Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Scoop: Το Πεντάγωνο σταματά τις ενημερώσεις μετάβασης Biden

Ο ενεργός υπουργός Άμυνας Κρις Μίλερ διέταξε να σταματήσει η συνεργασία σε όλο το Πεντάγωνο με τη μετάβαση του εκλεγμένου Προέδρου Μπάιντεν, συγκλονίζοντας αξιωματούχους σε ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με ανώτερους αξιωματούχους της διοίκησης.

Το πιο πρόσφατο: Ο διευθυντής μετάβασης του Μπάιντεν Γιοχάνς Αβραάμ αντιφάσκει με την επίσημη απάντηση του Πενταγώνου σε αυτήν την ιστορία το απόγευμα της Παρασκευής, λέγοντας στους δημοσιογράφους, "Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: δεν υπήρξε αμοιβαία συμφωνημένη διακοπή διακοπών."
  • "Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι ενημερώσεις και άλλες δεσμεύσεις να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να απομείνει, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά την καθυστέρηση διαπίστωσης", συνέχισε ο Αβραάμ, αναφερόμενος στην καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ να αναγνωρίσει τον Μπάιντεν ως πρόεδρο -εκλεκτός.

  • Ο Μίλερ είπε σε μια δήλωση μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας: "Σε καμία περίπτωση το Τμήμα ακύρωσε ή απέρριψε οποιαδήποτε συνέντευξη. ... Μετά τις αμοιβαία συμφωνημένες διακοπές, που ξεκινούν αύριο, θα συνεχίσουμε με τη μετάβαση και τις προγραμματισμένες συναντήσεις από σήμερα."

Πίσω από τα παρασκήνια: Οι αξιωματούχοι της διοίκησης του Τραμπ άφησαν ανοιχτό την πιθανότητα να συνεχιστεί η συνεργασία μετά από διακοπή διακοπών. Οι αξιωματούχοι δεν ήταν σίγουροι τι προκάλεσε τη δράση του Μίλερ ή αν ο Πρόεδρος Τραμπ ενέκρινε.

Γιατί έχει σημασία: Η κίνηση του Μίλερ, η οποία εξέπληξε τους αξιωματούχους σε όλο το Πεντάγωνο, ήταν η μεγαλύτερη έκρηξη ακόμη και του εχθρού και της δυσπιστίας προς την ομάδα του Μπάιντεν από το ανώτερο επίπεδο της διοίκησης του Τραμπ.
  • Η οργή στην ομάδα του Μπάιντεν μεταξύ των ανώτερων αξιωματούχων του Πενταγώνου κλιμακώθηκε αφού η Washington Post δημοσίευσε μια ιστορία την Τετάρτη το βράδυ, αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα θα εξοικονομούσαν εάν ο Μπάιντεν σταμάτησε την κατασκευή του συνοριακού τείχους του Τραμπ.
  • Οι αξιωματούχοι του Τραμπ κατηγορούν τη διαρροή στην ομάδα μετάβασης του Μπάιντεν (Αν και, θα πρέπει να σημειωθεί, δεν έχουν καμία απόδειξη για αυτό, και και οι δύο δημοσιογράφοι στο παρασκήνιο καλύπτουν τη διοίκηση του Τραμπ και ιστορικά υπήρξαν παραγωγικοί δικαιούχοι διαρροών.)

Τι συνέβη: Οι συναντήσεις μεταξύ της ομάδας του Προέδρου Τραμπ και της ομάδας Μπάιντεν συνεχίζονται σε όλη την κυβέρνηση, μετά από μια καθυστερημένη έναρξη καθώς η κυβέρνηση τράβηξε τα πόδια της για να αναγνωρίσει επίσημα τον Μπάιντεν ως εκλεγμένο πρόεδρο.
  • Στη συνέχεια, την Πέμπτη το βράδυ, ο Μίλερ - ο οποίος διορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου, όταν ο Τραμπ απέλυσε τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Εσπέρ αμέσως μετά τις εκλογές - διέταξε αξιωματούχους σε όλο το κτίριο να ακυρώσουν προγραμματισμένες μεταβατικές συναντήσεις.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας προσπάθησε να υποβαθμίσει την κίνηση, χαρακτηρίζοντάς την "μια απλή καθυστέρηση των τελευταίων προγραμματισμένων συναντήσεων μέχρι το νέο έτος".
  • "Είχαμε λιγότερες από δύο δωδεκάδες συναντήσεις στο χρονοδιάγραμμα σήμερα και την επόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι "το προσωπικό της ΔΥ που εργάζεται στις συναντήσεις συγκλονίστηκε από τον αριθμό των συναντήσεων."
  • "Αυτοί οι ίδιοι ανώτεροι ηγέτες έπρεπε να κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές και καταναλώνονταν από μεταβατικές δραστηριότητες. ... Με τις διακοπές κάνουμε ένα γόνατο για δύο εβδομάδες. Είμαστε ακόμη δεσμευμένοι σε μια παραγωγική μετάβαση"
Αυτή η ιστορία έχει ενημερωθεί με απαντήσεις από τον Μίλερ, τη μετάβαση του Μπάιντεν και νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις απογοητεύσεις στην ομάδα του Μπάιντεν για μια ιστορία της Washington Post.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΚΑ: https://www.axios.com



Κρίστοφερ Μίλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters