Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ασυγκράτητος !!! Η αποτροπή οιασδήποτε πολεμικής εξέλιξης και η «επιβολή» της Ειρήνης είναι πλέον γεγονός. (12-9-2020)

Τα πληκτρολόγια πλέον είναι αργά για τις ταχύτητες που έχουν οι εξελίξεις εκεί που παρεμβάλλεται και αμβλύνει τις οξύνσεις και εναρμονίζει τα πράγματα ο Τράμπ.

Η επίσκεψή τού Πομπέο στην Κύπρο αύριο Κυριακή 13/9/2020 αποτρέπει κατ΄αρχήν κάθε πολεμική πιθανή σύρραξη ζητώντας (απαιτώντας) παράλληλα την απόσυρση όλων των στρατευμάτων και στόλων απο την περιοχή και ενεργοποιεί στην πράξη την συνεργασία 3 + 1 Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και ΗΠΑ, καλώντας και άλλες χώρες να συμμετέχουν.
Η Τουρκία στην απομόνωση. Το βασικό θέμα είναι τα ενεργειακά, όπου σταμάταει τις γεωτρήσεις της Τουρκίας και υπενθυμίζουμε ότι το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ απο το Γενάρη έχει δηλώσει ότι: "Μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να διεκδικήσει θαλάσσια δικαιώματα από το έδαφος της Κύπρου". Δεν πρόκειται να γίνει συνάντηση με το καθεστώς των κατεχομένων. Για εκείνους που θεωρούν ότι ο Τράμπ είναι "κολλητός" με τον Ερντογάν θα έλεγα πάλι, όπως είπε κάποιος πριν μερικά χρόνια, ότι: Είναι πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και είναι πράγματα που λέγονται μα δεν γίνονται.

Την ίδια στιγμή με την προτροπή τού Τράμπ η Σερβία και το Κόσοβο εξομαλύνουν τις σχέσεις τους με έναρξη της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ τους. Επίσης δεσμεύτηκαν, η μεν Σερβία να μεταφέρει την Πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ και το δε Κόσοβο να εξομαλύνει τις σχέσεις του με το Ισραήλ και να συνάψουν διπλωματικές σχέσεις. Το σημαντικό είναι ότι η Ορθόδοξη Σερβία θα έχει βάση στο κέντρο των 3 θρησκειών μετά την πρεσβεία των ΗΠΑ που εκπροσωπεί Καθολικούς και Προτεστάντες όπου συμπληρώνεται και η Χριστιανική εποπτεία. Όποιος θυμάται, η πρώτη έξοδος τού Τράμπ από τις ΗΠΑ ως Πρόεδρος ήταν η "επίσκεψή" του στα 3 Μεγάλα θρησκευτικά Κέντρα : Σαουδική Αραβία (Μέκκα), Ισραήλ (Ιερουσαλήμ), Ιταλία (Βατικανό), βγάζοντάς τους την κάθε σκέψη για Πανθρησκεία και ανακοινώνοντάς τους την ελεύθερη επιλογή - Ανεξιθρησκεία.

Μετά την Αίγυπτο, την Ιορδανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέϊν είναι η 4η Αραβική χώρα που με την αναγνώρισή του Ισραήλ εξομαλύνει τις μεταξύ τους σχέσεις. Η Αμερικανική επιτακτική διπλωματία τού Τράμπ φέρνει διαρκώς καρπούς. Θα μπορούσε να πεί κάποιος «Ειρήνη με το ζόρι». Και γιατί όχι, εφόσον αποτρέπονται πιθανές πολεμικές συρράξεις και επιθέσεις με χιλιάδες νεκρούς αμάχους και μή. Σιγά σιγά έρχεται και η σειρά των Παλαιστινίων. Είναι κατανοητό ότι στη δεδομένη φάση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει στο τέλος. Μετά τη Σερβία, τα πιό σκληρά καρύδια που έχουν βάλει πλάτη στην ειρηνική μετάβαση στην επόμενη μέρα στην Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή είναι Έλληνες, Παλαιστίνιοι και Κούρδοι και περιμένουν τη σειρά τους.

Ο Τράμπ, ως άτυπος αλλά ουσιαστικός εκπρόσωπος και αγός της Παγκόσμιας Επανάστασης του Ανθρώπινου Γένους κατά τής Ελίτ, των Παγκοσμιοποιητών και τραπεζιτών και με αξιο-ΜΑΤ-ικούς τον Πούτιν (Ρωσία) και τον Μόντι (Ινδία), το πάει πολύ καλά. Η συγχρονικότητα δεν εξαρτάται το πόσο έτοιμος είναι ο καθένας για αλλαγή. Η συγχρονικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το πόσο έτοιμα είναι τα πράγματα την κάθε στιγμή.

Να είστε ήρεμοι και σε εγρήγορση γιατί «το Γεγονός» είναι πλέον πολύ κοντά.

WWG1WGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters