Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η πτώση του Τσίπρα σε κινούμενο σχέδιο του 2012 ; Δημήτρης Αλεξόπουλος

Στίς 24 Ιουνίου του 2012 κυκλοφόρησε ένα πολύ περίεργο φιλμ μικρού μήκους animation βίντεο από την καναδική εταιρία HELIOFANT με την ονομασία I pet goat II γεμάτο με μυστικιστικά σύμβολα και αναφορές στην κρυφή ελίτ και τα σχέδια της να φέρει την εποχή του Αντιχρίστου.
Αν και διαρκεί μόνο επτάμιση λεπτά περίπου συμπυκνώνει τον βασικό κορμό εξέλιξης του σεναρίου που θέλει μία νέα «πύρινη» διάνοια φώτισης να ενσαρκώνεται στο πρόσωπο ενός νέου λαμπερού Χριστού
(Εωσφόρος;) αλλά σε περίεργη κατάσταση διαλογισμού και αφασίας μέχρι τη τελική αφύπνιση του ύστερα όμως απο μία ακολουθία φριχτών γεγονότων που περιλαμβάνει φυσικές και πολεμικές καταστροφές.
Ο αφυπνισμένος Αντίχριστος

Γενοκτονίες, πραξικοπήματα, πανδημίες και ανατροπές κυβερνήσεων και ιδεολογιών.
Εν μέσω όλων αυτών στο 3:29 λεπτό του βίντεο εμφανίζεται μία φιγούρα που μοιάζει πολύ στον Αλέξη Τσίπρα να κρατά ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ως ταυτοποίηση της αριστερής του κουλτούρας και να βυθίζεται μέσα στην αγωνία και τον τρόμο σε έναν ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΥΡΚΟ με τοξικό υλικό.
Εκπληκτική ομοιότητα με τον πρωθυπουργό
Λίγο πρίν δούμε τη κατάληξη,το αμέσως επόμενο πλάνο δείχνει την κατάπνιξη μίας εξέγερσης στην Κίνα και την απογοήτευση των εξεγερμένων που είχαν άλλα όνειρα.
Ο κρυφός συμβολισμός : λίγο πρίν ξεκινήσει η βύθιση στον βούρκο ένα λουλούδι ΛΩΤΟΥ πέφτει στο ρυάκι του πράσινου τοξικού υλικού σαν ένα είδος ΒΑΠΤΙΣΗΣ του ήρωα.
Επειδή η όλη ιστορία έχει αναφορές στην αρχαία αιγυπτιακή ΗΛΙΑΚΗ θρησκεία να πούμε ότι Ο πνευματικός συμβολισμός του λωτού είχε έντονο νόημα στους αρχαίους Αιγυπτίους. Υπάρχουν αμέτρητα ιερογλυφικά που απεικονίζουν το λουλούδι του λωτού, και όπως και με πολλούς άλλους πολιτισμούς, είναι σύμβολο της αναγέννησης. Επειδή το λουλούδι του λωτού κλείνει τα πέταλά του τη νύχτα και αναδύεται πίσω στα σκοτεινά νερά από τα οποία ήρθε, έπειτα ανυψώνεται και πάλι έξω από το νερό την αυγή για να ανθίσει, οι πνευματικές παραδόσεις των Αιγυπτίων κρατούν τον λωτό να εκπροσωπεί τον ήλιο.
Αυτό κινείται ακόμη βαθύτερα στον συμβολισμό για να αναπαραστήσει τη δημιουργία και την ιδέα της αναγέννησης. Σύμφωνα με τους αρχαίους Αιγυπτίους, ήταν ο λωτός που γέννησε τον ήλιο.
Επιπροσθέτως ας παρατηρήσουμε και την ονομασία της εταιρίας παραγωγής: HELIOFANT στα ελληνικά ΗΛΙΟΦΑΝΤΗΣ δηλαδή, ιερέας των μυστηρίων του ΗΛΙΟΥ ή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΗΛΙΟΦΑΝΤΗΣ : ο ιερέας των ηλιακών μυστηρίων
Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι η άνοδος και η πτώση της αριστεράς στην Ελλάδα έπαιξε και παίζει κάποιον ρόλο στο κρυφό σενάριο του ερχομού του «εκλεκτού» πεφωτισμένου.
Η πορεία προς το φώς ολοκληρώνεται με την αφύπνιση του «εκλεκτού»
ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥ όπως μας λέει και ο τίτλος του βίντεο GOAT = ΤΡΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters