Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Προβληματισμός – Χωρίς Ελληνική Σημαία οι στρατιωτικές στολές;

an-einai-dynaton-xoris-ellhnikh-shmaia-2-1 
Έντονα ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία της Ελληνικής Σημαίας απ” τα αριστερά μανίκια των στολών των στρατιωτικών.
Συγκεκριμένα στην «επίσημη στολή εξόδου» του στρατού υπάρχει στο αριστερό μανίκι η Ελληνική Σημαία, η οποία όμως όπως όλα δείχνουν βγήκε ύστερα από αντίστοιχη διαταγή. Πληροφορίες λένε πως η διαταγή εκδόθηκε πριν 6 μήνες και είχε το σκεπτικό πως «ήδη υπάρχει σε πολλά σημεία η Ελληνική Σημαία και πως δεν χρειάζεται να υπάρχει και στο μανίκι».
Το ερώτημα είναι: τόσο πολύ του πείραζε που υπήρχε η Ελληνική Σημαία σε ένα ακόμα σημείο και την έβγαλαν;;






ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:56


 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters