Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η επικεφαλής δικαιοσύνη της Νότιας Αφρικής αμετανόητος για τη σύνδεση εμβολίων Covid με σατανισμό

Ο αρχηγός της δικαιοσύνης Mogoeng είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να γλιτώσουν οποιοδήποτε εμβόλιο που επιδίωκε να «προωθήσει μια σατανική ατζέντα του σήματος του θηρίου». Φωτογραφία: Mike Hutchings / Reuters

Ο αρχηγός της Νότιας Αφρικής απέρριψε τις ανησυχίες ότι ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων συνδέοντας τα εμβόλια κοροναϊού με μια «σατανική ατζέντα».

Το σχόλιο του Mogoeng Mogoeng σηματοδότησε την πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που ένας ανώτερος δικαστής είχε μεταδώσει τέτοιες ανησυχίες.

Η Νότια Αφρική έχει καταγράψει περισσότερους από 22.700 θανάτους από το Covid-19, που είναι ο υψηλότερος αριθμός στην ήπειρο . Οι ανησυχίες εμφανίστηκαν γρήγορα, σε μια χώρα όπου οι νέες ιατρικές παρεμβάσεις είναι συχνά αμφιλεγόμενες, ότι οι άνθρωποι ενδέχεται να αποφύγουν τον εμβολιασμό ως αποτέλεσμα των σχολίων.

Αφού η Νότια Αφρική άρχισε να φιλοξενεί την πρώτη δοκιμή εμβολίων κορανοϊού της ηπείρου, ακτιβιστές κατά των εμβολίων διαμαρτυρήθηκαν εναντίον Αφρικανών να χρησιμοποιηθούν ως εξεταστικά θέματα.

Πριν από δύο δεκαετίες, ο τότε πρόεδρος Thabo Mbeki αμφισβήτησε εάν ο HIV προκάλεσε το AIDS, το οποίο έχει καταστρέψει τη χώρα.

Ο Μόγκοενγκ, ο οποίος συχνά εμφανίζει τη χριστιανική του πίστη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, προσευχήθηκε σε μια δημόσια εκδήλωση την Πέμπτη ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να γλιτώσουν οποιοδήποτε εμβόλιο που επιδίωκε να «προωθήσει μια σατανική ατζέντα του σήματος του θηρίου».

Απευθυνόμενος σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή για να δημοσιεύσει έκθεση δικαστικού σώματος, είπε: «Εάν υπάρχει κάποιο εμβόλιο που σκοπίμως σκοπεύει να βλάψει τους ανθρώπους, αυτό το εμβόλιο δεν πρέπει ποτέ να δει το φως της ημέρας. Κλαίω στον Θεό να το σταματήσει. "

Ο Mogoeng πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι το εμβόλιο πρέπει ποτέ να είναι υποχρεωτικό… Δεν μπορείτε να επιβάλλετε εμβόλιο στους ανθρώπους. Γιατί πρέπει; "

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος της Sunday Times Daily ανέφερε τον Barry Schoub, καθηγητή ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Wits και επικεφαλής μιας υπουργικής συμβουλευτικής επιτροπής για το Covid-19, δήλωσε: «Είναι ατυχές που κάποιος από αυτό το ύψος παραπλανά τους ανθρώπους επειδή τα εμβόλια είναι τόσο σημαντικό μέρος» για τον έλεγχο αυτής της επιδημίας και είναι ατυχές το γεγονός ότι κάποιος με τέτοια επιρροή αντιτίθεται στις προσπάθειες ελέγχου της. "

Αλλά ο Mogoeng είπε ότι δεν θα σιωπήσει: «Δεν με νοιάζει για τις συνέπειες. Ήμασταν ήσυχοι για πάρα πολύ καιρό, παρακάμπτοντας τη γραμμή. "

Η Νότια Αφρική ελπίζει να λάβει τα πρώτα της εμβόλια κοραναϊού από το παγκόσμιο σύστημα διανομής Covax το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: https://www.theguardian.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters