Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Το Corfu Holiday Palace ενισχύει τους άνεργους εργαζομένους του


Ο κυριος Κώστας Τσαουσόγλου ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace στην Κερκυρα θέλοντας να βοηθήσει τους εργαζομένους της επιχείρησής  του στις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που βιώνουν, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση για την ελληνική ξενοδοχεία η οποία αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό και αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού του.



Ο κ. Τσαούσογλου προσφέρει στους εργαζομένους τους μια σημαντική βοήθεια σε προπληρωμένη  κάρτα  αγορών  σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.. Ελπίζουμε αυτό να γίνει ο οδηγός και ο φάρος για όλους τους ξενοδόχους για να φροντίσουν τους άνεργους «εργαζομένους» τους.  Α.Π.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΚΟΥΩ....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters