Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΡΩΣΙΚΟ SUKHOI ΣTA ΣYNOΡA ME THN ΣYΡIA KAI ΣAN ΓNHΣIOI ΘΡΑΣΥΔΕΙΛOI ΠOY EINAI ZHTHΣAN AMEΣΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!

2 ΒΙΝΤΕΟ: Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ


BINTEO: O ENAΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ 

Οι χάζαροι τούρκοι επιβεβαιώνοντας ότι υποστηρίζουν τους  επίσης χαζάρους ψευτομουσουλμάνους του ISIS, κατέρριψαν με πύραυλο ένα ρωσικό μαχητικό μαχητικό αεροσκάφος Su-24 το οποίο επιχειρούσε στα Συροτουρκικά σύνορα εναντίον του ISIS  (οι ίδιοι κοκορεύονται ότι το κατέρριψαν τουρκικά μαχητικά F-16 αλλά οι Ρώσοι  λένε ότι αυτό δεν ευσταθεί) .

Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας στα σύνορα με Συρία, ενώ η αλήθεια είναι ότι επιχειρούσε εντός των συνόρων της Συρίας, βομβαρδίζοντας τρομοκρατες του ISIS και της αλ Νούσρα στα σύνορα των δύο χωρών. 

Το ρωσικό υπουργείο αρνείται την παραβίαση και ο τόπος που συνετρίβη το ρωσικό μαχητικό, ένα χωριό Τουρκμένων στα τουρκοσυριακά σύνορα, το επιβεβαιώνουν...

Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της από εδώ και πέρα...
Τα ρωσικά αντίποινα είναι κάτι πιο βέβαια κι απ΄τον θάνατο...

Ως γνήσιοι λοιπόν θρασύδειλοι και αναμένοντας ρωσικά αντίποινα, οι τούρκοι δια του πρωθυπουργού τους Αχμέτ Νταβούτογλου ζήτησαν ενεργοποίηση του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ περί συνδρομής από εχθρική επίθεση(!!!) ενώ ενημερώθηκε και ο ΟΗΕ (αυτός θα τους σώσει σίγουρα!).

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε αντιπροσώπους για να συζητήσει άμεσα με το ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τις καταιγιστικές  εξελίξεις (να τους πει δηλαδή ότι τα σκ...τωσε και να τρέξουν να μαζέψουν τα σκ...τά).

Οι τούρκοι επίσης ισχυρίζονται δια του CNN Turk ότι ο ένας από τους δύο πιλότους έχει συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, ενώ αγνοείται η τύχη του δεύτερου.

Eν τωμεταξύ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στην Τουρκία, ενώ ο ένας πιλότος του Su-24 είναι νεκρός με πληροφορίες να φέρουν τους ισλαμιστές να τον έχουν πυροβολήσει ενώ ο δεύτερος είναι στα χέρια των τουρκμένων.

Όμως σε βίντεο που έδωσαν οι ισλαμιστές διακρίνεται ο ένας από τους δύο Ρώσους πιλότους να έχει κακακοποιηθεί και εν τέλει να έχει εκτελεστεί από τους Τουρκμένους ισλαμιστές.
Τώρα οι τούρκοι κατηγορούν τις ρωσικές δυνάμεις ότι μέχρι πριν λίγη ώρα  με ρωσικά ελικόπτερα, πυροβολικό και άρματα μάχης Τ-90 κτυπούσαν την τουρκική πόλη Kizilagat κοντά στα σύνορα με Συρία, καταφύγιο Τουρκμένων ισλαμιστών.
To Kρεμλίνο πάντως τονίζει με νόημα πως η πτώση του Su-24 είναι "ένα πολύ σοβαρό περιστατικό"!
Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές κι ίσως οδηγήσουν σε γενικότερη σύρραξη στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ

Ακούστε το επιφωνημα χαράς του τούρκου δημοσιογράφου την ώρα που συντρίβεται το αεροσκάφος!


Να τρέμει έπρεπε...τα αντίποινα των Ρώσων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters