Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ζούμε τις πιο σκληρές εποχές του φασισμού. Του πραγματικού φασισμού των δήθεν πολιτικών, που ψηφίσαμε και εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια.
Των πολιτικών, αυτών των παιδόφιλων, σατανιστών και των υπολοίπων που δεν διστάζουν να μας στείλουν στον θάνατο, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την πολιτική καρέκλα τους.
Ακολουθώντας τον λευκό λαγό (follow the white rabbit) και στην συνέχεια, πέφτοντας μέσα στην λαγότρυπα, όπως έπεσε και η χιονάτη, βλέπουμε μια πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει,  δηλαδή το matrix που ζούμε, εδώ και πολλά χρόνια.
Όλα βγαίνουν στην φόρα. Αποκαλύψεις για πολιτικούς, γιατρούς, δικαστικούς και πώς η το μεγαλύτερο μέρος αυτών, συνωμοτεί εναντίων του κόσμου. Εναντίον του απροστάτευτου πολίτη, του πολίτη που έχει δίκιο. Του πολίτη που δεν είναι διαπλεκόμενος και δεν έχει υποχρεωθεί σε κανέναν τους.

Φυσικά, ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!

Όχι οι μάσκες του κοροναϊού, αλλά οι μάσκες του χαρακτήρα του καθενός, με την βοήθεια αυτής της ψεύτικης πανδημίας.
Όλοι φανερωθήκανε ! Ποιοι είναι οι ανόητοι, αυτοί δηλαδή που δεν έχουν την κατάλληλη αντίληψη, για να καταλάβουν το ψέμα, οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα, οι οποίοι είναι οι υποδουλωμένοι στα κόμματά τους και υπακούσουν στους πολιτικούς τους, που και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ανόητων.
Αλλά βέβαια και οι κακοί και βρωμεροί, που κοιτάνε το χρήμα, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και παρόλα αυτά, δεν διστάζουν να σκοτώσουν τον συνάνθρωπό τους, αρκεί να βγάλουνε χρήματα.

Δυστυχώς ζούμε σε αυτήν την κοινωνία.

Στην κοινωνία που ο αστυνομικός, γίνεται «ΜΠΑΤΣΟΣ», ξεπουλώντας τις αρχές του και καταπατώντας τα Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, εγκληματώντας σε βάρος συμπολιτών του, για να μην χάσει τον μισθουλάκο του.
Στην κοινωνία που οι γιατροί έχουν προσκυνήσει τον «ΌΦΗ» του σατανά, πουλώντας τον θάνατο αντί για την γιατρειά, έχοντας κάνει συμφωνίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες (BIG PHARMA), για να βγάζουν χρήματα και να πηγαίνουν ταξιδάκια, έχοντας πολλούς ασθενείς, ως πειραματόζωα.

Φυσικά και σε άλλα πολλά.

Έχουμε και την μεγάλη μάστιγα, των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, με τους δημοσιοκάφρους, που πουλάνε εδώ και μήνες ψεφτο ειδήσεις χρησιμοποιώντας το μέγα ψέμα του κορωνοϊού, για να βγάζουν χρήματα, γνωρίζοντας βέβαια την αλήθεια !

Έτσι κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον οδηγούν στην καταστροφή !

Δείτε το παρακάτω βίντεο που γυρίσαμε, για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο κόσμο !
Οι καθαρισμοί των υπόγειών στοών, ακόμα και στα Σπάτα τις προάλλες, αλλά και συγκλονιστικές μαρτυρίες από συμπολίτες μας που τόλμησαν να μοιραστούνε τις πληροφορίες μαζί μας, αλλά και με όλους εσάς, μέσω της «ΣΦΑΓΗΣ», που εμπιστεύονται !

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters