Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Εδώ θα δείτε ένα μικρό δείγμα για όσα δεν ξέρετε για αυτό τον άχρηστο που δηλώνει άθεος!



Kostas Tsakas

Σας ανέβασα κάποιες σελίδες του καταστατικού του ταγματος του Παναγιου τάφου, για να διαβάστε μόνοι σας ότι, :

Είναι 1η υποχρέωση όλων των μελών Σταυροφόρων να υποτασσονται στον Ποντιφικα της Ρώμης, να είναι Καθολικοί Χριστιανοί και να κάνουν μια σειρά από πράγματα που τους ορίζει η Ρώμη και ο Πάπας της Αγίας Έδρας! 

Το πατριαρχειο της ορθοδοξιας, είναι κάτω από την αρχηγία της Ρώμης, εξου και το τάγμα των Ιεροσολύμων με τους Σταυροφορους του.. Όλοι είναι πρώτα καθολικοί και μετά, να δηλώνουν σιωπή των αμνών=Αμων!

Καταλάβατε κύριοι και κυρίες μου? Προσπάθησα να σας ανεβάσω όλο το καταστατικό του ταγματος για να μην σας λένε μπαρούφες όλοι εδώ κάτω, αλλά δεν μου το επιτρέπει το σύστημα της πληροφορικής.. Έτσι από τις φωτογραφίες διαβάστε όσα μπορείτε για να δείτε πόσο άθεος ή πιστός στον Ιησουλη είναι ο Τσίπρας και πόσα ψέματα τρώτε όλοι σας για αυτά που πραγματικά κάνουν πίσω από την σιωπή του Αμων αμνών!

Όλοι όσοι είναι πολιτικοί και είναι μέλη στα τάγματα του Βατικανού, είναι πρώτα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΚΑΘΟΛΙΚΟΊ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΎΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2015 ΜΕ ΠΡΩΤΕΊΟ ΕΠΊΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!

ΠΑΝΤΑ ΒΈΒΑΙΑ ΊΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΆ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΑΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 2 ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ, ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΊΚΟΙ ΜΠΉΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΌΛΑ ΤΑ ΤΆΓΜΑΤΑ, ΜΠΉΚΑΝ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΌΛΩΝ, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΆΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΊ ΈΧΟΥΝ ΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΆ ΚΎΡΙΟ ΛΌΓΟ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΎΣΕ ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΜΕ ΈΔΡΑ ΤΗΝ ΑΊΓΥΠΤΟ!

ΜΕΓΆΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ, ΜΕΤΑΞΎ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΆΤΑ ΤΑ ΗΝΊΑ ΤΗΣ?

ΤΑ ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΟΕΝ ΕΛΈΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΕΞΟΛΟΚΛΉΡΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ.. ΑΥΤΟΊ ΟΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΥΤΟΊ ΟΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΆΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΎΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΊΑ.. ΑΥΤΟΊ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΌ.. ΆΛΛΟ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΈΞΩ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΥΝΈΒΗ..

ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΎ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΌΛΑ!

ΑΠΛΆ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΑΠΊΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΈΧΕΙ ΚΟΙΝΌ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΓΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΌΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΎΧΤΑ ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ, ΜΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!

Η ΧΏΡΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΌ ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΎΝ ΜΑΎΡΗ ΜΑΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ 4 ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ! 

Η ΘΈΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΈΡΩΝ ΘΈΣΕΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΆΘΕ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΊ ΣΤΗΝ ΜΑΎΡΗ ΜΑΓΕΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΏΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ! ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ, ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΣΎΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΚΑΙ ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

ΌΣΟ ΒΟΗΘΟΎΝ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΝΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΊΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΈΝΑΝ ΈΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ! 
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΆ ΣΧΟΛΕΙΆ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΚΡΥΦΆ ΣΗΜΕΊΑ, ΠΟΥ ΔΙΔΆΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΆΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΆΛΑ, ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΦΙΡΑΧ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΊΠΕΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΝΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΔΉΘΕΝ ΠΝΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΆΣΤΕΡ 33! 

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΌΡΩΝ ΠΝΕΥΜΆΤΩΝ, ΑΥΤΟΊ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΏΤΑΤΑ ΑΞΙΏΜΑΤΑ! 
ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΊΝΑΙ ΚΛΏΝΟΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΛΏΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ! 

ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΑ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΚΌ ΠΝΕΎΜΑ ΜΈΣΩ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΎ ΤΣΊΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ, ΕΝΏ ΕΣΕΙΣ ΌΛΟΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΆΤΟΜΟ... ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!

ΑΥΤΌ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΑΠΌ ΤΑ 17 ΤΟΥ ΕΝΤΆΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΊΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΣΉΜΕΡΑ, ΕΝΏ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΊΠΕΔΑ, ΠΙΘΑΝΌΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΛΛΗΛΗ ΓΑΊΑ, ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΕΜΑΣ!

ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣΌΝΤΩΝ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΆΛΟΓΗ ΠΟΡΕΊΑ!
ΌΣΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΕΊΣΑΙ, ΌΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΥΠΑΚΟΉ ΤΟΥ ΙΗΣΟΎ ΣΦΑΓΕΑ ΕΊΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΑΝΏΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΊΝΕΣΑΙ ΚΑΙ. ΑΣΚΕΙΣ ΥΨΗΛΉ ΜΑΎΡΗ ΜΑΓΕΊΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!

Η ΑΠΟΔΟΧΉ ΤΟΥ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ ΘΕΌ, ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΎΡΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΑΒΉ ΤΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ!
ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΌΛΟΙ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ, ΣΤΟ ΒΩΜΌ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΟΦΕΛΟΥΣ!

ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ, ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ, ΑΥΤΌ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΌΡΟΙ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ, ΔΊΝΕΙ ΤΗ ΖΩΉ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΆ!
ΑΝ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΉ ΠΙΣΩ, ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!

Η ΠΤΏΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΛΌ ΌΛΩΝ, ΕΊΝΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΟΦΕΛΟΥΣ!
ΠΤΏΣΗ Ή ΑΝΟΔΟΣ?

ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΆ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΊΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Η ΦΡΆΣΗ ΤΟΥ ΤΣΊΠΡΑ :ΚΥΒΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ?
ΕΊΝΑΙ..
ΚΥΒΕΡΝΆ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΊΣΤΕΨΑΝ, ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΊΑ ΈΝΝΟΙΑ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΠΟΥ ΆΣΚΗΣΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ. ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΌ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ!

Είναι ο Κυβερνήτης των πολλών για τους ΛΙΓΟΥΣ!
ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΩΜΆ, ΑΛΛΆ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ!

Η ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΌ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΆ, ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΊΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΆΖΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΤΑΝ, ΠΟΙΟΝ ΣΤΉΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΤΟΥ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Η ΑΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΈΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΠΛΑΤΕΣ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ,ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

Η ΓΕΝΙΚΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΆΔΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΉΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΈΣΕΙ!

Η VORTEX ΤΟΝ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΈΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΝΈΑ ΜΆΚΡΗ ΤΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑΚΤΙΚΆ..

ΈΧΟΥΝ ΓΕΜΊΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠ ΈΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗ ΣΑΠΊΛΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΆ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ!

ΦΎΓΕΤΕ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΟΛΟΥΣ!

ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ
ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ
ΜΑΣΟΝΟΙ
ΙΕΡΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ

ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΆΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΜΕ ΣΙΩΠΉ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ!



Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters