Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκάλυψη: Μπίζνα 890 χιλ. ευρώ της ΜΚΟ του Σόρος -με υπογραφή Μηταράκη- πίσω από τα ασυνόδευτα της Μόριας -Επικοινωνιακό show η μεταφορά. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΕΚ


Δυο μέρες πριν καεί η Μόρια η ΜΚΟ του Σόρος πήρε 890.000 ευρώ για τα "ανήλικα" ασυνόδευτα!!! Μπίζνα της ΜΚΟ του περιβόητου παγκόσμιου τρωκτικού, του Τζόρτζ Σόρος πίσω από την γραμμή σωτηρίας των ασυνόδευτων «ανήλικων» από την Μόρια....
Επικοινωνιακό show ανθρωπισμού στήθηκε για την μεταφορά αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Με το μανδύα του ανθρωπισμού η γνωστή ΜΚΟ Solidarity Now ανέλαβε την διαχείριση  των 400 ασυνόδευτων από το ΚΥΤ Μόριας, προυπολογισμού 890 χιλ. ευρώ. Αυτό που έχει αξία είναι ότι η απόφαση για την χρηματοδότηση είχε εκδοθεί προ των γεγονότων στη Μόρια που οδήγησαν στην καταστροφή της δομής. Αυτό γεννά ερωτηματικά.
Μιλάμε λοιπόν για μια δρομολογημένη κατάσταση και όχι για έκτακτη μεταφορά , όπως επικοινωνιακά παρουσιάζεται. Αφού λοιπόν όπως αποτυπώνεται μέσα από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες τα «ανήλικα», έκαναν στάχτη το ΚΥΤ Μόριας και τους γύρω χώρους , αφού λιθοβόλησαν πυροσβέστες και έκαναν σμπαράλια πυροσβεστικό όχημα, μεταφέρθηκαν με όλες τις «τιμές» και τις ανέσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα.Με το αζημίωτο πάντα για το σύστημα που έχει στηθεί στη χώρα και διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συντηρώντας το αίσχος της Μόριας , αλλά και αντίστοιχες δομές σε Σάμο,Κω, Χίο,Λέρο.
Τα ασυνόδευτα φωτογραφίζονται μετά τον εμπρησμό…. περιχαρή!!!!Πιο κάτω εν ώρα δράσης!!!
Η δράση των νταβατζήδων του μεταναστευτικού συνεχίζεται αδιαλείπτως για αυτό και επιμένουν να στηθεί εκ νέου ο καταυλισμός στη Λέσβο. Για να τροφοδοτούνται οι ΜΚΟ με χρήμα και να διατηρείτε μια εφιαλτική κατάσταση στα νησιά μας που εξυπηρετεί την Άγκυρα. ΜΚΟ που αποδεδειγμένα διαδραματίζουν αντεθνικό ρόλο , υποκινώντας τις συνεχείς εξεγέρσεις στις δομές.
Δείτε την ανάθεση στο παραμάγαζο του Τζόρτζ Σόρος την 7 Σεπτεμβρίου 2020, μια μέρα πριν τον εμπρησμό.

  
Αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται πίσω από την συμμορία που κατευθύνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μεταναστευτικό ως μέσο πλουτισμού, πίεσης και ελέγχου κυβερνήσεων, αλλά και πληθυσμιακής αλλοίωσης της Δύσης. Ο Τζόρτζ Σόρος γνωστός από τη δράση του ως βασικού χρηματοδότη της προπαγάνδας των Σκοπίων, είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της τουρκικής πολιτικής στα Βαλκάνια.





https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/09/890-show.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters