Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – 21/12, Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

Michael Love

Σπουδαίοι μας,

Σε 5 γήινες ημέρες, επάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο, θα σχηματιστεί μια πολύ σπάνια πολυδιαστατική ευθυγράμμιση και στις 7 γήινες επικράτειες μεμιάς, επιτρέποντας Φως κεντρικού ήλιου υψηλής συχνότητας, που έχει να βρεθεί στη γη από τις ημέρες της αρχαίας Ατλαντίδας, να λάμψει ξανά στον πλανήτη!

Ενώ η ισχυρή μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου σχηματίζεται αυτή τη μεγαλειώδη ημέρα, αυτό για το οποίο μιλάμε είναι πολύ πιο σημαντικό και έχει απίστευτη επίδραση!

Τέσσερεις μεγάλοι κύκλοι κλείνουν και ξεκινά ένας νέος αυτή την ιστορική στιγμή, και μετά από αιώνες ύπαρξης του σκότους η Γη επιτέλους κινείται ξανά στο ένδοξο Φως του κεντρικού ήλιου!

Καθώς η Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου είναι έτοιμη να ανατείλει στη Γη, οι Δυνάμεις Φωτός από τον ουρανό έως το έδαφος κάνουν τις τελικές προετοιμασίες για τον μεγαλύτερο υπερ-παγκόσμιο διαλογισμό της ανθρώπινης ιστορίας!

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχετε!

Οι Πλειάδιοι λένε πως κατά τη διάρκεια αυτού του παγκόσμιου διαλογισμού θα επιτευχθεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο πλανητικής συνείδησης, το οποίο θα αλλάξει εντελώς το πεπρωμένο του πλανήτη Γη με έναν ισχυρό και θετικό τρόπο!

Αναμείνατε για ένα θαυμαστό μήνυμα Φωτός που δόθηκε στη Γήινη Συμμαχία απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους, για τους αστρόσπορους του πλανήτη Γη, σχετικά με αυτήν τη μεγαλειώδη στιγμή της γήινης ιστορίας!

Ειδική μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός την Παρασκευή 18/12 το βράδυ στις 11:11 EST!

Αναμείνατε για υπερ-θαυμαστότητα!

Michael Love

πηγή

https://eternalnowblog.com

ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters