Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Καθηγήτρια ανοσολογίας μέλος της επιτροπής 22 ειδικών της FDA ψήφισε «όχι» στην έγκριση του εμβολίου της Pfizer και με επιστολή της εξήγησε τους λόγους

Η καταξιωμένη ιολόγος και καθηγήτρια ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν δρ. Οβέτα Φούλερ ήταν ένα από τα 4 μέλη της επιτροπής 22 ειδικών της FDA (Υπηρεσίας ελέγχου φαρμάκων) που ψήφισαν «όχι» στην έγκριση του εμβολίου της Pfizer και με επιστολή της στα ΜΜΕ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση παραθέτοντας μάλιστα μία σειρά από πιθανές, σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου. Παραθέτει μία σειρά από σοβαρές παρενέργειες που θα μπορούσαν να προκύψουν από το εμβόλιο της Pfizer, φέροντας και το παράδειγμα του αιμορραγικού πυρετού.

«Αυτοάνοσες ασθένειες, υπερφλεγμονή, αλλεργίες ή άλλα άγνωστα νοσήματα, σκεφτείτε τον αιμορραγικό δάγκειο πυρετό που συμβαίνει κατά την επαναμόλυνση (διαφορετικός μηχανισμός, αλλά η δεύτερη μόλυνση ενός ανοσοποιημένου ατόμου από διαφορετικό στέλεχος ιού προκαλεί ασθένεια). Τι συμβαίνει με τον COVID-19 σε ανοσοποιημένους ξενιστές με την πάροδο του χρόνου; Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητη περιοχή με πολλά άγνωστα - το ανοσοποιητικό σύστημα, την παθογένεση του SARS-CoV-2, την πρώτη μαζική χρήση εμβολίου mRNA για έναν ιό RNA, την διανομή ψυχρής αποθήκευσης που απαιτεί το εμβόλιο. Αυτό με ανησυχεί για την υγεία των ανθρώπων, μακροπρόθεσμα, που λαμβάνουν εμβόλια COVID ή παθαίνουν λοίμωξη από κορωνοϊό».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η δρ. Φούλερ θεωρεί πως είναι πρόωρη μία έγκριση του εμβολίου για ευρεία χρήση στον πληθυσμό και χρειάζονται περαιτέρω έρευνες.

«Μία EUA (Έγκριση έκτακτης ανάγκης) μου φαίνεται πρόωρη. Με λίγο πιο συντονισμένη προσπάθεια, μπορούμε να γνωρίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων. Θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τους κινδύνους (όχι μόνο από την λήψη του εμβολίου), αλλά από επαναλαμβανόμενες εκθέσεις στον ιό, ατόμων που θα έχουν εξαιρετικά υψηλή ανοσία στην πρωτεΐνη CoV-2 Spike σε μια κοινότητα που κυκλοφορεί ένας ιός όπως ο SARS-CoV-2 που προκαλεί συστημικά αποτελέσματα σε πολλά όργανα. Δεν καταλαβαίνουμε ακόμα τους μηχανισμούς που προκαλούν αυτά τα συστημικά ή μακροπρόθεσμα προβλήματα που προκαλεί ο COVID-19».

Η δρ.Φούλερ είναι η πλέον αρμόδια επιστήμονας (ιολόγος & ανοσιολόγος) να μιλήσει για τα εμβόλια και γι' αυτό μάλιστα επιλέχθηκε από το αμερικανικό κράτος να βρίσκεται στην ειδική ομάδα 22 επιστημόνων της FDA που αποφάσισαν αν το εμβόλιο της Pfizer θα βγει ή όχι στην αγορά. Μάλιστα βρίσκεται στην επιτροπή έγκρισης και για το εμβόλιο της MODERNA




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters