλιφόρνια θα πρέπει να τεθούν υπό σοβαρή έρευνα και να αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες. Τα ελάχιστα πρόστιμα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στο να αποθαρρύνουν εταιρίες τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το να μπουν όμως οι CEO των εταιριών αυτών στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είχε αποτέλεσμα.
Ακόμη κι οι εταιρίες υπερ-τεχνολογίας όπως η Tesla, οι οποίες κατασκευάζουν πράγματα στ΄αλήθεια, λαμβάνουν σαφέστατα περισσότερα χρήματα απ΄όσα θα τους διένειμε μια λειτουργική κεφαλαιαγορά. Την περασμένη εβδομάδα η PE της Tesla – Δείκτης Τιμής προς Κέρδη ανά Μετοχή – ξεπέρασε τα χίλια προς ένα. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαζόταν χίλια χρόνια  για να ξεπληρώσει τις επενδύσεις στις μετοχές της αυτή τη στιγμή.
Εκτός της Καλιφόρνια, άλλο ένα οχυρό της καμπάλ φαίνεται να είναι η Νότια Κορέα. Οι Κορεάτες γκάνγκστερ που παίρνουν με υπεργολαβία τον έλεγχο της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας για λογαριασμό της καμπάλ, αρχίζουν να πανικοβάλλονται καθώς βλέπουν τον τροχό της δικαιοσύνης να τρίζει όλο και πιο κοντά τους. Ένα σημάδι αυτής της κατάστασης είναι το γεγονός πως το σκλαβο-καθεστώς της Νότιας Κορέας ανεβάζει τις απαγορεύσεις λόγω Covid-19 σε δρακόντεια επίπεδα σε μια προσπάθεια να κρατήσει τον πληθυσμό της υπό έλεγχο.
Είναι απεγνωσμένοι εν μέρει λόγω του ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να ανακοινώσει πως αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Kim Jong Un. Να είστε σίγουροι πως η ένοχη πλευρά δεν θα παραμείνει για καιρό σ΄αυτή τη Γη.
Εντωμεταξύ στην Ιαπωνία, ο Πρωθυπουργός Shinzo Abe φαίνεται να έχει επιβιώσει από ακόμη μια προσπάθεια δηλητηρίασης από την καμπάλ. Ο Abe έχει βγει πρόσφατα από την αποκλειστικότητα της καμπάλ και υπονομεύει τις προσπάθειές της  να χρησιμοποιήσει τον Covid-19 για να καταστρέψει την ιαπωνική οικονομία, λένε πηγές από τις στρατιωτικές πληροφορίες. Υπόσχονται σύντομα μια μεγάλη εκστρατεία περικύκλωσης των πρακτόρων της καμπάλ στην Ιαπωνία. Πιθανότατα, αυτό θα σήμαινε να καταληφθούν τα Χαζάρικα υποτακτικά ΜΜΕ στην Ιαπωνία καθώς και την ανάληψη του ελέγχου της Τράπεζας της Ιαπωνίας.
Έχουμε επίσης αναφορές για εκρήξεις στο κτιριακό συγκρότημα του Bill Gates στην Karuizawa της Ιαπωνίας. Φημολογείται πως η κατασκευή μιας τεράστιας εγκατάστασης είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, οπότε έλαβε χώρα κάποιου είδους επιδρομή. Θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ενημερώσουμε όταν είναι εφικτό.
Τώρα ας δούμε τι έχουν να πουν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ σχετικά με την αποδόμηση του Χαζάρικου κράτους-απατεώνα του Ισραήλ κ.λπ. Ορίστε η αναφορά τους:
“Μετά τη συνάντηση του Ιρακινού Πρωθυπουργού με τον Τραμπ, οι στρατιώτες των ΗΠΑ άρχισαν να αποσύρονται… Οι ζητιάνοι δεν έχουν επιλογές. Οπότε ο Τραμπ υποχρέωσε τον BiBi (Benjamin Netanyahu) να μην εμποδίσει τις πωλήσεις των F34 jet στα ΗΑΕ, και κατόπιν στους Σαουδάραβες, την Αίγυπτο κ.α.  
Υπό την απειλή για δημόσια αποκάλυψη σχετικά με την 11/9, τη Βηρυτό, τη Φουκουσίμα, το Μπαλί το 2002, τα πυρηνικά που χρησιμοποιήθηκαν στην Υεμένη και τη Συρία, και τη δολοφονία του Hariri το 2005, το Ισραήλ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς η Σαουδική Αραβία ανακοινώνει πως δεν θα υπάρξει κανονικότητα χωρίς ειρηνευτική συμφωνία με την Παλαιστίνη σύμφωνη με τα ψηφίσματα της Αραβικής Ειρήνης 2002 και των ΗΕ.
Ο Σιωνισμός είναι νεκρός καθώς το ειδικό δικαστήριο του ΟΗΕ για το Λίβανο απέτυχε να ενοχοποιήσει τους ηγέτες της Χεζμπολά ή τη Συρία για το θάνατο του Rafic Hariri, μιας και όλοι γνωρίζουν πως το Ισραήλ του έριξε πυρηνικά το 2005.
Ο Αραβικός κόσμος ενδέχεται να ενωθεί κάτω από το πρόσχημα της ομαλοποίησης για να επιβάλει στο Ισραήλ την επιστροφή των κλεμμένων εδαφών, την εκκένωση όλων των παράνομων εβραϊκών οικισμών, τη λήξη της πολιορκίας της Γάζας, την επιστροφή στη συνοριακή κατάσταση του 1967 ή αλλιώς να δεχτεί τη λύση της δι-εθνικότητας εντός του ενός κράτους με ίσα προς όλους δικαιώματα.
Το Ισραήλ δεν διαθέτει πλέον ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα, καθώς έχασε τα F25 από τη Συρία το 2018, και το Ιράν προμηθεύεται προηγμένα ρώσικα όπλα όπως τους S-400, τα Su-57 και τους παρεμβολείς που μπορούν να απενεργοποιήσουν οποιαδήποτε πλατφόρμα εδάφους, αέρα και θαλάσσης.”
Επιτέλους αυτή την εβδομάδα μπορούμε να αναφέρουμε πως πολλές πηγές μιλάνε για κάποιου είδους επικείμενη οικονομική επανεκκίνηση. Πηγές του Πενταγώνου λένε πως το διεθνές τραπεζικό σύστημα εμβασμάτων SWIFT που ελέγχεται από τους Σιωνιστές έχει καταρριφθεί, καθώς το “Κβαντικό οικονομικό σύστημα ξεκινάει τη λειτουργία του.”
Δύο διαφορετικές πηγές από τις Οικογένειες των Δράκων επίσης λένε πως ετοιμάζονται τεράστια κονδύλια για μια εκστρατεία πλανητικής επιδιόρθωσης. Είμαστε διστακτικοί στο να δώσουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, αλλά πολλές πηγές λένε πως ίσως κάτι συμβεί ακόμη και το Σεπτέμβρη. Δεδομένων όλων των ψευδών ειδοποιήσεων που έχουμε λάβει, πιστέψτε το όταν το δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters