Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Αιχμάλωτες Ελληνίδες διέφυγαν από την σύλληψη των Τούρκων και πήδηξαν στην φωτιά, προτιμώντας να καούν και να πεθάνουν, παρά να γίνουν σκλάβες τους..

Θανατηφόρος Εθνικισμός:
Η γενοκτονία των Ελλήνων 1913-1923
Lethal Nationalism:
Genocide of The Greeks 1913-1923
Οι Τούρκοι είχαν συγκεντρώσει όλες τις γυναίκες και τα παιδιά ενός χωριού στην εκκλησία του… Κράτησαν όμως κάποιες γυναίκες για σκλάβες… Και έβαλαν φωτιά στην εκκλησία… Αλλά, οι συλληφθείσες γυναίκες διέφυγαν από την σύλληψη των απαγωγέων τους, και έτρεξαν στην φωτιά, προτιμώντας να καούν και να πεθάνουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, παρά να γίνουν σκλάβες των Τούρκων….

Αυτό είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που φέρνει στο φως το νέο ντοκυμανταίρ για την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Τούρκους, η οποία κράτησε 10 συνεχόμενα χρόνια… - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΕΔΩ.


«Lethal NationalismGenocide of The Greeks 1913-1923», είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου ντοκυμανταίρ, που για πάνω από 8 χρόνια γυριζόταν σε παραγωγή και σκηνοθεσία από τον Έλληνα (γεννημένο στο Σικάγο) Πέτρο Λαμπρινάτο και εκτελεστικό παραγωγό τον Γιώργο Μαυρόπουλο

Εκυκλοφόρησε τελικά, σήμερα! – ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ - επί του παρόντος αγγλικούς, ελληνικούς και τουρκικούς υπότιτλους, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα έχει επίσης αραβικούς και ισπανικούς…
Αποκαλύπτει την ιστορία και τον τρόμο της γενοκτονίας της Τουρκίας εναντίον της ελληνικής εθνικής και θρησκευτικής μειονότητος.
Περισσότεροι από 1.000.000 Έλληνες εξοντώθηκαν στο ασύλληπτο κίνημα των Τούρκων για να δημιουργήσουν μια «Τουρκία για τους Τούρκους» - δεν υπήρχε χώρος για Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους.
Αυτή η συστηματική εξόντωση είδε πάνω από 3.000.000 χριστιανούς να εξοντώνονται και να σφάζονται από τα χέρια των Τούρκων - ΔΙΑΒΑΣΤΕ για τα ΑΜΕΛΕ ΤΑΜΠΟΥΡΟΥ, ΕΔΩ - ΑΚΟΥΣΤΕ την σχετική ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Λεκάκη, ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ την παρουσίαση του βιβλίου, ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης και στο βιβλίο του Γ. Λεκάκη "Ναζί, οι βάρβαροι του 20ού αιώνα".
Παρ’ όλο που η γενοκτονία των Αρμενίων είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο, χάρι στην σκληρή δουλειά και την άσκηση πίεσης των κοινοτήτων της Διασποράς της Αρμενίας, η ελληνική γενοκτονία είναι λιγότερο γνωστή - εν μέρει επειδή αυτό ήταν ένα από τα πολλά ελληνικά δεινά τον 20ό αιώνα (κατοχή κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εισβολή της Τουρκίας στην βόρεια Κύπρο, κ.ά.), και εν μέρει επειδή η ελληνική Διασπορά δεν κινητοποιήθηκε τόσο αποτελεσματικά όσο οι Αρμένιοι για να ευαισθητοποιήσει για την ελληνική γενοκτονία…

ΥΓ: Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ευχαριστεί τους κ. Λαμπρινάτο και Μαυρόπουλο για την ενημέρωση, και θα είναι αρωγός, όπου μπορεί, για την προβολή αυτού του ντοκυμανταίρ.
ΠΗΓΗΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 16.8.2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters