Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Η ΕΒΖ, χάριν της Τρ. Πειραιώς, ξεπουλάει τα εργοστάσια φιλέτα στην Σερβία

Η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως και όλες οι ευρωζωνικές και μετέπειτα μνημονιακές κυβερνήσεις, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαλύουν συνεχώς την εναπομείνασα παραγωγική βάση της χώρας...
Υπό την πίεση της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία θέλει να τσεπώσει άρον – άρον το τίμημα για τα υποτιθέμενα δάνεια της, η κυβέρνηση σπεύδει να πουλήσει και μάλιστα κοψοχρονιά, τα δύο υπερκερδοφόρα εργοστάσια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στη Σερβία.

Η ΕΒΖ αν θέλει να έχει μέλλον, απαιτείται όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να στηρίξει και να αναβαθμίσει τα δύο δυναμικά της εργοστάσια στη Σερβία και να τα αξιοποιήσει στο πλαίσιο της γενικότερης ανασυγκρότησης της, όπως είχε σχεδιάσει ο Παν. Λαφαζάνης όταν διέσωζε το 2015, πριν το τρίτο μνημόνιο, την ΕΒΖ από το λουκέτο, υποχρεώνοντας με νομοθετική ρύθμιση την εκκαθαρίστρια μητρική εταιρεία (bad ΑΤΕ) να χορηγήσει 30 εκ. ευρώ για την επαναλειτουργία της εταιρείας Ζάχαρης.
Οικονομικοί κύκλοι τόνιζαν ότι το προσφερόμενο τίμημα των 50 εκ. ευρώ για την εξαγορά των δύο εργοστασίων είναι ευτελέστατο σε μια περίοδο ανόδου της τιμής της ζάχαρης, όταν τα εργοστάσια αυτά καλύπτουν με τα κέρδη δύο μόνο χρόνων το τίμημα, ενώ διαθέτουν ρευστά αποθεματικά 24 εκ. ευρώ!
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία πιέζει για το ξεπούλημα των δύο εργοστασίων της Σερβίας για να βάλει στα συρτάρια της μέρος των υποτιθέμενων ληξιπρόθεσμων δανείων της προς την ΕΒΖ, ακολουθεί πολιτική ληστείας που θάβει ένα παραγωγικό κλάδο της χώρας.
Όπως επανειλημμένα είχε εξηγήσει ο Παν. Λαφαζάνης η ΕΒΖ δεν χρωστάει στην ουσία σχεδόν τίποτε στην Τράπεζα Πειραιώς, αφού τα δάνεια η ΕΒΖ τα είχε πάρει από την ΑΤΕ, της οποίας ήταν θυγατρική επιχείρηση.
Όταν η ΕΒΖ πέρασε στον εκκαθαριστή (bad ATE) για εκποίηση, θα έπρεπε να περάσουν στον εκκαθαριστή και τα δάνεια της από την ΑΤΕ και όχι να τα αναλάβει αυθαίρετα, πονηρά και σκανδαλωδώς η Τράπεζα Πειραιώς για να παίζει τώρα βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της ΕΒΖ.
Η κυβέρνηση και ειδικότερα Δραγασάκης, Σταθάκης και Τσακαλώτος και φυσικά ο Τσίπρας, θα είναι κατ’ εξοχήν πολιτικά και κυρίως ποινικά υπεύθυνοι, αν προχωρήσει η πώληση – σκάνδαλο, που θα ενταφιάσει και την ΕΒΖ και την τευτλοπαραγωγή στην χώρα.
Φυσικά μεγάλη ποινική ευθύνη γα την πώληση σκάνδαλο θα φέρουν έτσι κι αλλιώς η σημερινή Διοίκηση της ΕΒΖ και ο εκκαθαριστής της ΑΤΕ.
Η ΕΒΖ και η τευτλοπαραγωγή στη χώρα δεν θα πεθάνουν γιατί το θέλουν μια χούφτα τραπεζίτες και μνημονιακοί πολιτικοί υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters