Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Παράνοια! Η Γερμανία στελνει στρατό στην Ουκρανια για πρώτη φορα μετα τον Β´ ΠΠ, ωστε να υποστηρίξει ταγματα εξόντωσης με στολές SS

Και μετα πιστεύουμε οτι το κράτος του Μεττερνιχ, του Καιζερ, του Φον Γκρουμπκοφ και του Χιτλερ, “εκδημοκρατίζεται”.
Το κράτος της γενοκτονίας Ρωμιών, Αρμενίων, Εβραίων, Ασσυρίων, Σέρβων και Ρώσων, συνεχίζει ακάθεκτο την ίδια πολιτικη.
Η Ευρώπη γονατίζει για να καλοπερνά η γερμανική νομενκλατούρα.
Οι Βόσνιοι, οι Κροάτες, οι ισλαμοφασίστες, οι ναζί κοσοβαροι, Σκοπιανοί και τσάμηδες, οι Ουκρανοί και άλλοι φασίστες μεθοδικά αναβαθμίζονται. Η ναζιστικη “μουσουλμανική αδελφότητα” και ο Ερντογάν γίνονται ξαφνικά “θεματοφύλακες της δημοκρατιας” παρότι προαναγγέλλουν νέα κρεματόρια. Εις βαρος των εθνών που αντιστάθηκαν.
Ο Ντε Γκωλ και ο Σταλιν διαγράφονται απο την ιστορία. Οι Ρώσοι του αντιφασιστικού θριάμβου, βαπτίζονται απο “βρωμεροί κομμουνιστές” σε “Πουτινιστες”. Ισπανοί, Πορτογέζοι και Γάλλοι, υποτάσσονται στον οικονομικό εθνικοσοσιαλισμό. Οι Έλληνες γίνονται “βρωμεροί τεμπέληδες που ζουν εις βαρος των εργατικών γερμανων”, όπως ακριβως οι Εβραίοι το 1936.
Διεφθαρμένοι ηγέτες σε όλη την κατεχόμενη δύση παίζουν τον ρόλο των σύγχρονων γκαουλάιτερ. Υποκλινομενοι στην φυρερ υπό το βαρος της βαλίτσας που είχαν λάβει ως μίζα για τις διάφορες Μηζενς.
Νεοναζι πράκτορες γερμανων και Τούρκων πλασάρονται απο το συστημα ως “εθνικοφρονες”, ενώ οι γνήσιοι, επικίνδυνοι για το συστημα πατριώτες συνθλίβονται απο την προπαγάνδα των διεφθαρμένων ΜΜ”Ε”.
Η είδηση οτι η Μέρκελ στελνει γερμανικό στρατό στην Ουκρανία για πρώτη φορα μετα την εισβολη το 1941, θα ακουγόταν ως φάρσα πριν απο 40 χρονια.
Σημερα όμως ειναι πραγματικότητα την ωρα που τα κράνη των SS αναβιώνουν στα κρανία των ουκρανικών ταγμάτων εξόντωσης. “Φιλοευρωπαϊκων” βεβαίως – βεβαίως.

Α. Νοταράς

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/ss.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters